RAILA: Tak ti nevím, ale mám z toho pocit, že upíří salónek ti byl trnem v oku. To je zvláštní, protože ať se bavím s kýmkoliv, kdo kdy na strašení byl, vždycky si chválil upíry. A v té černi bubáků a bělobě mrtvých byli podle mého největším a tradičním klenotem celé prohlídky. Spoustě stálých návštěvníků budou chybět. Ale nešť, já do toho nemám co kecat.
Zombie na benátském karnevalu jsou rozhodně zajímavá věc, ale a) v 1 místnosti a b) v Benátkách. Nedokážu si představit, jestli někdo z obyčejných návštěvníků docení hloubku nosné linie a jestli se nebudou zejména mladší návštěvníci mezi houfy mlčících postav v bílých maskách cítit ztraceně a otráveně. Lidé co plánují jet na strašení tohle rozhodně nečekají a já bych na jejich místě byl asi mírně rozladěný. A co si budeme nalhávat, děláme to právě pro ně (potažmo pro Jezeří, ale Jezeří se samo neopraví jenom na základě našich kejklí, na to jsou potřeba právě návštěvníci) a měli bychom splnit jejich očekávání. A netradiční zážitek už měli letos při zahajování sezóny. Ale což, ani do tohohle nemám co kecat.
Každopádně bych rád co nejřív věděl co je v plánu, pro jakou špatnost mám být zneužit abych mohl závazně potvrdit či odmítnout účast.