• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    Zámek Jezeří-perla Krušnách hor, architektonický monument napříč časem i prostorem od středověku po temný věk mosteckých dolů. Místo, kde se snoubí krása i hrůza v jediném pohledu. Jezeří-záchrana zámku, strašení a jiné povedené akce.

    OŽIVLÁ STRAŠIDLA NA JAZEŘÍ
    26.-27.10. 2013
    Karneval mrtvých se blíží! Je čas zapálit svíce, oprášit rubáše a vyrazit do temných zámeckých chodeb. Letos se setkáme nejen s upíry ale i s Dias de los Muertos, Přízraky, duchy, zazděným kominíkem, šílenou kněžnou i duchem popraveného mnicha. A jako novinka, letos poprvé se strašidela rozšíří i na nádvoří zámeckého areálu. Chybět samozřejmě nebudou ani tradiční stánky a občerstvení.
    Přihlášení:

    Průvodci
    Pip plus

    Vypravěči a strašidla na nádvoří

    U alchymisty a přilehlá chodba:

    Chodba-

    Upíří ples

    Sklepení

    Temné kouty zámecké a pohyblivé osoby





    rozbalit záhlaví
    RAILA
    RAILA --- ---
    MIHAI: Bylo zcela srozumitelné. Jen pořád potřebuju pomoct od zkušených účastníků. Tak proto:)
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    RAILA:Máš pravdu, moc tomu nevěřím. A o své neúčasti už jsem tady napsal: MIHAI, tak nevím, co na tom bylo nesrozumitelného.
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    RAILA: Barunka se omlouvá, ale na Jezeří nakonec též nebude.. jednak by ji mrzelo, že byvše brýlatá, nemůže mít celý den na sobě škrabošku, anžto by nic neviděla, druhak a to zejména, už na to nemá kondici, po aktivním dopoledni prospí celé odpoledne a naopak, o pobytu v zimavém prostředí nemluvě.. začátkem listopadu už jdeme do pátého měsíce, tak snad se na nás nebudete zlobit. Určitě se za vámi ale rádi přijedeme podívat, bude-li to možné. No a co se Mihaie týče, neřekla bych, že tolik truchlí po upírech, spíš se mu nezdá celý koncept letošní akce, při které jde primárně o zábavu rodin s dětma. Mihai je toho názoru, že většina návštěvníků se nechce jet do Benátek podívat na karneval :-) A ovšem fakt je, že vloni tam pobíhaly děti s palicema česneku na upíry natěšené, to se musí nechat :o)))
    RAILA
    RAILA --- ---
    LOGREGAR:
    MERLE: Vaše důvěra v Railu je věru pramalá:) Opravdu si myslíte, že po posledních ročnících, kde bylo zvracení a po... na denním pořádku, se opravdu bude zmírňovat?:)
    Ale no tak, děti:) Je to pořád ta stará Raila, která se opravdu musí držet, aby tam netekla krev proudem..ale nemůžu tu vyzvonit úplně všechno, co se chystá:) Návštěvníci sem chodí sledovat, co se děje..takhle dostanou jen základní představu, ale vždy je čeká nějaké překvapení:)

    Každopádně, zlatý a hrdinný průvodce Míra nám zajistil ještě další prostor, který prohlídku více zakční:) Proto prosím Ivetku, MIhaie, Barunku, Berušku, Andyho a Tomáše, aby se stali...ehm...no jsou to lidé oblečení v honosném oblečení, ve škraboškách, ale jsou rozcuchaní a celý od krve...zvláště bílé rukavičky zbrocené krví stojí za to...co se v této místnosti s těmito ehm..obyvateli zámku..bude dít, vám napíšu, až když budete uvažovat o účasti..ale snažila jsem nakrmit vlka, aby koza zůstala celá, takže vy, kdož jste příliš truchlili po úpírech, až vás to dohnalo k odmítnutí jet na Jezeří, tak tohle je snaha o jistou kompenzaci:)
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    souhlasim s merlem.Mam pocit že to bude spíš divadlo než strašení
    MERLE
    MERLE --- ---
    raila: super, jeste bych upresnil, ze radeji zadniho pruvodce, ale pri nejhorsim se smirim i s prednim.

    ad karneval: sledoval jsem reakce lidi na ten tanec v maskach minule, a muzu ti rict, ze bat se zacali az uplne ke konci, kdy jste vyrazne zmenili zpusob pohybu na mnohem agresivnejsi. predtim to tam spis probihalo jak na vystave obrazu v muzeu ("a tohohle se mam bat?").
    navic nerikam, ze se lidi maji u vseho desit, ale podle myho nazoru by vsude mela byt ze strachu alespon tiziva atmosfera.
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    Tak moje sestra by ráda bafala protože nemá čas shánět kostým..
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Ha! Už jsem konečně našla, kde jsou zmíněna ta chemická světla, o kterých tady všichni mluvíte :) Ač by to určitě vypadalo efektně, musím souhlasit s Irwinem, pokud by to byla podobná látka, která je např. uvnitř takových těch hrozně populárních svítících kroužků, tak ta leptá při kontaktu s kůží. Ale možná by se dalo sehnat něco méně závadného? Nebo co třeba použít místo toho nějaký fosforeskující materiál (jak mají třeba policajti na vestách)? Stačilo by něco málo nasvícení v rozích místnosti a už by to vypadalo patřičně děsivě ;)
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    Ahoj lidi, takze Sakuhen pojede a hodla dotahnout (v nejlepsim pripade) Lauru, Terill, a Hentrixe... chapu ze to nikomu nic nerika (krom Laury teda) a ucast tech dvou je nejista dost, ale kazdej clovek se hodi ne? jinak samozrejme me muzes soupnout kam chces provadel jsem casto ikdyz hrat scenky je lepsi (asi o to ze jste tam s lidma o kterych je tahle akce taky)
    Zaroven jsem byl pozadan abych za pokoj č2. (tak trochu novodobou knavirnu) rekl ze kazdy je vitan... kdo s nami bude chtit pit na cest a slavu jezeri (kodoju, fantoma pozdeji az bude nalada hodne vesela tak i na Most : ) tak bude urcite dulezite vybaveni: vek alespon 18 let : ), trocha (a vice) ohleduplnosti k lidem co chteji spat/hrat rpg/delat neco jineho, dobra nalada, a hlavne neco k piti aby jsme se mohli vzajemne podelit a necucali jednoho fantoma pul dne v deseti lidech... mne nevadi se podelit, ale neco je proste moc... tak a ja jdu trenovat svoji gumovost abych na ni mohl vyhravat panaky : )
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Pokud mohu jen trošinku jako trošinku vzdělaný člověk tímto směrem podotknout tak chemické světla jsou reakce zásady a kyseliny. Obě jsou docela silné. A jsou vysoce leptavé, plus ty ministřepy není dobrý nápad.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    mají loutky a sochy vypadat stejne?
    nebo mas nejakou predstavu na loutky?
    (no, muzem, se pobavit zitra :)
    RAILA
    RAILA --- ---
    MIHAI: Šikovné a zkušené průvodce:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    MERLE: Tak není nezbytný, aby se zbláznili strachy úplně všude, ale loni jsem já i alex měli karnevalové masky...a popravdě..lidi se docela báli;)Stačilo se na ně dívat_:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    SELLIGAN: Ta tam bude hrát stoprocentně:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    MIHAI: Potřebuji průvodce:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    MERLE: Nutně potřebuji průvodce:)Beru tě všema deseti:)
    MERLE
    MERLE --- ---
    BTW: ad. potírání chemickým světlem - po styku se vzduchem (potřením něčeho) se tyhle světla dost rychle vysvítí (září to jen pár minut, a pak už sotva světélkuje). navíc v té "barvě" jsou malinké skleněné střepy.
    lepší by asi byla nějaká v tom "UV" výrazná barva (svítivě zelená, bílá, atd v lesklé verzi).
    doporučoval bych otestovat.
    MERLE
    MERLE --- ---
    nejslabší mi přijde karneval - jakože bude hodně obtížný, aby se tam někdo vůbec bál.

    pokud bych si mohl vybrat, tak bych byl nejradši průvodce (ten si asi zahraje nejvíc) a když ne, tak klaun (ti budou nejvíc strašidelný).
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    Vzhledem k charakteru akce se letos nezúčastním.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    DORIAN: ja jsem si spíš vzpomněla na tohle - http://www.youtube.com/watch?v=hoO89ozU2kI :))) akorat k tomu neni video
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    tak se nakonec hlasim na loutky nebo panenky, to bude vetsi zabava :) Skoda, ze uz neni zadna divadelni scenka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam