• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    jako Maia bez zavahani, parada - tak jeste jednou a mame zase BJJ champa :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: Ale vypadá ze to ma v hlavě srovnany a uz se mu do toho nechce...zas lepsi nez delat bigfoota...:)

A pvz je hodne smiling us girl... :-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: no tomuhle taekwondo kopu daly asi 10 ruznejch názvu a samoze ani jedno nemělo nic společného s taekwondem a nejblíž tomu byl asi nástřel že karate :) ... jinak VanZant je afektovana až to ke strašný jsem to musel přepnout když na post fajt show přišla, tj klasická americká koza :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: neee. Condit to nesmí zabalit tyo, je to legenda a že se mu teď dva fajty nedařilo no co no i když to byl title shot tak chapu že je s morálkou dole ale kua ten má ještě několik let před sebou
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jojo...PvZ byla taková....divná, ale flashy kick to vynahradil. Taky jsem víc držel pěsti Lauzonovi a Maia - Condit...mám hroznou radost za Maiu a je mi hrozně líto Condita. Asi už to zabalí, už zní skoro rozhodnutě...a proč ne, už si toho schytal dost a jestli má vyděláno, kudos.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: no ne nasralo, ale mrzí mě to
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    no ... hmmm ... radost za Maiu a nasranej za Condita ... aspoň to nebylo dlohy trápení
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    VanZant udělala můj significant move a vyhrála ačkoliv nicmoc výkon celkově ... že to dali Millerivi a ne Joe tak to mě docela nasralo
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak je to ofiko ...
    Bellator announces signing of UFC vet Rory MacDonald | MMAjunkie
    http://mmajunkie.com/...oadcast?utm_source=fb-rorytobellator&utm_medium=social&utm_campaign=facebook
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    taky az rano, dnes to nedam :-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    a už jedeme prelims... Kua jak já se netěším/těším na mail event :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: Nevin proč ale v cz to vysílají ještě se zpožděním
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: *2,5 h
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: znám :) moc dobře :)... v 7 večer :) tj za pul h ... main card je 20:00 edt
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MUTOID: to je luxus, vstát v neděli v 7 a hned kukat na live UFC :-)

Já se kouknu až vstanu, tak v 10, to je taky pohoda, ale zas nesmím koukat na twitter a web, abych nevěděl kdo vyhrál :-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: hmm kecám .. dík :D ...teď koukám tj eastern takže v 7 :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MUTOID: no, tady to začíná ve 2:00
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: já koukal posledně na 202 v cz od 4 ráno a teď když jsem zase v US tak jsem v centrálním pásmu a tudíž znova budu vstávat tentokráte na 3 ráno :) nebo možná nepůjdu ani spát :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    klíží se mi oči, takže si zítřejší ranní - Fight Night Maia : Condit si nahraju z N@VA Sport 2 .... UPC pixla se hodí :o)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    UFC president: Ronda Rousey's return fight will top McGregor-Diaz pay-per-view numbers

UFC president: Ronda Rousey’s return fight will top McGregor-Diaz pay-per-view numbers | MMAjunkie
    http://mmajunkie.com/...ident-ronda-rouseys-return-fight-will-top-mcgregor-diaz-pay-per-view-numbers
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam