• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    UFC 205: Khabib Nurmagomedov believes he was 'used' by UFC in McGregor-Alvarez negotiations
    https://www.youtube.com/watch?v=e1528NypvXQ

tohle byla docela dobra komedie "khabib is lucky ariel didn't get physical" :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Donald Cerrone reacts to being pulled from UFC 205 - MMA Fighting
    http://www.mmafighting.com/2016/11/11/13599870/donald-cerrone-reacts-to-being-pulled-from-ufc-205
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Leč, dle Bloody Elbow:

Cerrone will receive his show money, per officials, but won’t be competing on the card versus a short notice replacement. He will be booked for another card in the naer future. Ronaldo Souza and Tim Kennedy, who both weighed in as alternates, won’t be fighting on Saturday night, either.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Jo, to by čistě teoreticky šlo :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Hmmm...v rámci těžkýho teoretizování by mohl místo kovboje s Gastelumem jít Keneddy s Jacarém...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Někdo teď hlásil, že tam pro MW byl i Kennedy (což dává smysl, když už má stejně natrénováno a UFC mu platí show-money).
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Kterej ted do sebe leje litry vody :)))

DETAYL: Jako jo, no...kdyz je tam Jacare pro MW, proč tam neni někdo pro welter?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ledaže by vzali Alvese a postavili ho proti Cerronemu :) Akorát by zas ostrouhal Miller.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: To my vsichni. Ono takhle zpetne asi nebylo nejchytrejsi mu dat Gasteluma bez nahradnika.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ach jo. Gastelum vs. Cerrone měl bejt pěknej fight. Doufám, že UFC Gasteluma opět donutí jít do střední váhy a teď už ho tam donutí zůstat. Obecně mám výhrady proti shazování váhy a když to někdo sere takhle opakovaně... Alves to je podobný: Vždyť měl párkrát problém shodit do velteru, takže už něj jsem téměř najisto čekal, že tu lehkou prostě nedá (UFC by ty borce mělo nechat dělat v takovým případě testovací shazovačky, aby jim prokázali, že nižší váhu dokážou dosáhnout).
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Jj, koukám, navážil 189, asi backup kdyby nějakej MW nedal váhu... Teda ale pěkně mě to sere, chtěl jsem vidět kovboje :((
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK:

We’ll have updates on what is going on with #ufc205 soon. Don’t believe Jacare is fighting tomorrow. Just an alternate. Same as Kennedy.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Conor mu rekne, ze za x mega da i Cowboye :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    WTF!!!

@arielhelwani
    Jacare Souza about to weigh in.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: IMO ho prostě White pošle do řiti, pamatuju, že už naposled soptil a teď ten kretén posere zrovna tohle. A sotva někoho seženou na poslední chvíli...protože Cowboy vs Cowboy nejde :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Gastelum uz tu vahu nedal snad 3x... idiot
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Thiago Alves will be fined 20 percent of his purse. But the fight won’t go on unless Miller weighs in within five pounds of him. NYSAC rule.

Miller said he was on weight at 155. Learned he had to be more because Alves missed weight, so he started rehydrating.

Donald Cerrone tells the media here that Kelvin Gastelum is going to miss weight by a great deal. The fight might be off. Cerrone is angry.

Já hádám, že Dana má s sebou ty dvě obrovský gorily, který teď hrozně zmlátí Gasteluma a pak si počkají jestli se stihne Jim nachlastat, jinak zmlátí i Alvese...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    @KelvinGastelum
    No one is perfect. We all have bad days but I promise it will not happen again. I will comeback stronger like I have before. Until next time

@KelvinGastelum
    I will not be fighting @Cowboycerrone 2morrow on account that I couldn't make the wght limit. I apologize 2 cowboy ure a legend. God bless.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Teď sem s tím jdu. To je fakt... Já nevím, jestli jsem víc nasranej sobecky za sebe a nebo za kovboje, kterej možná nepřijde o prachy, ale o šanci bejt na prvním UFC v MSG...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: Wtf?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam