• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ALCAIM: tak jako logicky... Sazka insolvence a fronta věřitelů. Peníze za vstupenky jdou do Sazky.... my nájem platíme Betsportu = zápočet tam asi nepůjde.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUTAS: prave za ty pronajmy haly, ale tohle vsechno zase resi bestsport kterej halu provozuje. zatim zadny info o dluhach sazky vuci slavii nikde nebylo.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    TPK007: jaký peníze bude mít Sazka u Slavie?
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    NIK0DAS: Vstupenky i v Edenu

Rozšiřujeme prodejní místo na semifinále - ZS Eden (vedle vrátnice). Vstupenky si budete moci zakoupit zítra (čtvrtek 24.3.) 9-12 a 13-18 a v pátek 9-12.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    NIK0DAS: Vstupenky na semifinále

Vstupenky na semifinále je možné zakoupit v síti prodejen GEKO Tabák i na pobočkách České pošty.
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    Nekupoval ste někdo dneska lístky? V jedný trafice mě řekli že ani náhodou, v druhý to alespoň zkusil a hovno. Jde to koupit přímo v hušák aréně, nebo přímo v sazce, nemáte někdo podobnou zkušenost a znalost jak z toho ven? Rezervace mi za chvíli propadne.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    TPK007: cena listku na semi je 300 na dlouhy, 280 do rohu, 180 nahoru. to uz mas slusnej vydelek.
    TPK007
    TPK007 --- ---
    KUTAS: naopak si myslim, ze sazka bude mit spoustu penez u Slavie - tipuju mesicni a delsi splatnosti...

a deset tisic lidi po (prumernejch) 200,- mi porad vychazi jako 2 mega s dani za zapas, tazke to taky zadnej velkej vejvar nebude...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ALCAIM: jasně, ale jak teď dostanou ty prachy ze Sazky? Akorát se zařaděj do fronty věřitelů....
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    HC Slavia Praha | Dmitrij Jaškin slaví 18 narozeniny, přeje si hlavně zdraví
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Dmitrij-Jaskin-slavi-18-narozeniny-preje-si-hlavne-zdravi-5180
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUTAS: maj pevne stanovenej pronajem za halu a je jedno jestli tam hrajou zakladni cast nebo play-off. tyhle zapasy jsou pro ne strasnej rejzak, kdyz jsme udelali titul proti varum, tak se prej na lupenech vydelalo v cistym skoro 15mil v cistym.
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    Sice to žigul neni a je to fotbalista, ale myslim ze trošku se hodí k popisu diskuse.. :)

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KUTAS: já jsem si jist, že ne... Právě Slavia na playoff vždycky strašně rejžovala. Loni si Růža stěžoval, že jsme dostali samé asijské neatraktivní mančafty a ta návštěvnost nebyla nic moc...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Tywe mám takovej pocit, že i když bychom tu halu vyprodali tak náš klub z toho nebude mít ani korunu....
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BIOBOID: a víš co by ti na to řekl, kdyby tady byl?
    "rachna kachna"
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    tak to vypadá, že by mohlo být v pátek i v sobotu přes 10 tisíc lidí....... To si bude muset Robertek vymyslet nějaký důvod, proč to tak je, na fanoušky hostí to tentokrát asi nehodí....... Jsem na něj zvědav....
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    KOZLIKK: ale zase se mi líbil ten led bez reklam...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HC Slavia Praha | Kanonýr Pospíšil: Hrajeme hokej, který je nepříjemný pro každé mužstvo
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Kanonyr-Pospisil-Hrajeme-hokej-ktery-je-neprijemny-pro-kazde-muzstvo-5178
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Červajz přijede do O2 na domácí zápasy semi...... by si mohl vzít brusle a zahrát si za (na) Poletína :-)
    BURDIC
    BURDIC --- ---
    Krása, jsou to borci ty hokejky!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ALCAIM: především rachna kachna!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam