RAILA: jenže celé strašení není jen tvoje věc...je to i věc nás všech co to celé odmakáme...ale nás paní kastelánka vnímá jako jakýsi pubertální nesvéprávný přívěsek tebe...což je škoda. A myslim, ze pokud bys dopredu rekla a napsala mailem skupince lidi - budete tam a tam, chci zhruba toto, vymyslime si co budem delat, jak budem delat. Ne jen 5 minut pred predstavenim...sice se improvizovat pak da, ale prvni skupinky navstevniku mely zase mizernou prohlidku a to je skoda.Tam je zas prekazka to, ze na posledni chvili lide odpadavaji a to chapu.
tak já to za sebe taky shrnu
sobota - náročná, velmi náročná, ale myslím, že jsme svou práci odvedli dobre. Jediný koho jsem slyšela ve vedlejší místnosti byl šáša (skvely!), vzhledem k tomu, že nebyly prestavky (chapu, ze je potreba vydelavat, ale mohla by se pani kastelanka slitovat at se "herci" aspon vycuraji :) ale slo to i bez toho)
Okomentovat muzu jen pruvodce
Merle - úplně nejvíc nejlepší
Němá Raila - to se mi celkem líbilo, dobrý nápad
Paní v bílém - dobrý znělý hlas jako paní učitelka, ale spíš by se hodila na výklad historie zámku na jaře než na strašení, strašlivého nedělala a neříkala nic
čertice - ty tam ani enmusely byt...ani nic nerikaly, ani si neumely navigovat navstevniky
večer jsem myslela, že vysílením padnu, vyzvracím se a už hrát nebudu...
neděle
Divoci - paráda
holka v rakvi - vyborna (ale pak tam nekdo dal vic svetla, coz je skoda)
Bludicky (aneb technomani v neonech) -nebylo to spatne
Loutkari - nebylo tam uplne videt zamer...a taky potencial hercu nebyl podle me uplne vyuzit...
Rusalky - skoro je v zaclonach nebylo videt, navic pruchozi scenky holt maji sva rizika
Karneval - nevim cim to bylo, ale zvenku se mi karneval az tak nelibil...ale to mohl byt muj pocit
Jiretinaci - mizerie mizerna..bohuzel