• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Tohle on prostě absolutně neumí. I když se ho ptají a on by nemusel odpovídat, nebo by mohl nechávat varianty takticky otevřené, nebo hrát nejistotu, on radši vypustí jasnou lež.

A je jasné, že novináře i fightery to čas od času dokáže nasrat. Něco jiného je promotérské mlžení, něco jiného jsou otevřené lži (a on lže často i fighterům, což už je úplně průser a myslím, že je to hlavní důvod proč je Coker tak oblíbenej a DW ne - Coker se sice v každém rozhovoru kroutí jak had a nic nepoví napevno, dokud to nemá jisté, ale slovo drží - a neže).
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jako ze White rekne A a pak B je proste chucpe. Chapu, ze se tady hodne meni jak na bezicim pasu, ale obcas fakt keca, i kdyz vi, ze to bude jinak.

A u Alda...on fakt vypada unavenej. Devet let vladnul a ted musi cekat...a je otazka, jestli je na co. FW mi prijde staticka, bez ohledu na Conora. Vynika jen Max a toho nechce, jinak je to furt stejny... Původně jsem myslel, ze ma emo zachvat, ale ted mam spis pocit, ze dospel tam, kam Condit, jen z trochu jinejch duvodu.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: Ja bejt neporazenej 9.5 let jako Aldo a pak me sunda behem 13s trpajzlik z pohadky, tak jsem proste taky nasranej a chci rematch.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: jasne, ja chapu zajmy UFC, dava to smysl... ale tak sakra at Dana neslibuje dopredu neco, co pak nedodrzi. V tomdle Alda naprosto chapu a rozumim, ze na to proste nema dal naladu...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Zrovna to mastím do jednoho článku, takže shrnuté vyjádření Diaze:

„Nasrat na ně na oba. Je jasné, že se mě ti dva srábci bojí. Proto radši bojují spolu. A vzkažte Daně, aby přestal viset Conorovi na koulích. Když jsem opouštěl před zápasem s Conorem pokoj, měl jsem 176 liber. Během zápasu jsem tak mohl mít zhruba 173. Takže přestaňte tvrdit lidem, že jsem byl nějaké monstrum, aby Conor vypadal dobře. Já byl celou svou kariéru lehká váha. Eddie mi říkal, že jsem po Gilbertovi na řadě. Pak jsem ho v hotelu urazil a on ten zápas odmítal, dokud jsem neporazil Conora. A pak volal každý den a o ten zápas žádal. Srab. Co je tohle za bojovníky?“

A Alda:

„Slyšel jsem o vývoji od svého trenéra. V sobotu jsme mluvili s mačmejkrem (Seanem Shelbym) a ten pořád nevěděl jak to bude. Ptal se, jestli můžu na UFC 205 vzít zápas. Trenér řekl, že proti Conorovi ano. Sean se ptal, jestli bych šel proti Hollowayovi nebo Pettisovi. Dede řekl, že ano, ale na tyhle dva bychom chtli kompletní kemp, takže nejdřív desátého proince. Pak jsme čekali co na to Dana - a ten veřejně řekl, že chce mě proti McGregorovi. Tak jsme čekali, že se to stane. Buď remač o sjednocení pásů, nebo se mi vrátí titul a dám si obhajobu s Pettisem nebo Hollowayem, protože Dana tvrdil, že Conor nemůže mít dva pásy. Ale pak jsem se včera doslechl, že McGregor nastoupí proti Alvarezovi, což Dana minulý týden také popíral. A navíc si Conor může nechat i pás pérové váhy.

Conor sám už dříve říkal, že se pásu nevzdá a nikdo mu ho nevezme. Takže teď vidím, že Dana Whitovi nemůžu věřit ani slovo a také vidím, kdo organizaci šéfuje - je to Conor McGregor. A já tu nejsem, abych byl zaměstnancem Conora McGregora, takže žádám UFC aby ukončili můj kontrakt. Už mě oklamali příliš mockrát a já nejsem motivován bojovat dál. Už Daně nevěřím když říká, že po UFC 205 by se musel Conor jednoho pásu vzdát. Tyhle rozhodnutí už nedělá on, ale Conor. Když jsem já chtěl jít o váhu výš a čelit Pettisovi (tehdy šampionovi), UFC mi řeklo, že bych se musel vzdát titulu a jít do toho zápasu bez titulu. Ale Conora nechají jít o váhu výš bez ztráty titulu a může si dohodnout jaký zápas chce. Chápu, že hodně prodává, ale když se dostaneme do bodu, kdy už to není sport, ale cirkus, nechci už pro UFC bojovat. Chci si dál žít svůj život a oni ať si žijí ten svůj.“

„Už nebudu dělat ani MMA. Došel jsem na limit. Už jsem dříve mluvil s Dedem a on mě přesvědčil ať pokračuji. Šel jsem do zápasu s Edgarem a vyhrál jsem ho pro Dedeho. Nejsem vzteklý ani naštvaný, nic. Nikdy jsem nebojoval pro peníze a měl jsem dobrou kariéru a dobrý odkaz jako šampion. Jestli má Dana White rád mě nebo mou rodinu, doufám, že mě propustí. Nechci bojovat, chci odejít jako jsem přišel. UFC a WEC mi nic nedali. Vše co jsem získal byla zásluha má a mého týmu. Nikdo mi zadarmo nic nedal, vše jsem si musel vydobýt. A dal jsem jim mnohem víc, než oni dali mě. Prostě jen chci, aby ukončili můj kontrakt. Nejsem děvka, abych se prodal za víc peněz. Nechci ani pokračovat v MMA, chci zkusit kariéru v jiném sportu. To chci.“
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Chjo, proc 3/4 tiskovky zaberou dotazy na Conora?

Jsem happy, ze Khabib dostal naplast. A Cowboy sel full sallon gentleman :-D

Myslite, ze ma Karolina sanci? Se bojim, ze jeji silny stranky jsou i silny stranky Joanny.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A jako Aldo se svoji historii zraneni by mohl, ne drzet hubu, ale bejt tissi. Ostatne, je celkem mozny, že po 205 bude champ/ pujde o titul proti Maxovi.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ale ted rekl, ze jeden pas bude muset pustit, tedy pokud vyhraje. Hele zas to chapu, tohle neni neco, co si vydupal jen Conor. Chce to Eddie, chce to i Woodley, dava to naprostej smysl i pro UFC. Uprimne si myslim, ze nejmin nadrzenej na 205 s Conorem byl ten Conor. viz - beg me.
    Ten, kdo zacal tu kampan byl Alvarez.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    MUTOID: Zrovna to sem chci dat. Vubec se Aldovi nedivim, ma na to plny pravo a UFC skutecne cirkus zacina bejt. Danovi trochu ujizdi pevna puda pod nohama... Skoda :(
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: jo na to se těším ... a fandím karolce :) .. Joanna je megera :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: právě a kazdej fajt povedenej :) a žádný brutální ultra macho ... povedený
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    http://www.lowkickmma.com/...c-wants-to-retire-from-mma/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=carlos+condit
    upřímně mám plný zuby už ufc
    to že zrzek ukníkanej zase má extra akci je zmrdovina ..vím že se to řešilo už dřív že půjde do lehký ale taky o tom že perova rozhozena... ten zmrd všude tahá pas na kterém nemá už poslední dva zápasy nárok .... humus a fakt mě to mrda čím dál víc tohle ..
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    lol

DETAYL
    DETAYL --- ---
    tyjo on Eddie si NESJEDNAL novy kontrakt na Conora…
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Sakra, tiskovka...tak zejtra. Jinak rozkoukal jsem novej TUF a fakt dobry. Je videt, ze ta kvalita je vysoko oproti normal talentum co tam obvykle jsou.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    tiskovka

UFC 205 Press Conference
    https://www.youtube.com/watch?v=IpKHW6K7EVY
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tyjo, uplne mi uniklo, ze BJ Penn se vazne vraci...
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DETAYL: Ovsem Nate s paskem by byl zabavnej :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    "No, he will vacate 145 to avoid the weight cut and his first title defence will be... Nate Diaz for the trilogy. Mark my word."

tomuhle bych veril
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    To make things somewhat "right" with Khabib Nurmagomedov, White hinted that "The Eagle" could collide with No. 6-ranked Michael Johnson on the already-loaded pay-per-view (PPV) card.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BIOBOID:

Dana White: Conor McGregor will get chance to make history, but forfeit one belt if victorious at UFC 205 - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...-conor-mcgregor-forfeit-belt-victorious-eddie-alvarez-lightweight-ufc-205
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam