Ahoj Lidi:) Chtěla jsem vám poděkovat už včera, ale po sprše a véče si pak pamatuju až dnes ráno, od ashe vím, že jsem prostě upadla to instantního komatu, tak vám moc děkuju až teď....bylo to úplně moc nejvíc ..a úžasný...a úspěšný a taky trochu úchylný, jak to mám ráda a tím správným směrem újetý a lidi odcházeli spokojení a děti plakaly, ale do toho se venku smály a nakonec i malá Anička mi v neděli zamávala na rozloučenou, tak si říkám, že to prostě stálo za to:) Fotky už jsouv základu hozené na face, dávám je i sem, heslo je Raila
www.jamfoto.cz - Fotoalbum - Fotografie pod heslem
http://www.jamfoto.cz/fotoalbum/fotografie-pod-heslem/
Letos se mi stýská až nezvykle hned, brzy a už aby bylo zahájení, bylo mi s vámi krásně, jste super banda, kterou je radost organizovat...odjížděla jsem poslední a všude vládl klid, po nikom nezůstal bordel a paní kastelánka málem ukápla slzy dojetí, jak že se to prý letos vůbec povedlo...
Máme za sebou velmi úspěšnou sezonu, přes 22 tisích návštěvníků, což je o tisícovku víc jak loni...zahájení bylo podařené a návštěvníci se po něm ptali, co že bude za rok. Strašení z letoška bude těžké příští rok překonat, takže už ted můžeme vymýšlet, čím lidi za rok překvapíme:)
Můj osobní úkol je do příště pro vás všechny vymyslet lepší jídelní systém, aby se spravedlivě dostalo na každého zaslouženého, abych necpala kamče a katky červený, když pijou bílé a růžové a spousta drobností a snad i konečně a to je můj velký úkol, zajistit aspon jednu kňavírnu. Žijte blaze a těším se i jinde na viděnou.Mějte se krásně a díky moc:)