Ahoj přátelé! Kromě mě dnes na Jezeří nosila své dítko na břiše uvázané v šátku ještě jedna maminka, jejíž reakci vám sem musím zkopnout:
Tak my dneska na Jezeří a Rian,já musím napsat,to bylo huuustýýý!!! :-D ,fakt úžasný,měli jste to vymakaný,nadpřirozený bytosti neměly chybu...Nelinka byla na břišku,kdyby "jako něco",ale vypadala opravdu v klidu,ikdyž jsem si občas říkala,esi jsem to nepřehnala s tak malým dítkem..Ale mám pocit,že Nelinka to zvládla,ale náš bígl Olda ...že je posera,tak to jako víme,ale venku se chvástal,na pani ježibabu řval tím svým hrdelním hlasem,zastrašoval,to on umí,ale po schodech se vláčel,když jsme se doškrábali k upírům,to se už doslova plazil,jako faakt,nechtěl do tý místnosti vůbec vlízt,ale nakonec to dal,dokonce byl i focenej,zřejmě tam byl nějaký profi fotograf(?) a teda tvůj manža si mě jako fascinující upír dobře vychutnal,pěkně se na nás vrhnul :-D .Bylo to fakt supr,kostýmy,scénky,i nasvícení,hudba,uvaděč do světa mrtvých taky neměl chybu!! .A i můj táta(jako děda Nelinky) byl překvapen,jak to bylo vyvedený. Supr supr supr!