• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    CRHA: farda taky trenoval slavii
    CRHA
    CRHA --- ---
    ještě sem si vzpomněl na Břéťu kopřivu a Slížka, ale to nevim jestli nebyli asistenti
    CRHA
    CRHA --- ---
    MAXXB: já bych se nedivil, kdyby tam byl těsně před Růžou. Já si pamatuju, že tam byli: Sýkora, Caldr, Beránek a možná Šindel, ale tem měl možná jenom juniory.
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    CRHA: mno tak v tomhle jsem teda jalovej... :(
    CRHA
    CRHA --- ---
    Lidi děláte si prdel a já to jen nechápu nebo si nepamatujete, že starej Beránek trénoval taky Slávii?
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    MAXXB: tak v genech to bude mit.. trenoval jeho tatik Litvinov 95/96 .. střibro..

Česká hokejová extraliga 1995/1996 - Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A1_hokejov%C3%A1_extraliga_1995/1996

coz zase neznameno za pristi rok by to střibro mohlo bejt.. :))
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    CRHA: beres mi ta slova z ust ;)
    XAWYER
    XAWYER --- ---
    HAVANA: já hlavně doufám, že bolka už v extralize příští rok nebude
    CRHA
    CRHA --- ---
    TPK007: no jo, ale rok asistentem pod Mistrem :-)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TPK007: jako je mi jasny ze ruza je jen jeden, ale nebyl na tom on kdyz nastupoval uplne stejne ?
    TPK007
    TPK007 --- ---
    i kdyz mam beryho rad, tak kolikrat uz se ukazalo, ze kvalitni hrac nutne nemusi byt kvalitnim trenerem... a jenom rok v pozici asistenta je sakra malo na to, aby mohl acku sefovat sam
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    no ten beranek to by aji mohl mit i v genech ne ?? Netrenoval i jeho otec ??
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    a navic ruza neodejde pokud nebude mit jistotu ze to po nem prevezme nekdo dostatecne kvalitni (co ten beranek treba ?)...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    BIOBOID: myslis ze by kladno pod ruzou doslo do semifinale extraligy ? nebo boleslav ?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    HAVANA: seš si jist?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ale picu sestup, i bez ruzi na tom budem furt lip nez kladno, boleslav nebo ty komici z salintownu...
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    no nic, pristi rok sestup a navrat do edenu. pak se ruza vrati a zase nas dostane zpatky, pak ze se historie neopakuje.
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    ani nejde o trenera acka, ale o to ze on vede i mladez a diky nemu mame takovejch mladejch v acku a muzeme to hrat na tyhle urovni, ikdyz nejsou momentalne prachy.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pánové, to je v prdeli!
    KYTT
    KYTT --- ---
    tak kecat bude moct určitě, dyť je spolumajitel...;)
    MAXXB
    MAXXB --- ---
    JAHODOVE_PYRE: mno tak pokud by mohl kecat do volby sveho nastupce, tak by snad ta baraž nehrozila.. kazdopadne kdyby odešel tak by to nebylo zrovna veselé...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam