Ha, takže:)))
Týme:) Volám do zbraně, dejme hlavy dohromady, Raila volá o pomoc..
Rovnou se musím přiznat, že teď momentálně kvůli práci a produkční práci a práci nějak nedávám vymyslet všechno úplně jen sama a tak vás prosím o vaše tvůrčí úžasné mozky, které budou zachraňovat nejen mě, ale hlavně Jezeří.
Toliko k úpění:)
Téma je Antika...řecko a řím..a je to velké témá, tak ho osekáme:)
Pro nás je důležitá antická architektura a její vliv na současnosti..
Divadlo..alfa a omega
Filozofie
Básnictví
Antičtí bohové
řecko to je hlavně divadlo a filozovie a básnictví (az na Ovidia) a bohové
řím, to je architektura..
Budou opět důležití průvodci...
Měl by to být někdo známý...Aristoteles, Sapfo, Homér, Vitruvius, nějaký znamý filozof třeba...
Tady je čas na zvedání dobrovolných rukou a věty typu: vždycky jsem si chtěla zahrát Homéra...
Průvodce je právě ten, který vtipně vysvětluje co je kdo, co udělal a zároven to vztáhne i na to, jak to ovlivnilo další historii...je důležité to vztáhnout na současnost a návštěvníkům to propojit..
M"žeme využít současnou popkulturu...300 byl film, který viděl kde kdo..
z těch konkrétní věcí mě napadlo, jestli Evička a Beruška by chtěly dělat zpívající sochy...vybereme k nim nějaké slavného antického sochaře..
Mihai, Barunko, Kathy:) I ostatní:)))
Byli byste ochotní se poradit se strýčkem googlem a vybrat známé osoby antické kultury nebo něco víc o těch, které jsem tu vyjmenovala, najít nějaké vtipné věci nebo chronicky známé věci, které bychom do humoru poučně dali?
Hluboce se omlouvám, ale já na to právě čas nemám..
Co samozřejmě zajistím je jídlo a potřebný servis, včetně kostýmů, hodlám oslovit několik divadel o věnování či zapůjčení, navíc díky bohu máme Yvettku, který nás opět bude zachraňovat svým fundusem:)
Ale právě proto potřebuji pomoci se scénářem:)
Beru ted všechny nápady, představy, obrazy...
Navíc budeme spojeni s akcí rozkvětlé jezeří, floristi ho zase vyzdobí, takže budeme mít i krásné kulisy z květin, neboť jsme v kontaktu..
Opět máme k dispozici klasické místnosti...
Průchod dolní hlavní chodbou, pak je oratoř a audienční sál, schody a hlavní horní chodba, Kulečního sál(má vyleštěné parkety a vypadá jako z pohádky-vhodné pro tanec a divadlo), Malý sál, Ložnice, KOupelna a schody dolů-ve strašidelných sklepých jedině že by bylo podsvětí a tam Hádes a Persefona(třeba nějaká jejich manželská hádka, přeci jen..byl to dost unikátní manžeský pár)...a pak šup lidi ven..známe to:)
Časově je to prosté...je to akce pouze na sobotu..začátek speciálních prohlídek je v 11 hodin, poslední speciální prohlídka bude podle návalů bud v 15:30 nebo v 16 hodin.....možné přespaní od pátku do neděle. Nájezd zájemců v pátek od 15 hodin...
A také přijímáme návhry na plakát:)
Přátelé, těším se na vás, moc:)A děkuju..