• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: ja bych to dal jako Conor x BJ jako catchweight pro oba pasy!
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Já tím jako myslím, že proti Lamasovi bych mu dal třeba procento a proti Yairovi....dvě :))
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Pochybuju. Yair je super talent a BJ je deda s posledni vyhrou z roku 2010.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Tak...ma IMO o chlup vetsi sanci, nez proti Lamasovi. Ale furt nechci videt BJ na sracky :-(
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Proc?

DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tim Kennedy on #themmahour just revealed his UFC 206 fight with Rashad Evans is off. Kennedy says Evans wasn't able to get licensed.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Ja bych jim pral, aby podepsali GSP. A Pestu. A Prochazku.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mně na tom Bellatoru štve, že cpe prachy do Fedora a Meatheadem, ale chybí jim to, co táhlo UFC Belfast (a už ne tolik Sao Paulo, ale to bylo asi tím, že už jsem toho měl plný zuby) - skladba fighterů mimo top tier. Ale zas chápu, že bez Fedora a zápasů jako Gracie - Shamrock ty prachy neudělaj...

Jen aby jim ted Bendo fakt neodešel do armády. Rory, Davies, dobrý akvizice...jejich top weltery me fakt baví.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: Chandler vs. Bendo byl jasně nejlepší fight celýho víkendu :) Ale zase MVP stál pěkně zaprd.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: No jsem zvedav. Bellatoru to jen prospeje. Navic zacinaji mit vice kvalitnich zapasu o kterych se mluvi, napr. Chandler x Bendo ted o vikendu. Tesim se na Roryho.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: No, v tuhle chvíli jsou tím celkem kvalitně rozjebaný dvě divize. Aldo čeká, Holloway vs. Pettis v těsném závěsu, v lehké jsou to Nurmi a Ferguson (oba s rekordními šnůrami). Ono to teď vypadá, že těch osm devět zápasů v řadě má kdekdo (tihle zmínění plus třeba ještě Romero), protože se to tak seběhlo, ale je to přesně naopak - v historii UFC se doteď nikdy nestalo, aby měl někdo devět výher a ještě nešel o titul (což se přesně teď stane Hollowayovi). Jako Conor dobrý no, ale ty divize to prostě kurví. Ti borci si svou šanci taky zaslouží - a je fajn, že si Conor splnil svůj sen, ale pár dalších si ho díky němu zřejmě nikdy nesplní, protože prostě nedopadne načasování.

A Conor si radši dá Diaze nebo Woodleyho :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Zase Mitriona skoro sundal ten noname co mu ho předhodili (sorry, já mám hroznou pamět na jména). Aby to nebylo tak, ze Meathead ho bude kolo tlouct, pak se vyšťaví a Fedor...ne, vlastně ne. Proti Maldonadovi neměl nic.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Fedor dokonce multi-fight deal! Doufam, ze bude favorit proti Mitrionemu, at si muzu vsadit proti

Fedor Emelianenko Signs Multi-Fight Deal with Bellator, Meets Matt Mitrione on Feb. 18
    http://www.sherdog.com/...o-Signs-MultiFight-Deal-with-Bellator-Meets-Matt-Mitrione-on-Feb-18-113859
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Jojo, vím, situace "kdy se narodí syn? - v březnu - co? v květnu? tak v květnu" byla úsměvná :) IMO to bude o vyjednávání. On se tam moc netrvářil, že by se mu chtělo zase shazovat na FW. A jo, UFC to přežije, i když teda zrovna FW je tím dost rozjebaná...tím spíš, že Interim má Aldo, kterej se ufucnul...takže už nejde dávat interim cookies :) No, v ideálním případě dá Max Pettise a pak si daj titulák s Aldem. Což je drobet pohádkový, no...

Ale hlavně ne třetí Nate...hlavně ne to.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Má pauzu do května. Dana White už tak nějak potvrdil, že to UFC do té doby nějak přežije (takže ho nejspíš nebudou nutit ani do toho, aby ten pás v pérové už sakra pustil. Ééééch).
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK: tohle zdrojovany uplne neni. Taky sem cet, ze bude mit ted delsi pauzu...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    VESNACH: A to je nový? Já poslouchal tu tiskovku a tam víceméně říkal, že vlastně neví co bude, že teď se soustředí na narození malýho a celý to bylo chaotický "uvidí se" včetně toho, jak s těma dvěma pásama.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    "Conor McGregor has stated he won't be defending his title against Khabib "the Eagle" Nurmagomedov. Does it bother you when champions refuse to defend their titles against the #1 contender?"

PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Pondeli ráno od 8h sháníme 2x4 nadšence, kteří nám pomohou se stavbou dvou MMA klecí. Odhadovaný čas práce 3hodiny, odměna 500kč.
    Podvinný mlýn, Praha 9.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam