• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Teď sem s tím jdu. To je fakt... Já nevím, jestli jsem víc nasranej sobecky za sebe a nebo za kovboje, kterej možná nepřijde o prachy, ale o šanci bejt na prvním UFC v MSG...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: Wtf?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Gastelum nedal vahu a zrusil zapas s Cowboyem …
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Tyjo, ale respekt...Conorův pimp outfit je de facto kopie Frazierova z roku 74 před zápasem s Alim v MSG
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Právě... a jako v tomhle je to drobet i chyba novinářů. Chtějí mít titulky "Alvarez říká, že McGregor zahnul přítelkyni" a pořád se snaží vyvolat drama. Jako nikdo je nenutí ptát se, jak tráví Conor den v NY. Jenže co říká Karolína nikomu prokliky nepřinese a Wonderboy odmítal jít do konfrontačního tónu se stále otravnějším Woodleym. Ale přijde mi, že jedinej, kdo tam ztrácel nervy byl právě Eddie, jinak velký divalo...

I když Whiteovo "Nenechám vás, abyste se dotknuli, už jsem to posral s Joannou" bylo zlatý :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Hlavne se to zacina moc opakovat. Conor prijde pozde. Novinari se porad ptaji stejne otazky… Conor si jede svoje divadlo a jeho souper se jen 'snazi'.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Bas Rutten: Why Eddie Alvarez Will Beat Conor McGregor at UFC 205 — champions.co
    https://champions.co/...tm_campaign=bas-rutten-why-eddie-alvarez-will-beat-conor-mcgregor-at-ufc-205
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    VESNACH: jj ... stejně, co tomu pimpovi všechno projde to je brutální :D ... spíš bych to viděl ani ne tak na psychopatologickou jako spíš sociální studií, protože ten zrzavej pimp je exemplarni případ dnešní doby Zemanu a Trumpu :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    pokud bys to chtel resit nejak jakoze vic psychopatologicky, kdo komu udelal vetsi mindfak, tak eddie se svoji mentalitou brawlera a s braindmg, kterou za tu dekadu evidentne vyhral, na vysokou hru toho zrzavyho pasaka tak nejak nema a pod pressem se lehce sype. Uplnej opak diaze, kterej byl pri medialnim stretu dusevne stabilnejsi a s daleko vetsi mentalni integritou, nez tyhle dva dohromady. Ale ja mam nejta dlouhodobe rad a pral sem mu od zacatku, z moji strany mirna zaujatost.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    "Chcete vedet Conorovo prekvapeni? Chcete ho vedet? Chcete? Ne? OK"

"Tvuj coach je spisovatel...spisovatel knizky!"

"Irove neumi mluvi!"

To byl ostudnej cringefest...i s Conorovym pimp kabatem a Woodleyho boo drum...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mne teda prijde pikantni, ze v druhy pulce je pricetnejsi Conor a vic se snazi provokovat Eddie (a nefunguje to).
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ono to neni dustojny a ve finale ani moc vtipny, ale clovek od nich nemuze cekat, ze budou dobry fajteri a zaroven stand up klauni. Me sou tyhle kraviny kolem dost ukradeny, ale da se nad tou infantilnosti pousmat, jako treba odkaz na wwe slam etc.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A ted Conor...bud jsem moc grumpy a nebo...a to spis...uz me ten tyjatr fakt otravuje.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    timhle tempem po sobe budou za chvili hazet rodinny domky :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    No, uz jsem si to pustil. To se Eddie tak vzil do role a nebo mu z Conora (to bych pochopil) a hlavne fans fakt drobet hrabe?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: A je to zábavný nebo už jen únavný? J8 abych věděl jestli sledovat ten záznam...:)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Alvarez on McGregor's announcement: "Conor is having two kids and his girlfriend isn't having twins, so you guys do the math."

Eddie Eddie …
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tiskovka je zase podivana

UFC 205: Pre-fight Press Conference
    https://www.youtube.com/watch?v=Cmk2AZgcX4o
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dám Alvareze, Khabiba, Woodleyho a Donalda.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Ja bych ty reci o konci u JJ bral s rezervou. Z kontextu spis slo o to, jak byla polozena otazka, den predtim mluvila o tom, jak chce zacit bojovat v 125. Ale zmena manazera kempu muze udelat svy...

A s Weidmanem doufam, ze se pletes, ja spis verim, ze si vse urovnal a nastoupi s respektem a ne jako demigod, kteryho nikdo neporazi. Navic proste Romerovi neverim, ze mu nedojde stava po prvnim kole.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam