SELLIGAN: Obloukem? Tak to nevím, kde a kudy budeš lozit...páč síla je všude:))
Ano, Ivette...je to hodně o kostýmech...ano..nejsem profi seskupení a na nic si hrát nemusíme..ale zase úplní amatéři taky nejsme...jen potřebujeme určitou podporu a specifický způsob, jak nakládat s tím, že potřebujeme za nic(ted nepočítám nadšení a ochotu se pro zámek přetrhnout a obkročit) udělat koncert české filharmonie....Já nechce nějakou hrůzu ze skříně...chci dát návštěvníkovi pocit, že to myslíme vážně...a k tomu v tomto případě potřebuješ kostýmy krásné a pokud možno efektní....nevím, proč si to brát osobně...cokoli v tomhle případě dělám, je pro zámek...a v takovém případě jsem věcná, praktická a uvažuju, kde to nic sehnat a pak z toho udělat tu pořádnou muziku...pro mnohé není snadné si kostým jednoduše ušít, aby to opravdu dobře vypadalo...ti, kdo to umí si můžou gratulovat...já kupřikladu si věřím, ale nemám na to zrovna moc času...a co se týče prostoru...ten zámek je kravsky velkej..fakt jako že hodně...je potřeba ho zaplnit...a Vader je prostorná osoba:)))Každopádně...klidně si můžeš říkat, že Vader přijel na dovolenou na Naboo:)))Tam to bylo taky zámecky pohádkové:))
Hlavu vzhůru..zkuste na tom najít ty pozitiva...a prohrábněte šatník:)