• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    LOGREGAR: supeeer

    RAILA: plati jeste porad, ze tento rok bude gulas?
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    SELLIGAN: nooo,deskovky zrovna nebyly v planu.Ale možná by to šlo.
    RAILA
    RAILA --- ---
    MORGAIN: bereme je vsema deseti. myslim, ze se mi v hlave rodi plan misto autorskoho cteni. a tam by se jiste oba uplatnili.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELVOTHIEN: Počítá se s tím, že by se hrálo po skončení programu na zámku a nějakém tom čase na občerstvení, abyste mi u tohonepadali hlady. Především je to betatest, takže od všech, co budou hrát, budu potřebovat poměrně rozsáhlou zpětnou vazbu, abych věděla, zda je třeba na larpu ještě něco měnit čo dodělávat.



    SELLIGAN: To jsem předpokládala, že budeme :-)


    SELLIGAN: Určo vezmi cokoliv takového, já taky vezmu a případně budeme dolaďovat na místě... :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    MORGAIN: jeeej a kdyz uz tam budem mit ty nase krasne kostymy, muzem hrat v nich :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    SELLIGAN: Pořád ještě jsou ve hře ti Faunové, niet? Nějací šikovníčci by to zvládli.


    MORGAIN: Kdy LARPík bude? V sobotu? Pokud ano, napiš si mě :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    MORGAIN: ja vcera prihlasovala 3 dalsi lidi krom mne :)
    s prekladem muzu kdyztak pomoct pri praci

    kostym nejaky pro Sundera zkusim vymyslet, jeden pansky kostym skritkovsky mame kdyztak, a pak jeste spousty zlutych kyticek, ty muzem dat Renfri (spojim se s ni)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SELLIGAN: Počítají s tím, že si kostýmy zařídí. Celkem taky myslím, že programu skřítci navíc vadit nebudou, spíše je otázka, zda se vlezou na hrad... (na druhou stranu, jestli bude tak, jako je teď, tak bude spaní pod stanem nebo pod širákem možná příjemnější, než v hradě...).


    MERLE: Navrhnu mu to... klidně pokud máte nějaké typy na chlapské kostými, tak sem s nimi. Pro Deexe ho také ještě nemám.

    Jinak co se týče Snu noci svatojánské jako larpu, tak zběsiel makám na překladu, ale mám zatím nahlášených jen asi 5 lidí... a potřebných je 20. Hlašte se mi, ať vím, zda s tím mohu počítat nebo ne.
    MERLE
    MERLE --- ---
    morgain: sunder by podle mě byl lepší dědeček hříbeček než skřítek :)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    MORGAIN: podle mě skřítků nikdy není dost! Ale já už nemám kapacitu na dělání dalších kostýmů, takže to by si museli zařídit sami, kytičky dodám

    LOGREGAR: a budou deskovky?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Vlezou se další dva lidé na víly a skřítky? Ozval se mi Sunder a Renn.
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    jako každý rok i letos bude na pokoji číslo 2 takové menší posezení.každý je vítan.Duležite vybavaní bude dobrá nalada a nejake to piti abysme se všichni netlačili okolo fantoma.Navíc by ta tlačenice dlouho netrvala pač bych ho branil zuby nehty.Neni problem se podělit ale je lepší když si každý něco přiveze aby po dvou hodinách nebylo sucho
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    SELLIGAN: Ámen.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    uf, prosím už to nechte tak...o tohle nikomu nešlo, navíc když si lidé píšou nikdy to nevyzní jako skutečný rozhovor, takhle se budem akorát všichni handrkovat

    ten zámek za to nemůže jak spolu jednáme...

    na Jezeří všichni jedem, máme to tam rádi, chceme pomoct. Příště už všichni budou vědět, že jsou Štěk :)

    aneb...Zanechme už té komedie..
    LALALEE
    LALALEE --- ---
    Lidi já nechápu, že to tak řešíte...
    Baví vás jezdit na Jezeří, i když si tam nic nevyděláte, nijak se neproslavíte? (ať už kvůli ostatním lidem, nebo kvůli tomu, že chcete pomoct zámku) Tak by vám mělo bejt jedno,pod jakym jménem tam jedete,ne? Uznávám, že to mělo být dáno na vědomí jiným způsobem, ale pokud se s tím máte takový problém smířit, tak vás nikdo nebude nutit, abyste tam jezdili...
    Tahle diskuze je zcela zbytečná a nikam nevede... A pokud bude k něčemu vést tak akorát k tomu, že se pohádáme dřív, než vůbec vyrazíme na Jezeří...
    A já osobně nevidím nic špatného na tom být "namonaki senshi"...
    SHOTJON
    SHOTJON --- ---
    Další věc, možná lehce mimo. Ale pokud si pamatuju tak Štěk nebyl dán dohromady aby jezdil ne Jezeří, ale hrál divadlo na Jezeří, jezdili jeho člené protože je to bavilo, stejně jako teď nás. Tady mi to, ale během hovoru vyznívá, že Štěk existoval, existuje a bude existovat aby mohl bejt na Jezeří. Trochu nad tím kroutím hlavou. Zvlášť jako jeden z prvních členů sboru mno.
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    Raila:jak jsi myslela to "já jsem štěk",Štěk jsme snad byvali všichni,byvalo to naše divadlo.Né jen tvoje a ikdyž se už rozpadlo tak řikat že já jsem štěk mě dost nasralo.
    navíc mam z tveho přízpevku pocit že mužem ještě vděčný že tam jedem.Jezdíme tam za vlastní peníze,ve vlastnim volnu,jsme tam 5 hodin ve studeným zamku.Na cestu ani jídlo(a chlast :-) ) nám nikdo nepřispěje ani floka a jsme radi když dostanem polívku.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    GREATDRAKE: Tady pan kolega mě přivedl na dobrou myšlenku, kterou třeba já potřebuju změnit v informace ASAP, neboť jsem již člověkem pracovně vytíženým:

    V kolik je vhodný příjezd na Jezeří? Protože se asi dřív jak v šest s Hankou nedohrabeme....
    MERLE
    MERLE --- ---
    mihai: nejen že jsem o štěku věděl, ale dokonce jsem se mu pokud se dobře pamatuju i upsal. taky naprosto chápu důvody založení štěku, i to, proč je i moje účast na jezeří pod jeho hlavičkou, a nemám s tím žádnej problém. jenže jen proto, že mi to bylo vysvětleno, a že jsem s tím souhlasil.
    jakejkoliv jinej postup by se mi ale vůbec nelíbil, protože naprosto nesnáším, když někdo o něčem mém rozhoduje za mě - a tak plně chápu rozladění těch, se kterýma nebylo nakládáno stejně, a když se ozvali (v zastoupení přes ivet) - dostali jen vynadáno.

    rozmazávat to dál nehodlám, už jsem to s railou probral v poště. co mělo být vysloveno, už vysloveno bylo.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Trochu vám vpadnu do debaty...
    pojedu na Jezeří z Prahy svým zeleným space shuttlem... mám tam (zatím) prostor pro dva rozumně velké humanoidní tvory z bagáží, popř. tři malé bez bagáže - nebo nějakou vhodnou kombinaci.
    Čas odjezdu samozřejmě ještě nevím.. ale čekám že si to s případnou posádkou nějak vyjasním.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam