• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Nechci nic slibovat, protože fakt vůbec nevím, jak na tom budu s časem a tak (proto jsem se doted neozval), ale pokud by to všechno vyšlo nějak v cajku, tak bych dojel, ale zatím to je fakt ve hvezdách.
    MERLE
    MERLE --- ---
    raila: mluvil jsem zatím s Dworkinem (seržant Poflakov) a ten se s Mírou (Ptáček) domluví a dá mi vědět ještě dnes. kdybys měla zájem o někoho jiného z jedozemě, můžu to zkusit zařídit.
    RAILA
    RAILA --- ---
    MERLE: Díky veliteli:) To je podnětné:)
    Ano, atmosféra je alfa a omega..ale na té pracuje už i můj technický tým na zámku..počkjete až ty komtany uvidíte..půl práce za námi..tam je to tíživé i za plného světla:)a až se to zabední a osvítí...
    Pokud bys mi dal číslo na brance Ptáčka, moc ráda ho pozvu a třeba by i měl zájem o spáchání tvého nápadu:)To by mohlo být velmi vtipné:))a děsivé:)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Ahojky, moc se omlouvám, ale vypadá to, že nebudu mít v stanoveném datumu čas - hoňka ohledně shánění práce a jiných nepěkných věcí :( Moc mě to mrzí.
    MERLE
    MERLE --- ---
    ja musel specialne zadat o pristup, tak jsem necekal, ze by sme meli pristup i bezni smrtelnici... ale to je fuk.

    raila, mihai: musim rict, ze ja se na to vyslovene tesim. stejne nakonec zalezi na vynalezavosti hracu - lidi, nez na konceptu, kterej se stejne vzdycky prubezne upravuje podle reakci lidi.

    co se tyce strasidelnosti - zakladem je samozrejme tiziva atmosfera. u karnevalu - ktery je primarne vniman jako vesely je imho obtizne behem kratke chvile navodit tu spravnou atmosferu strachu (lepe receno, je nutne se o to specialne postarat). mistnot by mela obsahovat nejakej na prvni pohled viditelnej desivej predmet (strasne zakrvacene osvetlene telo?) - jinak lide svym uvodnim "nestrachem" tehle atmosfere nedovoli ani poradne vzniknout.
    taky by slo udelat to, ze tesne pred vstupem nekdo uvnitr straslive zarve. proste lidi naladit hned od zacatku.

    ad upiri - nevadi mi obecne jako monstra, ale spis ta scenka z drakuly - kterou bez znalosti predlohy nejde ani poradne chapat, a kde desive bylo vlastne jen zavrecne nahaneni divaku (obcas ani to ne).

    co treba udelat nejakeho samotarskeho upira nekde na chodbe privazaneho na retezu? muze krasne lakat deti aby k nemu prisly... slibovat, prosit, hrozit, lakat na bonbony... uplne vidim treba brance Ptáčka :)
    RAILA
    RAILA --- ---
    Právě jsem vám poslala mail..snad dost obsáhlý:) Tam to je:)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    jinak lidi, pokud se vam Railin napad nelibi, myslim, ze pokud sem hodite nejake napady, Raila se inspiruje, vzdyt vse je o konsenzu

    Tanecnici mohou byt treba hoodne osklive namaskovani a mit masku sundavaci a v urcite chvili si tu krasnou masku sundaji a budou poradne desivi a lidi se pocuraj :)

    vsude to chce samozrejme sugestivni hudbu, zajimave osvetleni ale podle me, jeste neco, kde bude vic interakce s divakem

    a prosim o odpoved, jak maji vypadat loutky - maji to byt loutky klasicke? nebo neco jako Strings, Mě by se líbilo něco jako commedie dell´Arte? Pierotové a Kolombíny..co vy na to?
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    RAILA: na tancovani preci muzes dat Fae, nebo muzes jit ty sama.
    RAILA
    RAILA --- ---
    MIHAI: Bylo zcela srozumitelné. Jen pořád potřebuju pomoct od zkušených účastníků. Tak proto:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    LOGREGAR: myslím na to:) Jen nebudete spolu..je tam spoustu krásných nových bafaček:)
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    RHIAN: Ve skutečnosti se dají škrabošky udělat i brýlatým, jsem důkazem :), nicméně zdraví mimča má přednost, plně chápu
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    Railo, podle mě bys mohla prostě na chvíli zakázat přístup lidí do diskuze (stejně nahoře vlastně prozrazuješ co tam bude) nebo vytvoř diskuzi jinou, kam budou moct jen ti, co budou hrát aby měli lepší informace od tebe

    RHIAN: pravda, děti s česnekem pak úžasně spolupracovaly...právě v tomto konceptu ta spolupráce s publikem trochu chybí IMHO...
    ORIONKA
    ORIONKA --- ---
    Hele, Railo, mohla bys prosím Rusalkám dát nějaké přesnější instrukce na kostým? Ať máme dost času to vyřešit co nejefektněji. :) A možná by nebyl od věci hromadný mail, kam bys mohla napsat i věci co nesmí vědět návštěvníci... Pro nějakou konkrétnější představu. :)
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    ještě jedna vec,neni možnost do ty bafačky vecpat víc lidi?aby se netrhal stara parta bafaču?(obluda,troll,kaja a ja)?
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    RAILA:Máš pravdu, moc tomu nevěřím. A o své neúčasti už jsem tady napsal: MIHAI, tak nevím, co na tom bylo nesrozumitelného.
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    RAILA: Barunka se omlouvá, ale na Jezeří nakonec též nebude.. jednak by ji mrzelo, že byvše brýlatá, nemůže mít celý den na sobě škrabošku, anžto by nic neviděla, druhak a to zejména, už na to nemá kondici, po aktivním dopoledni prospí celé odpoledne a naopak, o pobytu v zimavém prostředí nemluvě.. začátkem listopadu už jdeme do pátého měsíce, tak snad se na nás nebudete zlobit. Určitě se za vámi ale rádi přijedeme podívat, bude-li to možné. No a co se Mihaie týče, neřekla bych, že tolik truchlí po upírech, spíš se mu nezdá celý koncept letošní akce, při které jde primárně o zábavu rodin s dětma. Mihai je toho názoru, že většina návštěvníků se nechce jet do Benátek podívat na karneval :-) A ovšem fakt je, že vloni tam pobíhaly děti s palicema česneku na upíry natěšené, to se musí nechat :o)))
    RAILA
    RAILA --- ---
    LOGREGAR:
    MERLE: Vaše důvěra v Railu je věru pramalá:) Opravdu si myslíte, že po posledních ročnících, kde bylo zvracení a po... na denním pořádku, se opravdu bude zmírňovat?:)
    Ale no tak, děti:) Je to pořád ta stará Raila, která se opravdu musí držet, aby tam netekla krev proudem..ale nemůžu tu vyzvonit úplně všechno, co se chystá:) Návštěvníci sem chodí sledovat, co se děje..takhle dostanou jen základní představu, ale vždy je čeká nějaké překvapení:)

    Každopádně, zlatý a hrdinný průvodce Míra nám zajistil ještě další prostor, který prohlídku více zakční:) Proto prosím Ivetku, MIhaie, Barunku, Berušku, Andyho a Tomáše, aby se stali...ehm...no jsou to lidé oblečení v honosném oblečení, ve škraboškách, ale jsou rozcuchaní a celý od krve...zvláště bílé rukavičky zbrocené krví stojí za to...co se v této místnosti s těmito ehm..obyvateli zámku..bude dít, vám napíšu, až když budete uvažovat o účasti..ale snažila jsem nakrmit vlka, aby koza zůstala celá, takže vy, kdož jste příliš truchlili po úpírech, až vás to dohnalo k odmítnutí jet na Jezeří, tak tohle je snaha o jistou kompenzaci:)
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    souhlasim s merlem.Mam pocit že to bude spíš divadlo než strašení
    MERLE
    MERLE --- ---
    raila: super, jeste bych upresnil, ze radeji zadniho pruvodce, ale pri nejhorsim se smirim i s prednim.

    ad karneval: sledoval jsem reakce lidi na ten tanec v maskach minule, a muzu ti rict, ze bat se zacali az uplne ke konci, kdy jste vyrazne zmenili zpusob pohybu na mnohem agresivnejsi. predtim to tam spis probihalo jak na vystave obrazu v muzeu ("a tohohle se mam bat?").
    navic nerikam, ze se lidi maji u vseho desit, ale podle myho nazoru by vsude mela byt ze strachu alespon tiziva atmosfera.
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    Tak moje sestra by ráda bafala protože nemá čas shánět kostým..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam