• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Aldo: GSP wanted 10 million to fight McGregor, Dana White said no - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/...111164/aldo-gsp-wanted-10-million-to-fight-mcgregor-dana-white-said-no
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Tohle je fakt super čtení.

What do UFC fighters make? - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/2016/9/29/13040024/ufc-fighter-pay-union-association
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    v novym dile TUF je Happa...a dela reklamu na Harleye, ne tradicni "hvezda vam jde poradit" :-D

Hadam, ze po odchodu jim Cejudo i Benavidez rekli "takhle nechcete dopadnout" :))
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Beztak Conor bude trenovat na submission :-D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Asi jo....mě s RDA fakt překvapil a myslím si, že může Conora ugrindovat jako to udělal Pettisovi.

Na druhou stranu, nemyslím si, že má takovej chin jako Nate a především, nemá takový BJJ, takže se nebude bát s ním jít na zem...no, vsadim Connora, ale podruhý už Eddieho nepodcením :)

(no a pak si pro titul dojde Fergusson nebo Khabib)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Myslite, ze ma Eddie vlastne vubec sanci proti Conorovi? Imo Conor ma ted cestu k LW titulu snadnejsi nez proti RDS.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Conor McGregor says UFC will have to ‘gather an army' to take one of his belts after UFC 205 - MMA Fighting
    http://www.mmafighting.com/...=shaunalshatti&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Z jineho soudku - cumel jsem, o kolik je Wonderboy vyssi, nez Woodley a ze Romero uz nevypadal tak mohutnej...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL: 2x do roka sice ano, ale podle vseho 5x odlozeny zapas (http://www.newstalk.com/reader/47.305.363/50126/blog_list/)

Jinak souhlas, ze by ten pas mel pustit. Ten weight cut se mu nemuze chtit uz delat po dvou zapasech ve welteru.

Aldo by nemel cekat na Conora, ale dat zapas s Maxem, ktery ho na Twitteru porad zada, protoze vi, ze on Conora nedostane.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: Ty zranění se v případě Alda hrozně nafukujou. Byl sice často zraněnej, ale i tak si jednak zvládl dlouhodobě obsloužit svojí divizi a nikoho neblokoval a stejně ty svoje dvě obhajoby ročně (s výjimkou 2012) odbouchal, což je tuším víc, než dlouhodobý šampionský průměr a trvalejší hodnotou než Aldo byl snad jen Demetrious Johnson.

Conor tu divizi svou výhrou zkurvil podstatně víc, než Aldo svými zraněnými.

Prostě dvojí metr jak vyšitej, o tom není potřeba nějak dramaticky diskutovat. Někomu to nevadí (Conor si speciální přístup zaslouží), jinému ano (nezaslouží).
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    K Aldovi – chapu jeho nasranost a fakt, ze dlouho kraloval sve divizi a behem 13ti vterin o 'vse' prisel. Rekl bych ale, ze si za to muze sam.

Fakt, ze nedostal superfight s Pettisem a moznost mit 2 pasy, bych prisuzoval k tomu, ze UFC nevidelo duvod ten fight vubec delat. Aldo proste netahne a muze si za to sam.

Kdyby se za svou karieru naucil anglicky, tak hned je vice pristupnejsi zbytku sveta.

Plus jeho zraneni. Kolikrat se musel jeho zapas odlozit?

Kdyz si vezmete kolik Conor toho odpracoval extra za poslednich par let, tak se da pochopit pristup UFC k nemu. Do toho, kolikrat se mu zmenil souper na posledni chvili a stejne bojoval? Zaroven UFC nema problem ho posadit na prdel, viz UFC 200.

Pokud mas zamestnance, ktery je sice dobry ve sve praci, ale neumi komunikovat a bere si casto nemocenskou, tak vysledek neni udealni. Pokud mas nekoho, kdo maka a dela prescasy a je tam, tak ma je to jiny pristup.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Jojo. Tady si fakt myslím, že oni sami do poslední chvíle netušili kterej fight bude (a proto tam dali trošku overkill - třeba Joanna vs. Karolina by tam myslím nebyla, pokud by si UFC bylo jisté Conorem), ale tak si kurva nechávám varianty otevřený, ne že lžu.

Plus ty detaily pod čarou, jak říká José: Když já jsem chtěl jít na Pettise, UFC mi řeklo, že se musím titulu vzdát. Conor nemusí, naopak mu ho schválně ještě chvíli nechají a seberou mu ho až po. WTF?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: To jo. Ja proste nechapu, ze mu to neprijde blby. ok, tady se asi do posledni chvile opravdu pracovalo s alternativou Khabib, protože Conor delal drahoty. Ale jak rikas, jindy neco rekne a popre se o dva dny pozdeji. WTF?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Tohle on prostě absolutně neumí. I když se ho ptají a on by nemusel odpovídat, nebo by mohl nechávat varianty takticky otevřené, nebo hrát nejistotu, on radši vypustí jasnou lež.

A je jasné, že novináře i fightery to čas od času dokáže nasrat. Něco jiného je promotérské mlžení, něco jiného jsou otevřené lži (a on lže často i fighterům, což už je úplně průser a myslím, že je to hlavní důvod proč je Coker tak oblíbenej a DW ne - Coker se sice v každém rozhovoru kroutí jak had a nic nepoví napevno, dokud to nemá jisté, ale slovo drží - a neže).
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jako ze White rekne A a pak B je proste chucpe. Chapu, ze se tady hodne meni jak na bezicim pasu, ale obcas fakt keca, i kdyz vi, ze to bude jinak.

