• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUBAN88: spousta listku jeste propadne od sponzoru a permic. kdyz zajdes k sazce v patek kolem obeda tak lupen koupis uplne v pohode.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    tak prachy se vyberou, to znamena ze sou, hned se sbalej a zbytek neni potreba resit ne ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KUTAS: a neni to nahodou uz O2 arena ? .)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    NIK0DAS: už v pátek tam byl hovno výběr... teď imho neseženeš už nic pořádného jestli vůbec, vydrž do finále ;)
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ALCAIM: tak jako logicky... Sazka insolvence a fronta věřitelů. Peníze za vstupenky jdou do Sazky.... my nájem platíme Betsportu = zápočet tam asi nepůjde.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUTAS: prave za ty pronajmy haly, ale tohle vsechno zase resi bestsport kterej halu provozuje. zatim zadny info o dluhach sazky vuci slavii nikde nebylo.
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    TPK007: jaký peníze bude mít Sazka u Slavie?
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    NIK0DAS: Vstupenky i v Edenu

Rozšiřujeme prodejní místo na semifinále - ZS Eden (vedle vrátnice). Vstupenky si budete moci zakoupit zítra (čtvrtek 24.3.) 9-12 a 13-18 a v pátek 9-12.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    NIK0DAS: Vstupenky na semifinále

Vstupenky na semifinále je možné zakoupit v síti prodejen GEKO Tabák i na pobočkách České pošty.
    NIK0DAS
    NIK0DAS --- ---
    Nekupoval ste někdo dneska lístky? V jedný trafice mě řekli že ani náhodou, v druhý to alespoň zkusil a hovno. Jde to koupit přímo v hušák aréně, nebo přímo v sazce, nemáte někdo podobnou zkušenost a znalost jak z toho ven? Rezervace mi za chvíli propadne.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    TPK007: cena listku na semi je 300 na dlouhy, 280 do rohu, 180 nahoru. to uz mas slusnej vydelek.
    TPK007
    TPK007 --- ---
    KUTAS: naopak si myslim, ze sazka bude mit spoustu penez u Slavie - tipuju mesicni a delsi splatnosti...

a deset tisic lidi po (prumernejch) 200,- mi porad vychazi jako 2 mega s dani za zapas, tazke to taky zadnej velkej vejvar nebude...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ALCAIM: jasně, ale jak teď dostanou ty prachy ze Sazky? Akorát se zařaděj do fronty věřitelů....
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    HC Slavia Praha | Dmitrij Jaškin slaví 18 narozeniny, přeje si hlavně zdraví
    http://hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Dmitrij-Jaskin-slavi-18-narozeniny-preje-si-hlavne-zdravi-5180
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    KUTAS: maj pevne stanovenej pronajem za halu a je jedno jestli tam hrajou zakladni cast nebo play-off. tyhle zapasy jsou pro ne strasnej rejzak, kdyz jsme udelali titul proti varum, tak se prej na lupenech vydelalo v cistym skoro 15mil v cistym.
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    Sice to žigul neni a je to fotbalista, ale myslim ze trošku se hodí k popisu diskuse.. :)

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KUTAS: já jsem si jist, že ne... Právě Slavia na playoff vždycky strašně rejžovala. Loni si Růža stěžoval, že jsme dostali samé asijské neatraktivní mančafty a ta návštěvnost nebyla nic moc...
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Tywe mám takovej pocit, že i když bychom tu halu vyprodali tak náš klub z toho nebude mít ani korunu....
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BIOBOID: a víš co by ti na to řekl, kdyby tady byl?
    "rachna kachna"
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    tak to vypadá, že by mohlo být v pátek i v sobotu přes 10 tisíc lidí....... To si bude muset Robertek vymyslet nějaký důvod, proč to tak je, na fanoušky hostí to tentokrát asi nehodí....... Jsem na něj zvědav....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam