Tak já to taky zkusím a vysvětlím tu pár drobností.
Ano, vaše kritika je oprávněná, jako kritika lidí, kteří do toho koukají z venčí. Já se velmi snažím, aby strašení byla jen má záležitost, ale tak to prostě není. Takže když paní kastelánka přijde, že tam chce dát tyhle děti, které mezitím sama oblékne, aby mi nedala šanci protestovat a pak přivede svou dceru, že prostě bude provádět, tak je prostě do háje poslat nemůžu.
Co se Káji týče, Kathy tak naléhala, že jsem vás dala pohromadě. Nefungovalo to. A do zadní části sklepu jste nechtěli, páč byste nebyli spolu.
Ano, malý kluci z Jiřetína, byla trága, ale jak už jsem říkala...v tomhle ohledu jsem nedostala šanci s tím něco udělat, Hanka si je oblíkla a připravila, a já zase nechci být hnusná, jen proto, že se snažíme profeionalizovat, což stejně nějde za těchto podmínek. Pořád neděláme profi akci, jen se snažím, aby to bylo tak dobré, jak to na danou situaci jde.
LOGREGAR: Budíček se nakonec vyplatil, měli jsme jen 15 minutové zpoždění. Ale tvůj názor na nejhorší strašení vůbec budu respektovat. Nejsi jediný, většina ze starší gardy kdo tam byli jako návštěvníci tenhle názor sdílí.
Je to hodně i proto, že v předchozích letech jste vždy znali jen svou místnost. Jinak mi věřte, že úroveň je povětšinou dost stejná:) Jen bafáci byli v lonských letech lepší a to rozhodně ber jako poklonu:)
FRAEL: V neděli byl stejný počet karnevalu jako v sobotu:)