• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ONDRASHHC Slavia Praha
    rozbalit záhlaví
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    BIOBOID: to je moc ohla hokejka, ne? (ptam se ze zajmu, predpokladam, ze u tebe to byla spis recnicka otazka :-))
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    co to kua je?

34.Slavia jde znovu do čtyř. Vyloučen je Žejdl za nedovolenou výstroj.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    jako Lacina je kdo?
    Nejdřív nás zařízne doma s Třincem a teď čtu online a:

31.Přesilovku si zahraje Mountfield. Vyloučen je na dvě minuty za sekání Jelínek. Zajímavé bylo, že faul viděl Lacina, který byl od souboje daleko. Naopak Hribik, který to měl z bezprostřední blízkosti, zákrok neviděl.
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Já jsem bohužel mimo Prahu, tak jsem ten zápas neviděla, ale slyšela jsem, že rozhodčí nebyli zrovna nestranní :-/ Jak říkám, škoda, ale i kdybychom skončili třetí, tak je to skvělý úspěch :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JAHODOVE_PYRE: já si ho moc dobře pamatuju, jak tam řvali s Varaďou na Kopřivu v tom playoff po každym gólu........ a jak minule kecal, že o tom ani nevěděl, o tom rekordu... a co já vim, tak je to přemistrovanej kokůtek a v Třinci se jeho spoluhráči těšej, až odtáhne zase na rok někam posedávat na tribunu...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    zmrdeček třineckej.
    hrajou to všechno na něj, tak aby mu to tam nepadalo
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    VIDEO: Byly to emoce, omlouval svou reakci před kotlem slávistů rekordman Růžička - Sport.cz
    http://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/455572-video-byly-to-emoce-omlouval-svou-reakci-pred-kotlem-slavistu-rekordman-ruzicka.html#hp-sez

zmrdeček dal jeho klasickou doklepávačku z přesilovky, sportovní gesto a Záruba už ho trejduje do LA do první lajny...

... Když jste minulou neděli překonal bodový rekord extraligy, přiznával jste, že jste si to na ledě ani neuvědomil. Teď už vám to u toho střeleckého došlo ihned?

Došlo. Jsem za to strašně rád, mám velkou radost. Pro nás bylo ale hlavně hodně důležité vítězství, díky kterému jsme se dostali do čtvrtfinále. Posledních deset jedenáct zápasů jsme neprocházeli úplně dobrým obdobím. A nebylo jednoduché se z toho dostat.

Zpátky k vašemu gólu. Po jeho vstřelení jste padl na kolena a před slávistickými fanoušky začal pumpovat rukama. Nespletl jste si kotle?

To byly emoce. Měl jsem radost a nevěděl, co mám dělat. Tak jsem klekl na kolena a dopadlo to, jak to dopadlo.
    ...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    TEOCZE: včera jsme dřeli ! ostatně jako vždy. Nakonec i přez obrovskou nepřízeň těch buderantskejch zeber jsme vykřesali naději a pak kix na modrý. Jinak mrtě šancí, mrtě neproměněnejch šancí - chtěl by přidat na efektivnosti. Ale věřím v dobrý konec !
    TEOCZE
    TEOCZE --- ---
    Tak co? Bude Prezidentskej pohár Slavie nebo ne? :-) Dneska to bylo škoda, ale lepší facka teď, než v play-off...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    tady je to celkem dobře shrnuto...

HC Slavia Praha | Fantom z Vysočan vládne extralize. Co dostalo Slavii až na vrchol?
    http://www.hc-slavia.cz/clanek.asp?id=Fantom-z-Vysocan-vladne-extralize-Co-dostalo-Slavii-az-na-vrchol-6289
    ALCAIM
    ALCAIM --- ---
    není na nich tlak, hrajou v pohodě, pro mě je už samotný play-off úspěch. čekal jsem po odchodu bedýnky se sobotkou konec sezony a oni to takhle rozjeli, fakt borci.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    hele, ja t asi budu spokojenej i kdyz budem ve ctvrtku hrat 7 zapasu... :-) ja z toho tymu ma proste radost. prije mi, ze z nich cni takovy nadseni! :-)
    FRANZIMOORE
    FRANZIMOORE --- ---
    BIOBOID: hlanve aby to takhle vypadalo po playoff !
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    hroznej nesmysl :-)

RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TAK JSME PRVNI NO A COOOO, NO A COOOO!

sur zapas,sice proti chomutovu, kterej je uber marnej, ale s prehledem sehrany. jsem rad za presilovky, jak braneny, tak utoceny. a taky za to, ze kaldno urvalo plzni bod a jsme sami prvni :-)
    DUMBO_STRANG
    DUMBO_STRANG --- ---
    Slavia? Zázrak sezony. Hertla nepustím a chci Bednáře, říká Růžička - iDNES.cz
    http://hokej.idnes.cz/ruzicka-slavia-extraliga-hertl-dm6-/hokej.aspx?c=A130221_145841_hokej_elv
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Sláva to vymyslel, já ho podržel a klukum to sedí...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: někdo kobrou, někdo hroznýšem
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JAHODOVE_PYRE: někdo ve sprchách šlehá ručníkama, někdo klobásama...
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: na 161 cm výšky 27 vklidu je celkem peklo i pro mladý kluky
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    BIOBOID: to je vlastně fakt, mylý vzrůstem, velký egem a klabanem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam