• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Tony to IMO posral tím, že řekl, že je mu fuk, jestli bude bojovat o titul. Když vedle něj dáš agitku Khabiba... a UFC chce expandovat do Ruska...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    DETAYL: a Conor x Max 2 jako prvni obhajoba FW
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LEON_KOWALSKI: Ja bych radeji videl Khabib x Tony
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DETAYL: To jako místo Khabiba? To se mi moc nelíbí. Sice se na Conor McGregor : NateDiaz III těším, ale Khabiba bych dal napřed.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Neeeeeeeeeeeeeee :((((((((((((((
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: Neeeee
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    @John_Kavanagh tells @arielhelwani that Nate Diaz is the 2nd best 155lbs fighter and the trilogy fight with McGregor would interest him most

takze to je jasne
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    UFC 207
    Fabrício Werdum vs. Cain Velasquez ... tak na to se těším
    Amanda Nunes (c) vs. Ronda Rousey ... tohle bude taky zajímavý, uvidíme jestli Ronda dostane na budku, nebo jestli ji ta prohra s Holly poučila :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    How Conor McGregor Killed Another King | FIGHTLAND
    http://fightland.vice.com/blog/how-conor-mcgregor-killed-another-king
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ULRIK: To můžou dát klidně později. Napřed Khabib a ve volném termínu repete s Diazem. Nebo až bude příkežitost a Dana nebude mít co na startovku, tak tam prskne ty dva a hned má tahák.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: Jestli bude, tak proto, že to zas vydělá shitton of money :) (ale já fakt doufám, že se na to vyserou...a půjdou s Khabíbem do Petrohradu :))

LEON_KOWALSKI: Ale jo, chápu, i kdyby byl v bezvědomí, tak by se tvářil tak drsně, že to kolo bylo 10-9 pro něj za "aggression and octagon control" ;)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ale já jsem zaujatej, jsme Diaz brothers fanda, takže já bych to Nateovi dal i kdyby prohrál KO :-D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    stačilo mu to tak tak a jen u někoho, proto bude McGregor : Diaz III
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: Ano, s Diazem II jel to co potřeboval. Že se dostal opět do problémů s kardiem a že mu Nate dal zabrat na tom nic nemění. Pěkně si to pusť znova a uvidíš, že se pořád držel stejnýho vzorce - kopy, jab, když to smrdí brawlem utéct a reset. Ano, jel to, co potřeboval, aby neskončil v preclíku nebo ufackovanej a voila, stačilo to.

LEON_KOWALSKI: Yup, sám řekl, že se přestal plánu držet, jako blbec.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ULRIK: Eddie měl prej plán kopy a grind .... no jestli ho měl, tak se ho teda moc nedržel. Na začátku začal dobře, když jel na přední nohu, ale to byly snad jen tři kopy. A pak už nic.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ULRIK: ne, s Diazem II nejel to co potřeboval, kdyby ano, neměl by to jednu chvíli málem prohraný a na konci by to nebylo decision majority, ale decision unanimous. Takže ne, nejel co chtěl a na konci byl rád že je to jeho.

Conor je dobrej, ale příště sázim na Diaze. Diaz je Diaz, na toho Conorův trash talk neplatí. První zápas vzal 12 dní před turnajem.

Na Eddieho Alvareze jsem netipoval, protože mi připadalo, že situace je jako u Alda. Těmhle lidem prostě Conor dokáže vlézt do mozku, to nejsou Diaz brothers.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    Tak snad furt platí že pokud to dokážeš v kleci tak můžeš kecat sračky jak chceš ne? Ir to splňuje na výbornou .)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: A kdyby Conor ěel na zem a Natea dorazil, tak... ;) Kdyby, kdyby....:)

Podle mě je fakt vidět, že udělal obrovskej pokrok v takedown defence. Bylo to vidět už s Natem. A fakt bych ho nepodceňoval v tom, jak je schopnej vnutit svou hru soupeři. Všichni viděli Eddieho, jak ho a) umlátí b) sundá na zem c) ugrinduje a Eddie měl prej plán kopy a grind. Kde to skončilo jsme viděli. Větší odpor kladl i Siever. Navíc, s Mendesem to ještě měl dost v poloze "nikdo mě nedá" zatímco po prvním zápasu s Diazem už prostě ví, že se musí připravit konkrétně a ne jen jet presišn a flashy capoeiru. A druhej zápas s Diazem to ukázal, od začátku do konce jel to, co potřeboval.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    BIOBOID: je rozdil mezi konorem, kdyz ma cas se na soupere pripravit a konorem co vezme nahradnika...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BIOBOID: To asi jo, ale kdyby ve druhým fightu Nate dotáhl do konce to jak Connora načal, tak vyhrál po druhé. Viz někde níž odkaz na Base Ruttena.

Dtto když byl s Mendesem. Ten s ním vymetal oktagon.

Takže si myslím, že když mu nenaběhne na ránu jako Aldo a pohlídá si jeho levou a nacpe ho na pletivo, tak by to měl mít Connor dost těžký.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: já bych řekl, že je rozdíl mezi Conorem před Natem a Conorem po Nateovi...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Khabib Nurmagomedov calls Conor McGregor a chicken | UFC 205
    https://www.youtube.com/watch?v=iTJOlnp5Y3A
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam