• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHGuerrilla gardening ♠ ♠ ♠ (partyzánské zahradničení)
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    TRAFO: nekolikrat uz tu padlo, ze skruz je pokus NULA. ne jedna, ne dva. ale prvni vubec pocin, pri kterym se lidi sesli, poznali se, zasli na drink a meli radost, ze se to uskutecnilo. takze jestli ti to stale jeste neni jasne, tak bud ti chybi kus spontannosti, vtipu a nebo IQ.

    ale muzes nas samozrejme prohlasit za vrahy rostlin. ovsem pak bych jeste zacala resit osm unosu a jedno ublizeni na zdravi!!! ;-D
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    TRAFO: jasne, hlavne ze ja ja ja :)
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    TRAFO: konkretne co nebylo poradne? hnojivo v hline? volba barevnych odstinu kvetin? volba kvetin celkove? jejich rozestoupeni? misto? cas? asi vse vid.
    to byl muj popis happeningu. pane chytraku, kde jsi byl, kdyz se tohle vse probiralo? prvni tvuj prispevek je tu z rijna. a pak cerna dira.

    rostlina je pomijiva stejne jako ses ty. dneska tu byt muzes a zitra ne.
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    pane boze... my to zadnymu zahradnikovi ukazovat nebudeme. proto tohle neni soutez premka podlahy!
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    LEMS: tak v tomhle se pekelne mejlis;) mam delat umeni proto, aby se to libilo? umeni delam pro sebe, proto, aby to obohatilo me / nas. vyznam umeleckyho pocinu, happeningu je prave o atmosfere, nadseni, okamziku! tvoje nazory o soucasnym umeni a vubec mi prijdou... no jak kdyz jsi z jineho stoleti. a to jsi byval takovy hipik;) koukam, ze se z tebe stal nejakej zahranickej fasista.
    LEMS
    LEMS --- ---
    PEKY: ja si nemyslim, ze by to melo byt o me. pozitivni samozrejme. dyztak posta:) ukazte Vase fotky a video nejakymu jinymu zahradnikovi.
    LEMS
    LEMS --- ---
    LEMS: tak jsem si prosel net, a musim konstatovat, ze podle meho je spise vetsina pocinu g.g ciny zoufalcu absolutne bez pary a zkusenosti. kratkdobe vysadby kde to nema absolutne sanci na preziti. vysadit a rychle zdokumentovat. opravdu skoda rostlinnyho materialu. pouzivat rezany kytky by bylo imho vic fer. smutne!

    SEPHORA: asi aby se to libilo? tady bude totiz od ostatnich artu asi mala odchylka, protoze rostlinne kompozice maji navozovat pouze libe a prijemne pocity jakozto vlastne soucast ci napodobovani prirody. takze dila podobneho typu nadchnou imho malo jedincu jestli vubec nekoho (znam par zvrhlych metalistu).
    PEKY
    PEKY --- ---
    LEMS: co všechno pro tebe rostliny znamenají nebo jak bys popsal tvůj vztah k rostlinám?
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    LEMS: ani me to neprekvapuje. na prvni: ano. na druhe: co je to mit umeleckou ambici? OMG
    LEMS
    LEMS --- ---
    muzu se vas, g.g. znalych, zeptat zda-li je v zahranici taky bezne ze tohle pachaji nezahradnici? Podle toho, ze nektery veci sou i hezky, a vypada to, ze ani nic nenicej bych rekl, ze snad nikoliv.


    LEMS
    LEMS --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: proboha proc me? Ja tam ten bordel nenahazel! A vyndat prave neni zdaleka jako nahazet. To ale asi taky zrejme brzo poznate jestli mate naky svedomi. Zkusenosti se hrnou.
    Jinak ja na kraviny bohuzel moc cas nemam, a s Vama to dlouhou dobu velmi pravdepodobne o nicem jinym nebude. Ja sem sem omylem zabloudil z perma klubu.
    A priznavam, ze by se mi spis libila myslenka kdyby jste se venovali tomu cemu rozumite. Pripadne se venovali experimentum na svych zahradkach.

    SEPHORA: promin, tvym prispevkum zatim moc nerozumim. Zminujes tedy pritomnost umelce na tomhle projektu? Ma to tedy snad nakonec i nejakou tu umeleckou ambici? (Smarjaa)

    STALK: tem kytkam ve skruzi imho nepomuze ani svecena voda. Netreba se znepokojovat ochranou. Spis jak jsem psal, nakej basic gardening, esteticky zasady reseni vysadeb a nakou dendrolku (druhy do mest).
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    STALK: v akci Skruž vidím primární problém v tom, že květina zadarmo voní nejlépe :) Czech Made for the win ;)
    STALK
    STALK --- ---
    Já nevim, prostě na tý "akci skruž" a diskuzi před tim, vidim snad jen kupu nadšení, což je samozřejmě hybná síla, ovšem k tomu aby z toho pražskýho GG bylo něco víc než pár kytiček pro potěchu na chvíli, to chce asi jinak.Neserte se do lidí jako
    LEMS a spíš se podívejte třeba do [ Ochrana rostlin, rostlinolékařství - vše co nás zajímá, rady, tipy, zkušenosti, poradna ] .
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    no to sou zas kecy ovšem :))
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    TWORBO: pod:) ale jestli pujdem na tu letnou, tam by se hodilo okolo do kruhu... doprostred dame tu popinavku.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    hele sem nabizel tu matu, to je plevel, rozrusta se sama, nenarocna, atd, vhodna i kdyz esteticky zadna bomba....
    vhodna pro zahradniky - začatečniky. a nebo pudu s vama a prinesu ji s sebou...
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    MATEEJ: jo mas pravdu... neni to vec, nad kterou by se melo brecet. veci jsou jen veci. obcas odejdou, obcas se ukradnou, obcas se rozbijou. ja osobne na tom nelpim nijak. jde mi ciste jen o ten prozitek, zpetne zaznamenavani toho pocinu je jen dokumentativni.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    SEPHORA: Mně teda trochu přijde, že projekt, který je biologicky nefunkční, neplní svůj smysl (nebo aspoň ne delší dobu) a díky tomu pro vás může být dalších důvodem k frustraci, vedle takových běžných a neodstranitelných důvodů, jako že vám to čas od času nějakej vandal poničí.
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    TRAFO: ja kritiku prijimat umim a prijimam ji prakticky denne ve skole. nicmene ta kritika musi mit nejakou uroven, coz lemsova moc nema.
    SEPHORA
    SEPHORA --- ---
    ja myslim, ze by se tu melo pochopit, ZE NEJSME HLAVNE ZAHRADNICI.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam