• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RAILAJEZEŘÍ-ZÁMEK SNŮ A SPLĚNÝCH PŘÁNÍ
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    RAILA: Dobrá děkuju :) Věřím že se Pája osvědčí, pokud bude problém s bydlením říkala že by mohla jet autem a večer odjet (ikdyž já bych ji tam chtěla i na večer) takže uvidíme.. Jinak když budu tak drzá, šlo by nás šoupnout někam i s Raelkou (prý by mi možná půjčila Arweniny šaty)
    RAILA
    RAILA --- ---
    KATHY_: Vem páju,už s ní počítám...do noci vám hodím sem základní koncept:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    ELVOTHIEN: DDDDDDDDDDDDDD)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    BORUVKA03
    BORUVKA03 --- ---
    jaj! týden tady člověk neni a co všechno se za tu dobu stihne probrat!
    každopádně se mnou počítejte (jenom jsem takový to dřevo bez nápadů, kostýmů a podobně) :)
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---



    Pojďme nejdřív řešit, jak to bude vypadat, a pak teprve, jak je to v prdeli, když to nebude dle našich představ!!!!
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Co takhle - než to všichni pošleme definitivně do háje - počkat, až Raila hodí přesný plán toho, co kde a kdy, a pak můžeme háze flintu do žita, skládat hlavu do dlaní, nebo být příjemně překvapeni?
    Upřímně taky nejsem třikrát happy z toho, že přijede 501st, vedle které si všichni můžeme tak akorát připadat, jak teplákáři, ale jestli to přitáhne lidi, pak je to nutné - třebas i zlo.
    Taky jsem se ozvala, taky nejsem nadšená, ale...
    Buď se jede na Jezeří z nějakého důvodu, a těšíme se tam, nebo budeme všichni předem nadávat, jak to bude pitomý, a pojedeme s mizernou náladou (jooo, taky to dělávám). A nebo rovnou říct? "Nejedu, nelíbí se mi to."

    Každoročně, fakt každoročně se děje tenhleten problém, a každoročně se tu svorně nadává, jak to jde do kelu. A pak stejně všichni přijdeme. Tak co letos zkusit nenadávat, ale naladit se pozitivně a zkusit vymyslet, jak to i přes všechno, co se nám nelíbí, udělat super a skvělý?
    A ozvat se, až bude rozpis.

    Tak jsme holt ti amatéři v doma spíchnutých kostýmech, co nám to ubere na nadšení a radosti z toho, co děláme?

    No tak, lidi... bude sluníčko, krásně, a bude švanda :) Nekažme si to předem, já budu první, která se bude snažit být pozitivní.


    Join me... and get a free cookie! Slibuju!!!
    RAILA
    RAILA --- ---
    Ivette:) Ty budeš nebo ne?:)))
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Jinak já nemůžu, mám TSP a ke všemu svaťák
    RAILA
    RAILA --- ---
    SHAIKA: účinkující se musí objevit v sobotu do deseti:)))Pokud byste to nestihli, tak od jedenácti je akci a moc rádi vás tam uvidíme jako návštěvníky:)
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Mám takovou otázku - 6. se mi v Praze vdává kamarádka, tedy bych v pátek dorazit nemohla, ale pokud by má přítomnost byla vítaná, byla bych ochotná dorazit i v sobotu ráno. Pokud by to ovšem časově šlo. :-)
    RAILA
    RAILA --- ---
    KATHY_: A umí něco? A může si sehnat kostým?:)Ráda bych tam měla kombinaci přátel, kteří zároveň dokáží bavit návštěvníky:) A taky je musím být schopná ubytovat...
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    RAILA: Jani, pokud by to bylo možné, ráda by jela ještě moje spolužačka Pája :)
    RAILA
    RAILA --- ---
    Na nástěnce jsou zatím potvrzení lidé...vymýšlejte role, at to můžeme doplňovat a měnit podle potřeb....
    Zurgu...ozvi se přátelům z Tolkien conu....chci ty, kteří umění hrát a mají krásné kostýmy...ti ostatní nám můžou dělat diváky v kostýmech:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    RHIAN: Eivčka...jasně...já furt vidím jenom ty její velký oči:)))Tak hlavně, že ty víš, koho myslím:)))
    Pyšná princezna by se taky hodila:)
    RAILA
    RAILA --- ---
    ELVOTHIEN: Vynasnažím se to vymyslet a sepsat co nejrychleji...klidně mi navrhujte, co se vám prohoní hlavou a co si myslíte, že si dovedete pořídit, půjčit či ušít..podle toho vymyslíme pohádky:)Ale chce to opravdu rychle...
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    RAILA: Zkusím se ozvat Haníkovi a Zůze Andromedě, jestli budou mít čas, ať máme co nejvíc lidí, i když se obávám, že Andromeda bude státnicovat. Ale potřebovala ych co nejdříve vědět koho kam, aby se pode toho začaly dělat kostýmy.
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Jéžiš, to zní výborně! :-) Už teď se těším.. nabízím Sněhurce jednoho maličkého tlpaslícta :-)) Jinak jestli myslíš Bereniku s EVIČKOU ;-), tak se optám (Evička se už včera vřele hlásila, s Beruškou teď nejsem tolik v kontaktu). Ještě by tam mohla být další princezna, která bude zarputile do záhonků kvílet "Roooozvíjej se poupátko..." :-) Nechávám si to projít hlavou a adresářem muzikantů..
    RAILA
    RAILA --- ---
    Přátelé:)
    Dnes mě v tescu napadla strašlivá zhůvěřilost...předně jsem koupila krásné věnečky pro víly, sic umělé, ale roztomilé fialky a podobné nesmysli, takže víly budou ve vlasech krásně barevné.
    Ale co mě napadlo..
    Pojmenujme to FILMOVÁ SLAVNOST NA JEZEŘÍ...NEJSLAVNĚJŠÍ SCIFI A FANTASY POHÁDKY NA ZÁMKU JEZEŘÍ...HVĚZDNÉ VÁLKY, PÁN PRSTENŮ, PRINCEZNA ZE MLEJNA, ŠÍLENĚ SMUTNÁ PRINCEZNA A POD.
    Proč tyhle pohádky? Prostě mě napadly..a hlavně se v nich zpívá...pokud bude třeba Berenika s Luckou zase moct, nebo i sehnat mezi námi zpívající herce, ráda bych to tam zařadila...Nebo Barunko, napadá tě nějak co s tím?? .těch pohádek tam můžeme stejně jako fantasy nebo scifi filmů dát víc, ale jen pokud to oblékneme a obsadíme lidma....každá pohádka nebo film dostane buď svůj kout (zahrada a vnitřní a východní nádvoří) nebo budou součástí prohlídky v zámku a dostanou jednotlivé místnosti...
    ještě si říkám, že třeba Popelka, Sněhurka a Červená Karkulka jsou pohádky, kde bychom dali vcelku snadno dohromady kostýmy...
    A co pozvat Tejňáky...mají pohádku O liném Čiperovi, není dlouhá, je vtipná a divadlo pro děti bychom potřebovali?
    Napadá vás nějaké divadlo pro větší? Něco fantasy? Nebo tak?
    Jo a Impro cirkus..těm taky můžeme zadat něco konkrétního...pohádkového..
    RAILA
    RAILA --- ---
    MORGAIN: Jako to rozhodně...je v jednání, že právě na jezeří by měla být celé léto výstava originálních kostýmů ze seriálu...jenže...zase...kostýmy...a já třeba jsem to měla ráda, ale taky už si pamatuju tak max rumburaka a prstýnek, co s ním otočíš...
    Pravdou je, že stylizace čiště sci-fi taky není úplně marné...pořád...SW je hlavně pohádka...to, že jsou tam vesmírné bitvy je asi tak hlavní rozdíl od toho, jak šel honza do světa hledat štěstí a zakletou princeznu...když to hodně přeženu...
    Ale Barunka to trefila přesně...právě tohle je hlavní důvod, proč jsem zvolila tuhle cestu..temná strana síly potřebuje dostat pěstí...
    Zase žánrová směska by mohla být taky svoje kouzlo..pokud by se našel někdo, kdo by mě ukočíroval, mohli bychom najít koncenzus, jak to spojit, aby to nebolelo...myslím, že na Jezeří by se takhle směs uživit mohla...
    Pořád trvám na tom, že se tam objeví místní postavy...to i kdyby tam chodily kostky, tak tam bude kníže pán a duch tobíáš...ale nějak to šikovně zakomponovat...kdyby šlo realizovat něco ve stylu když byl Sheldon převlečený za Spocka na té středověké slavnosti...to bylo hodně vtipné...tak bych se klidně nebála to vykrást...hra s anachronismy...humor, humor, humor...


    ZURG: POzvat je můžeš, ted je otázka, jeslti jako účinkující či návštěvníky...ale návštěvníci v kostýmech...to by byla teprve bomba...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Raila je, řekla bych, rozhodnutá. Jediné, co mě přijde škoda, je kombinovat žánry. Osobně by mi přišlo lepší použít jen sci-fi, než ho namíchat rovným dílem s fantasy, pohádkou a historickou vyzáží. Přijde mi, že se tím rozmělní "cheerleader efekt", který považuju za důležitý v celkovém dojmu... A i Sci-fi je široký žánr, takže by se možná dalo do něj vejít.

    Ale jinak mě dneska napadlo, že boží setting na Jezeří by byla Arabela. Je tam kůbl pohádkových postav, což by ocenily děti, a přitom jakékoliv. A Arabelu jako takovou i někteří dospělí, kteří ji pamatují... :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam