• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Inu milé to bylo :)
    ZURG
    ZURG --- ---
    pozde ale prece - pls kdo mate doma jakykoliv maly hudebni nastroje (bubinky, tamburiny, chrestitka, kazoo treba...) tak to pls vemte s sebou, diky! :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    RHIAN: Tyjo, určitě bych nepohrdla. Každopádně ještě budu domlouvat jeden odjezd, podle toho, jak moc brzy/pozdě, byste jeli. Ale určitě děkuji převelice za nabídku. Moc se na vás s Andulkou těším :)
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Berenika s rodiči jezdí v nejmenším autě na světě (nechápu, jak se jejich pěkně udělaný tatínek může nacpat za volant :-))) a povezou ještě druhou spoluzpěvačku.. Ale my s Andulkou pojedeme v sobotu dolů do civilizace určitě a auto máme veliké, rodinné.. :o)) A budu se divit, jestli někdo zhrdne svézt se s voňavým a krásným miminkem :o)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    ELVOTHIEN: urcite pojede Berenika s rodici, dohodni se s ni

    RAILA: hostina? budeme mit taky zranici? nebo bude vse umele? :)

    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Ahojky, statečně oznamuju, že dorazím až zítra kolem osmé společně s Hankou, neb můj krk mě nechce nechat moc vyspat, tak chci minimalizovat přespávání na zámku. Doufám, že to nebude problém.
    Jinak Degi přijede společně se Zuzkou Roušalů - slíbila, že nám doplní stavy vil, když odpadávají lidi - kolem osmé deváté večer, budou volat jak na lesy, kdyby cokoliv :) Prosím, pokud to půjde, nacpat je na pokojík se mnou a s Haníkem :) Pokud to nebude vadit, kuju.
    RAILA
    RAILA --- ---
    MIHAI: Program opravím...a ano...ehm...nejsi slepejš..více politicky korektně už to říct nemůžu:))
    RAILA
    RAILA --- ---
    LOGREGAR: Platí ta hostina...ty jako barbar či čo a Saku jako efl...už vám pálím corvus corax jako podklad...


    ELVOTHIEN: Postel bude.


    RHIAN: Jsi naše, !zbouchnutá lesní vílo:))))A děkuji tobě i uzlíčku.)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Btw, mám dotázek - bude někdo z Mosteckých odjíždět v sobotu směr pryč ze zámku? Kdybych měla naordinován pobyt u Michala doma? Že bych se svezla? Jsem teď milá želva. Děkuju
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Raili, prosím tě, zatím pořád nevím, jestli dorazím, dostala jsem neschopenku. Když tak bych asi dojela až v sobotu, a pak se děj vůle boží. Každopádně - mohla bych zažádat o nějakou postýlkovací věc, na které bych ležela? Podlaha ani samotná matrace nejni pro mě košeér. Můj krk a já budeme vděční ;)
    ZURG
    ZURG --- ---
    Markuss, Borůvka a já jedem tedy zítra busem, 16:30 z Dejvický, v 19:00 bychom měli bejt v Horním Jiřetíně
    LOGREGAR
    LOGREGAR --- ---
    Raila:no,jak jsem ti psal tak jsem čekal nějakou odpověd ve stylu ano to by šlo nebo ne,to by nešlo.A tedka tu píšeš ,že mame zachranovat program po čtení.jsem zmaten.mame teda bejt ty skřetáci nebo mame pruvodcovat?
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Tak je to ještě horší, než jsem čekala. Mám výron na krční páteři, tedy mám krunýř, takže nějaké tancování pro mě bohužel úplně padá. Přijedu, budu vílovat, strašit, ale tancovat prostě ani náhodou :(
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    RAILA: Hele, Raili, když to tady tak pročítám, jak se hlásí odpadlíci, tak já ten stav asi musím trochu vyrovnat - nevím, nakolik to bude stoprocentní, ale asi tam většinu dne s vámi strávíme. Tak pokud by bylo potřeba přehodit přes nás (já a můj živý baťůžek na břiše) nějaký hábit kostýmový, jsme v zásadě k dispozici.. něco jako "kdo to proboha zbouchnul tu lesní vílu?!!" :o)))
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Tááááák...omlouvám se, že přihodím pár komplikací. Tedy spíš jednu - včera jsem sebou flákla v práci (kluzká podlaha je svině, pamatujte na to), a dala si jednu pěknou do hlavy. Sice to nevypadá na otřes - zatím - ale stejně je moje koordinace ruce+nohy dost na banjo. Navíc mám oteklý levý spánek (což ale doufám splaskne, vypadám jak mladší sourozenec Fantoma Opery).
    Mám dané choreografie dohromady, a snad to rozchodím a rozhejbu, ale taky je možnost, že ne.... Kostým na tancování povezu sakum prdum, ale je možné, že to bude na nic :(

    Moc se omlouvám.
    MIHAI
    MIHAI --- ---
    RAILA: A tak jako nějakou konferenci bych ještě zvládnul;) A komentáře si občas neodpustíma ni když nejsem tázán, takže by to asi šlo.


    RAILA: Nejsem si jistý použitým fontem - ryze česká písmenka mají jiný formát a vyčuhují z řady. Ale možná je to jenom v jednodušší verzi, office 07 nedokážu přeluštit. Jestli to není ještě v tisku, doporučuji kontrolu gramatiky (závěrečný pád snu noci svatojánské trošku bolí do očí).

    Mimochodem plakátky zvoucí na Jezeří jsem viděl až dneska v MHD. Tak buď jsem slepejš nebo se na to letos paní kastelánka (budiž zatracena, babizna jedovatá) opravdu solidně vykašlala.
    RAILA
    RAILA --- ---
    RAILA
    RAILA --- ---
    Program jest zde:) je to v 07 officech, tak doufám, že v pohodě:)když to nepůjde, pošlu vám jednoduší verzi:)

    MÁJOVÁ SLAVNOST ANEB ŽIVOT NA ZÁMKU TROCHU JINAK 2010 DOC.doc (34304 B)
    RAILA
    RAILA --- ---
    BORUVKA03: Ozvěte se i Markovi:) tak pojede busem:)
    BORUVKA03
    BORUVKA03 --- ---
    ZURG: já :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam