MORGAIN: Jako to rozhodně...je v jednání, že právě na jezeří by měla být celé léto výstava originálních kostýmů ze seriálu...jenže...zase...kostýmy...a já třeba jsem to měla ráda, ale taky už si pamatuju tak max rumburaka a prstýnek, co s ním otočíš...
Pravdou je, že stylizace čiště sci-fi taky není úplně marné...pořád...SW je hlavně pohádka...to, že jsou tam vesmírné bitvy je asi tak hlavní rozdíl od toho, jak šel honza do světa hledat štěstí a zakletou princeznu...když to hodně přeženu...
Ale Barunka to trefila přesně...právě tohle je hlavní důvod, proč jsem zvolila tuhle cestu..temná strana síly potřebuje dostat pěstí...
Zase žánrová směska by mohla být taky svoje kouzlo..pokud by se našel někdo, kdo by mě ukočíroval, mohli bychom najít koncenzus, jak to spojit, aby to nebolelo...myslím, že na Jezeří by se takhle směs uživit mohla...
Pořád trvám na tom, že se tam objeví místní postavy...to i kdyby tam chodily kostky, tak tam bude kníže pán a duch tobíáš...ale nějak to šikovně zakomponovat...kdyby šlo realizovat něco ve stylu když byl Sheldon převlečený za Spocka na té středověké slavnosti...to bylo hodně vtipné...tak bych se klidně nebála to vykrást...hra s anachronismy...humor, humor, humor...
ZURG: POzvat je můžeš, ted je otázka, jeslti jako účinkující či návštěvníky...ale návštěvníci v kostýmech...to by byla teprve bomba...