A u Alda...on fakt vypada unavenej. Devet let vladnul a ted musi cekat...a je otazka, jestli je na co. FW mi prijde staticka, bez ohledu na Conora. Vynika jen Max a toho nechce, jinak je to furt stejny... Původně jsem myslel, ze ma emo zachvat, ale ted mam spis pocit, ze dospel tam, kam Condit, jen z trochu jinejch duvodu.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    LUCIEN: Ja bejt neporazenej 9.5 let jako Aldo a pak me sunda behem 13s trpajzlik z pohadky, tak jsem proste taky nasranej a chci rematch.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: jasne, ja chapu zajmy UFC, dava to smysl... ale tak sakra at Dana neslibuje dopredu neco, co pak nedodrzi. V tomdle Alda naprosto chapu a rozumim, ze na to proste nema dal naladu...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Zrovna to mastím do jednoho článku, takže shrnuté vyjádření Diaze:

„Nasrat na ně na oba. Je jasné, že se mě ti dva srábci bojí. Proto radši bojují spolu. A vzkažte Daně, aby přestal viset Conorovi na koulích. Když jsem opouštěl před zápasem s Conorem pokoj, měl jsem 176 liber. Během zápasu jsem tak mohl mít zhruba 173. Takže přestaňte tvrdit lidem, že jsem byl nějaké monstrum, aby Conor vypadal dobře. Já byl celou svou kariéru lehká váha. Eddie mi říkal, že jsem po Gilbertovi na řadě. Pak jsem ho v hotelu urazil a on ten zápas odmítal, dokud jsem neporazil Conora. A pak volal každý den a o ten zápas žádal. Srab. Co je tohle za bojovníky?“

A Alda:

„Slyšel jsem o vývoji od svého trenéra. V sobotu jsme mluvili s mačmejkrem (Seanem Shelbym) a ten pořád nevěděl jak to bude. Ptal se, jestli můžu na UFC 205 vzít zápas. Trenér řekl, že proti Conorovi ano. Sean se ptal, jestli bych šel proti Hollowayovi nebo Pettisovi. Dede řekl, že ano, ale na tyhle dva bychom chtli kompletní kemp, takže nejdřív desátého proince. Pak jsme čekali co na to Dana - a ten veřejně řekl, že chce mě proti McGregorovi. Tak jsme čekali, že se to stane. Buď remač o sjednocení pásů, nebo se mi vrátí titul a dám si obhajobu s Pettisem nebo Hollowayem, protože Dana tvrdil, že Conor nemůže mít dva pásy. Ale pak jsem se včera doslechl, že McGregor nastoupí proti Alvarezovi, což Dana minulý týden také popíral. A navíc si Conor může nechat i pás pérové váhy.

Conor sám už dříve říkal, že se pásu nevzdá a nikdo mu ho nevezme. Takže teď vidím, že Dana Whitovi nemůžu věřit ani slovo a také vidím, kdo organizaci šéfuje - je to Conor McGregor. A já tu nejsem, abych byl zaměstnancem Conora McGregora, takže žádám UFC aby ukončili můj kontrakt. Už mě oklamali příliš mockrát a já nejsem motivován bojovat dál. Už Daně nevěřím když říká, že po UFC 205 by se musel Conor jednoho pásu vzdát. Tyhle rozhodnutí už nedělá on, ale Conor. Když jsem já chtěl jít o váhu výš a čelit Pettisovi (tehdy šampionovi), UFC mi řeklo, že bych se musel vzdát titulu a jít do toho zápasu bez titulu. Ale Conora nechají jít o váhu výš bez ztráty titulu a může si dohodnout jaký zápas chce. Chápu, že hodně prodává, ale když se dostaneme do bodu, kdy už to není sport, ale cirkus, nechci už pro UFC bojovat. Chci si dál žít svůj život a oni ať si žijí ten svůj.“

„Už nebudu dělat ani MMA. Došel jsem na limit. Už jsem dříve mluvil s Dedem a on mě přesvědčil ať pokračuji. Šel jsem do zápasu s Edgarem a vyhrál jsem ho pro Dedeho. Nejsem vzteklý ani naštvaný, nic. Nikdy jsem nebojoval pro peníze a měl jsem dobrou kariéru a dobrý odkaz jako šampion. Jestli má Dana White rád mě nebo mou rodinu, doufám, že mě propustí. Nechci bojovat, chci odejít jako jsem přišel. UFC a WEC mi nic nedali. Vše co jsem získal byla zásluha má a mého týmu. Nikdo mi zadarmo nic nedal, vše jsem si musel vydobýt. A dal jsem jim mnohem víc, než oni dali mě. Prostě jen chci, aby ukončili můj kontrakt. Nejsem děvka, abych se prodal za víc peněz. Nechci ani pokračovat v MMA, chci zkusit kariéru v jiném sportu. To chci.“
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Chjo, proc 3/4 tiskovky zaberou dotazy na Conora?

Jsem happy, ze Khabib dostal naplast. A Cowboy sel full sallon gentleman :-D

Myslite, ze ma Karolina sanci? Se bojim, ze jeji silny stranky jsou i silny stranky Joanny.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A jako Aldo se svoji historii zraneni by mohl, ne drzet hubu, ale bejt tissi. Ostatne, je celkem mozny, že po 205 bude champ/ pujde o titul proti Maxovi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam