• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: Jasný, a to je proč jsem nešel do mma zápasů osobně víc, ty pecky do hlavy prostě mají následky :D.. teď je US reprezentovany timhle podivným stvořením alá Zemano-Babis :).. to posunuli zase o level výš než mi se Zemanem :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: Ale holt...velká část z nich jsou typický voliči GOP a prostých řešení, no...:) Zrovna tady bych nečekal velký myslitele, mně vždycky dostává, když na někom vidím vytetovanej citát z bible vytrženej z kontextu, kterej jim imponuje jen proto, že se v něm mluví o zbrani...:)

A White...dunno, jestli je za tím kamarádství nebo vypočítavost :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: jo, teď toho byly o víkendu a před volbami plný internety jak většina fajteru atd. atd. :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK:
    ULRIK:
    MUTOID:

Tak nejak cekam, ze pokud Cowboy vyhraje tak post-fight interview se nevyhne 'Make America Great Again'. A pokud by tam byl i Kennedy a vyhral …
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: Tak Dana měl support speech na GOP kongresu, hodně fighterů je pro Trumpa, ale nevšiml jsem si, že by to bylo nějak celofiremní. A minimálně ta nejdůležitější postava, Vanessa Hanson je silně proti...;))
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: Já spíš Kennedy, Rashad mi přijde už drobet za zenitem...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ufc podporuje Trumpa a s nim I slaved jmena ... tak jakoze ufc 205 stoji za trumpem... idioti a 205ku sabotuju a žádný ppv
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Kdo má zájem nahlédnout do světa MMA a stát se jeho součástí, má jedinečnou příležitost. Hledáme cutmany, lidi na časomíru a další pozice.

22.-26.11. 2016, Praha, Mistrovství Evropy MMA
    Mistrovství Evropy IMMAF 2 - MMAA
    http://mmaa.cz/amaterska-liga-2014

Zájemcům na tento post nabízíme proškolení 19.a 20.11. hlavním cutmanem UFC Johnem Cliffordem v hodnotě 4000,- Kč zdarma, jídlo, pití a dva lístky na finále ME. Tento certifikát má celosvětovou platnost.

Potřebujeme cca 4-8 cutmanů, kteří si rozhodí směny v rámci ME.
    Jedná se o dny
    22.11. cca 80 zápasů
    23.11. cca 60 zápasů
    24.11. cca 40 zápasů
    25.11. podvečer 26 zápasů
    26.11. večer finále 13 zápasů

Časomíra
    Zájemcům na tento post nabízíme jídlo, pití a dva lístky na finále ME.
    Ideálně, kdybyste se mohli na těchto pozicích prostřídat.

V případě zájmu pište na ledvina@mmaa.cz jméno, věk, telefonní kontakt a jaké dny preferujete.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Byl jsem zvedavy jak na tom Evans je...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LUCIEN: Zrovna tenhle fight me mrzi nejmene...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak uz to zacina :(

Breaking: Rashad Evans removed from Tim Kennedy fight at UFC 205 - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...aking-rashad-evans-removed-from-tim-kennedy-fight-at-ufc-205-new-york-mma
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Jo, jako champs a contenders by se do top10 svých divizí vešli, to souhlasím, zas tak negativně je nevidím :) A Held se mi fakt líbí, protože nejsem asi zvyklej na podobnej přístup u tak mladýho kluka co není z Brazílie...ale přišlo mi to pak drobet desperate (ale to byl i Rory s Wonderboyem, když třikrát zkusil rolling kneebar, protože nevěděl co). To, že odešel fyzicky mu prominu, Mexico city je na tohle svině...o to víc kudos pro RDA s Tonym.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    K tomu Fight Passu – pro me jako uzivatele je desna skoda, kdyz se chci podivat druhy den na Fight Night (treba tred Tony x RDA) a oni maji porad restrikci na pristup podle uzemi, protoze maji deal s lokani TV na prenos. Chapu to treba pri live prenosu, ale na zaznam? Ve vysledku platim Fight Pass, ale potom jsem nucen VPNkou prepinat mezi Japonskem a dalsima, kde nemaji TV deal …
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Ad Fight Pass - myslel jsem pochopitelně řadový fighty Fight Passu. Ne ten jejich "Fight Pass" main event, na kterej vždycky shodí nějakou dvojici z hlavní startovky, která je pak nasraná :) a místo toho obvykle na PPV zaclání dva nounejmové.

Jinak mám za to, že borci jako Dantas (BW), Straus, Freire, Curran (FW), Alvarez, Brooks, Chandler (LW), Koreskov, Lima (WW), Shlemenko (MW), McGeary (LHW), Lashley (HW) by se v UFC bezproblémů uplatnili - a to kolem UFC TOP 10.

Ad Held: Mám za to, že Sancheze asi dvakrát zachránila ta jeho jóga :) Úhel ve kterém mu Held rval to koleno byl u normálního člověka s funkcí neslučitelnej. Pak už Held odešel fyzicky a takticky to taky nepoladil, pravdou ovšem je, že Held je sice velmi slibnej prospekt a bude dost růst, v tuto konkrétní chvíli ale mezi úplnou špičku v Bellatoru taky tuším nepatřil (byl asi někde těsně za první pětkou)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Sorry za obcasnou necitelnost, tablet odmita spolupracovat.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Bellator je potreba, jakkoliv nemam rad freak fighty jako Kimbo - Dada, Shamrock -Gracie, tam mi prijde, ze UFC si tou fazi uz prosla.
    Nesouhlasim s tim, ze co je ve Fight Passu by si na main card Belltoru neskrtlo, protoze to je strasne zobecnujici. Fight Pass uz ma tak velkej rozptyl v kvalite, ze by za nektery z nich Bellator prstickem hrabal :) (a jo, jiny s radosti necha ladem)

Jen si porad nejsem jistej tim, kam patri spicka Bellatoru v ranku UFC. Eddiemu jsem tu naklopil a mozna az moc, ale prijdemi z nich nejlepsi a...jak ho mam rad, furt mu neverim. Brookse nechci moc hodnotit, to zebro bylonestastny, ale treba Heldme dost zklamal, to byl strasne naivni vykon, u kteryho me napadlo "to mozna staci v Bellatoru, ale z tohohle ti Sanchez utece zas a znova".

Ale mozna, primo rpiznavam,mam proste jen zakorenenej despekt z doby, kdy Exdie nastoupil proti Kovbojoci, kterej tehdy jeste nebyl v top forme a proste nemel odpoved.

Na druhou stranu, takovej Koreshkov by se podle me neztratil ani omylem, takze to holt asi bude silne individualni (no shit sherlock, cim)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MMA ULTRA LAST MINUTE

Hledam zapasniky na:
    Highlanders galavecer 11.11. do Trutnova (zkusenosti jsou mi jedno)
    Souboj titanu 19.11. do Plzne (idelane 75 kg)

Oba galavacery jsou placeny.
    Dnes to musim rozseknout.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Stylově se neposunul, řekl bych - ostatně výhra nad McGearym byla čistá válcovačka , což ale mimochodem spíš dokladuje to, že McGeary mezi širší špičku vlastně patří taky, protože se nenechal pět kol ukončit a s fýzou vydržel, ačkoli takticky to byla slabota. Ale i borci považovaní za nudné mohou být naprostou elitou (GSP např.)

Šlo mi čistě o tu argumentaci stylem: Byl nudný a nelíbil se mi, proto když zvítězil v Bellatoru, tak jsou tam všichni hovnaři :) která pochopitelně není platná, protože Davis v UFC uválel taky třeba Nogueiru, Teixeiru, Machidu... Ten chlap je zkrátka nudnej, ale taky kurva dobrej.

Já mám Bellator rád. Ne že by byli lepší než UFC, to pochopitelně ne, ale jsou prostě jiní. A to je dost důležitý, protože UFC po nějaké době začne být dost monotónní, všechno jak přes kopírák a Bellator je jednou za čas příjemná změna. Je to o něco nižší liga, to pochopitelně, ale zábava bývá, rozehrává to víc příběhů a úplná špička Bellatoru by se v UFC bez problémů taky uplatnila. Na druhou stranu to co UFC v dnešní době sází třeba do Fight Pass předzápasů by si v Bellatoru na hlavních startovkách ani neškrtlo :) A pro MMA trh obecně a fightery zvlášť je nesmírně důležitý mít taky možnost č. 2, jinak by si s nima UFC vytíralo prdel ještě víc než teď.

PS: třeba takhle vypadalo jejich promo pro Liama McGearyho před Bellatorem 163. https://www.youtube.com/watch?v=sX4VVeEGurc Dost nezvyklé pojetí :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    LUCIEN: ufc MA ukrutnej marketing a tu legendu.. ale jo, jsou právě i jiný soutěže a pomalu nastává jejich čas :) tak to cejtim teda já všeobecně teď v mma scéně a o rozpuku bjj scény ani mluvit nebudu :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: Tak... asi chapes, jak jsem to myslel :) Bellator nesleduju, takze o tom vim tuzku a mel bych drzet kusnu. Ja jen, ze jestli si vzpominam na nekoho kdo me v UFC fakt nudil a jeho release me vubec nemrzel, pak to byl Davis. Proto ten vykrik. Ze je ve svetovy top 5 jsem netusil uz vubec, to klobouk dolu a samozrejme me to preju. Nicmene PD jako sampion v LHW v Bellatoru je pro me o duvod vic si Bellator nepoustet... Ale vlastne dik za nakopnuti, ze MMA neni jen o UFC, je dobry si to takhle obcas pripomenout :)

Nebo se Davis co se stylu tyce nekam zasadne posunul?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam