• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MASTA: Jojo, s velmi střídavými úspěchy, ale tak není to fotbal :D
    Na 205 to hraju na jistotu - Khabib, Frankie a papirove favority, kde ale ten kurz neni uplne odpovidajici - Wonderboy, Miescha, Weidman...

A teď jsem si všiml, že jsem dal na Joannu, což jsem neměl, protože chci fandit Karolíně a 1,27 za to nestojí :(

Ale z těch lepších kurzů mi dává smysl asi jen Muhammad.
    MASTA
    MASTA --- ---
    Dotaz, sazite MMA? Nejaka vymena tipu na 205? Jestli vas to tema sere tak to klidne ignorujte :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Spekulace ohledne specialniho oznameni Conora …

Vypada to, ze Dee je tehotna, tak imho Conor si vezme aspon rok pauzu jako FW & LW sampion. Nasere tim dve divize, UFC, ohlasi ukonceni kariery …

UFC 205 Embedded: Vlog Series - Episode 3
    https://www.youtube.com/watch?v=UmK3O6BapJM
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Dana White strips Jon Jones of UFC Light Heavyweight title ... again - 'He's the biggest screw up ever' - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...ana-white-strips-jon-jones-ufc-light-heavyweight-title-daniel-cormier-mma
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    HOLY SH-T! Dana White reacts to shredded Rashad Evans after UFC 205 withdrawal - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...t-dana-white-reacts-to-shredded-rashad-evans-after-ufc-205-withdrawal-mma

The good news is, both Evans and Kennedy will be paid their "show" money and rebooked for a later date.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: Jasný, a to je proč jsem nešel do mma zápasů osobně víc, ty pecky do hlavy prostě mají následky :D.. teď je US reprezentovany timhle podivným stvořením alá Zemano-Babis :).. to posunuli zase o level výš než mi se Zemanem :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: Ale holt...velká část z nich jsou typický voliči GOP a prostých řešení, no...:) Zrovna tady bych nečekal velký myslitele, mně vždycky dostává, když na někom vidím vytetovanej citát z bible vytrženej z kontextu, kterej jim imponuje jen proto, že se v něm mluví o zbrani...:)

A White...dunno, jestli je za tím kamarádství nebo vypočítavost :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: jo, teď toho byly o víkendu a před volbami plný internety jak většina fajteru atd. atd. :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK:
    ULRIK:
    MUTOID:

Tak nejak cekam, ze pokud Cowboy vyhraje tak post-fight interview se nevyhne 'Make America Great Again'. A pokud by tam byl i Kennedy a vyhral …
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: Tak Dana měl support speech na GOP kongresu, hodně fighterů je pro Trumpa, ale nevšiml jsem si, že by to bylo nějak celofiremní. A minimálně ta nejdůležitější postava, Vanessa Hanson je silně proti...;))
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: Já spíš Kennedy, Rashad mi přijde už drobet za zenitem...
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ufc podporuje Trumpa a s nim I slaved jmena ... tak jakoze ufc 205 stoji za trumpem... idioti a 205ku sabotuju a žádný ppv
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Kdo má zájem nahlédnout do světa MMA a stát se jeho součástí, má jedinečnou příležitost. Hledáme cutmany, lidi na časomíru a další pozice.

22.-26.11. 2016, Praha, Mistrovství Evropy MMA
    Mistrovství Evropy IMMAF 2 - MMAA
    http://mmaa.cz/amaterska-liga-2014

Zájemcům na tento post nabízíme proškolení 19.a 20.11. hlavním cutmanem UFC Johnem Cliffordem v hodnotě 4000,- Kč zdarma, jídlo, pití a dva lístky na finále ME. Tento certifikát má celosvětovou platnost.

Potřebujeme cca 4-8 cutmanů, kteří si rozhodí směny v rámci ME.
    Jedná se o dny
    22.11. cca 80 zápasů
    23.11. cca 60 zápasů
    24.11. cca 40 zápasů
    25.11. podvečer 26 zápasů
    26.11. večer finále 13 zápasů

Časomíra
    Zájemcům na tento post nabízíme jídlo, pití a dva lístky na finále ME.
    Ideálně, kdybyste se mohli na těchto pozicích prostřídat.

V případě zájmu pište na ledvina@mmaa.cz jméno, věk, telefonní kontakt a jaké dny preferujete.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Byl jsem zvedavy jak na tom Evans je...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LUCIEN: Zrovna tenhle fight me mrzi nejmene...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak uz to zacina :(

Breaking: Rashad Evans removed from Tim Kennedy fight at UFC 205 - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...aking-rashad-evans-removed-from-tim-kennedy-fight-at-ufc-205-new-york-mma
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Jo, jako champs a contenders by se do top10 svých divizí vešli, to souhlasím, zas tak negativně je nevidím :) A Held se mi fakt líbí, protože nejsem asi zvyklej na podobnej přístup u tak mladýho kluka co není z Brazílie...ale přišlo mi to pak drobet desperate (ale to byl i Rory s Wonderboyem, když třikrát zkusil rolling kneebar, protože nevěděl co). To, že odešel fyzicky mu prominu, Mexico city je na tohle svině...o to víc kudos pro RDA s Tonym.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    K tomu Fight Passu – pro me jako uzivatele je desna skoda, kdyz se chci podivat druhy den na Fight Night (treba tred Tony x RDA) a oni maji porad restrikci na pristup podle uzemi, protoze maji deal s lokani TV na prenos. Chapu to treba pri live prenosu, ale na zaznam? Ve vysledku platim Fight Pass, ale potom jsem nucen VPNkou prepinat mezi Japonskem a dalsima, kde nemaji TV deal …
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Ad Fight Pass - myslel jsem pochopitelně řadový fighty Fight Passu. Ne ten jejich "Fight Pass" main event, na kterej vždycky shodí nějakou dvojici z hlavní startovky, která je pak nasraná :) a místo toho obvykle na PPV zaclání dva nounejmové.

Jinak mám za to, že borci jako Dantas (BW), Straus, Freire, Curran (FW), Alvarez, Brooks, Chandler (LW), Koreskov, Lima (WW), Shlemenko (MW), McGeary (LHW), Lashley (HW) by se v UFC bezproblémů uplatnili - a to kolem UFC TOP 10.

Ad Held: Mám za to, že Sancheze asi dvakrát zachránila ta jeho jóga :) Úhel ve kterém mu Held rval to koleno byl u normálního člověka s funkcí neslučitelnej. Pak už Held odešel fyzicky a takticky to taky nepoladil, pravdou ovšem je, že Held je sice velmi slibnej prospekt a bude dost růst, v tuto konkrétní chvíli ale mezi úplnou špičku v Bellatoru taky tuším nepatřil (byl asi někde těsně za první pětkou)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam