• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    Tak já bych si možná vzala Rusalku :) A moc ráda bych k sobě měla třeba Orionku a Lauru (pokud budou souhlasit)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Tímto se hlásím. Budu mít auto. Pojedu přes Prahu. Je mi jedno kam mě umístíš. Někam mě zařad. A řekni co si mám koupit/ušít/sehnat/nakrást.....
    LALALEE
    LALALEE --- ---
    lákaly by mě buď sochy nebo klaun,ale nevím,jak s kostýmem
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    tak se hlasim na temnyho bafače.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Předběžně se hlásím, mám sice jinou akci, ale chystám se z ní odhlásit, páč Jezeří má přednost :)
    ZURG
    ZURG --- ---
    hmm vypadá to zajímavě :) asi bych bral něco typu "černé oblečení" - ještě uvidím
    RAILA
    RAILA --- ---
    Stejně jako se těšíme na všechny návštěvníky, kteří by se nechali letošním programem nalákat:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    A ano:) Letos bude strašení na úplně jiných místech, která většina z vás ještě ani nezná..takže neváhejte:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    Dámy a pánové:)
    Trasa i rozpočet schváleny a jdeme na to. Potřebuju, abyste se mi co nejdříve nahlásili a vybrali si, kde budete. Domluvte se mezi sebou, protože určitě budete někteří chtít být spolu. Budu potřebovat pomoct tím, že si spoustu věcí seženete sami. Berte to prosím jako dar pro zámek. Pokud se letošek povede, můžeme opět touto akcí přispět na další opravy stejně jako loni.
    Co se shánení věcí týče, tak černé přilehavé oblečení snadno a levně seženete u Vietví(v Praze doporučuju Pražskou tržnici), taktéž kukly. Pokud se s nimi nechcete šít(což doporučuji, protože si ji uděláte přímo na tělo),ale i kukla od vietví stačí.
    Další důležitá věc...krom panenek a klaunů z nikoho nesmí koukat ani centimetr lidské kůže...zahalenost nade vše..má to i pozitivní efekt..bude vám teplo. Ale i klauni a panenky by neměli vypadat lidsky:)
    A dokonce i Rusalkám by mělo být teplo:)
    Potřebuju, abyste se mi nahlásili co nejdřív:) Ať víme, jaké kostýmy ještě došít:)
    Nezapomeňte, že sami máte spoustu krásných kostýmů, které budete moci použít:) a spoustu se jích dá půjčit nebo na rychlo spícznout..viz. sochy:)
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    Ahojky, nešlo by už vypustit nějaké alespoň základní info? :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    MIHAI: no, podle me hrajeme porad dokola ty same upiry...jasne, ze je lidi meli radi, ale...vzpomen na minulorocniho Draculu...

    taky jsem za inovaci (navic pokazde si to prece upravime dle sveho, aby to melo stavu a odezvu od divaku)
    zaujmout male deti bude tentokrat vyzva podle me, ale myslim, ze vsichni nejak umime hrat a nejak to pujde. Dulezity bude setting - predpokladam, ze Raila ma v zaloze i jine veci nez jen benatsky karneval, pac to by sice byla podivana pro oko, ale pro nekoho nuda
    RAILA
    RAILA --- ---
    LOGREGAR: Zůstane:)A už mi to po sedmi letech opravdu nemusíte připomínat:)Ten pokoj je prostě váš:) Hawk:))

    KATHY_: So be it:)
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    a ja kto bude s misností temnej temnochu?zustane zachovano moje mezidveří?
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    RAILA: Tak pokud máš ještě místo, moc ráda bych přihlásila i svou mladší sestru a tímto krokem ji uvedlo do fantazácké společnosti:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    MIHAI: Možná by to chtělo více důvěry v railu:)
    Vím, že upíři byli stálicí...ale právě proto to letos musíme udělat jinak...krom toho, na co jsou návštěvníci zvyklí, je třeba hledět, kde všude jsou na to zvyklí...a po určité době je rozhodně zase něčím překvapit...a benátský tomu říkám proto, abyste si vy, co budete dělat tu show pro návštěvníky, uměli pod tímto pojmem aspon něco představit. Houfy mlčících postav...hmm...myslím, že o nich jsem tu dosud nic nepsala...ale i s nimi bych věděla, co dělat, aby to působilo opravdu děsivě:)
    Je potřeba se posunout dál. Jen upíři už nestačí..a co si pamatuju, tak loni kralovaly Panenky a bílé sochy ve stříbrnici. Je potřeba inovovat...až přijde čas, vrátí se upíři..ale líp...divák si nesmí zvyknout...nechceme ho unudit..ale překvapit a vyděsit..a ukázat mu něco nového..něco, co nečeká...to je náš cíl..návštěvník by měl odcházet vtažen, vyděšen a nadšen..ale taky bychom mu měli konečně ukázat i něco oko blažícího...prostě strašení, ač se to nezdá, je věda...
    Ale děkuji za podnětné připomínky:)
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    RAILA: Tak ti nevím, ale mám z toho pocit, že upíří salónek ti byl trnem v oku. To je zvláštní, protože ať se bavím s kýmkoliv, kdo kdy na strašení byl, vždycky si chválil upíry. A v té černi bubáků a bělobě mrtvých byli podle mého největším a tradičním klenotem celé prohlídky. Spoustě stálých návštěvníků budou chybět. Ale nešť, já do toho nemám co kecat.

    Zombie na benátském karnevalu jsou rozhodně zajímavá věc, ale a) v 1 místnosti a b) v Benátkách. Nedokážu si představit, jestli někdo z obyčejných návštěvníků docení hloubku nosné linie a jestli se nebudou zejména mladší návštěvníci mezi houfy mlčících postav v bílých maskách cítit ztraceně a otráveně. Lidé co plánují jet na strašení tohle rozhodně nečekají a já bych na jejich místě byl asi mírně rozladěný. A co si budeme nalhávat, děláme to právě pro ně (potažmo pro Jezeří, ale Jezeří se samo neopraví jenom na základě našich kejklí, na to jsou potřeba právě návštěvníci) a měli bychom splnit jejich očekávání. A netradiční zážitek už měli letos při zahajování sezóny. Ale což, ani do tohohle nemám co kecat.

    Každopádně bych rád co nejřív věděl co je v plánu, pro jakou špatnost mám být zneužit abych mohl závazně potvrdit či odmítnout účast.
    RAILA
    RAILA --- ---
    SELLIGAN: Letos se stane, i kdybych se měla postavit na hlavu... žádní upíři...letos to konečně rozjedeme::)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    RAILA: njn, jak ji zname tak budou muset byt upiri a nebude kaple...nebo, zeby se stal zazrak?
    RAILA
    RAILA --- ---
    SELLIGAN: Do příštího týdne bude, jen čekám na vyjádření paní kastelánky...čekáme, až nám schválí trasu, koncept je jinak hotový, ale stále ještě ...ehm..nepovolený:(
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    je už prosím nějaký koncept či nástin toho co se bude dít?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam