• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: Ze ti to za to jeste stoji se rozcilovat. Ja to cetl rano cestou do prace a jen jsem se hlasite smal.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: To působí hodně rozpačitě a dost fighterů už na to poukazuje.

Vždyť neřekli jedinou konkrétní věc! Ať řeknou, že chtějí zrušit/ přejednat smlouvu s Reebokem a bude to mít smysl. Ale jediný, co vypadlo je, že chtěj víc peněz z toho, co WME vydělává...jako LOL. Sorry, ale UFC platí ve srovnání s konkurencí krásně a to i pro nižší ranky, proto se tam chce každej dostat. Jediná vojebávka, která je nanic je Reebok.

Rebneyho žvanění do toho dělá z celý věci ještě větší frašku...on označí UFC za monopol? Dělá si ze mě prdel? Rozumí tomu, co to slovo znamená? plus

it must be heavily noted that each fighter involved in the announcement is a client of Creative Agents Agency (CAA), WME-IMG’s direct competitor."
    +
    "Rebney brought up a labor strike as a possibility as a way to take action against the UFC, though Velasquez and Kennedy both said they would not want it to come to that."

"He took aim at WME-IMG, saying the first thing the conglomerate should have done was fly all the UFC fighters out and apologize to how they've been treated."

Přijde mi, že CAA a Rebney rozjeli akci proti WME a využili pro to oprávněnou nespokojenost s Reebokem a prostou hamižnost.

Tady máte 5 slavnejch ksichtů a jednoho týpka, co ještě v Bellatoru neproslul jako pro-fighter manažer a oni to myslí dobře (a vůbec je nepodporuje konkurence majitele UFC). Chceme, abyste se k nám přidali, protože se vám UFC musí omluvit za to, že s vámi jedná hrozně (podívejte, jak je tráva jinde zelenější), ale potřebujeme vás, vyjděte z anonymity, protože...jsme jen pět slavnejch ksichtů, který nemají fakticky žádnou moc. A chceme víc peněz. Protože vy vyděláváte.

Já jsem prostě fascinovanej tím, jak si někdo něco nárokuje stylem "mám právo." Zejtra bych mohl zajít za šéfem, že by se mi měl omluvit, protože firma roste a mně nepřidal na platu tolik, kolik bych chtěl. Mám na to právo. Podle nich. Stejně tak je někdo nutil podepsat kontrakt...

Kdyby přišli s tím, že:
    - chtějí přepracovat Reebok deal, protože hodně z nich tratí
    - chtějí status zaměstnance se vším, co k tomu patří
    tak směle do toho, budu držet pěsti. Tohle je... já nevím co.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tak ofiko MM3A :)
    Georges St-Pierre & Bjorn Rebney Reveal MMA Fighter's Association
    http://www.lowkickmma.com/...bney-reveal-fighters-union/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=carlos+condit
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tak Gastelum je zpet … 206

185 lbs.: Tim Kennedy vs. Kelvin Gastelum
    SHM8
    SHM8 --- ---
    MASTA: cokoliv chceš..
    MASTA
    MASTA --- ---
    SHM8: A co s tim?
    SHM8
    SHM8 --- ---
    VIDEO: Nechutné. Čečenský vůdce Kadyrov oslavil narozeniny MMA zápasy dětí bez chráničů | Ostatní sporty | Lidovky.cz
    http://sport.lidovky.cz/...eteho-syna-ifm-/ostatni-sporty.aspx?c=A161006_110529_ln-sport-ostatni_atv
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Joe :-(

Report: UFC willing to remove Goldberg-Rogan ‘hype master’ style of announcing to secure new TV deal - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...ing-remove-goldberg-rogan-hype-master-style-announcing-secure-new-tv-deal
    MASTA
    MASTA --- ---
    CAIDEL: Me to Aldovo oduvodneni pripomnelo jeden pribeh z lonskyho MCR v K-1, ktery vyhral muj kamarad a pak jsme se na fb docetli, ze ten jeho souper prohral, protoze ho opet zradilo zranene koleno :)) uz nejak zapomneli dodat ze ho zradili obe asi na pet minut po granatu do brady...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Však Aldo taky ne. Doslova "I lost that fight" :) A jen to odůvodňuje.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Divný, nepamatuju se, že by někdy Conor říkal, že vlastně neprohrál. Jen odůvodňoval, proč prohrál - a byla to pravda. Vyšťavil se v prvním kole, měl kardio na hovno a přestal zvládat jakejkoliv dynamickej pohyb. Poněkud nesmyslný srovnání, ale budiž ti přáno...:)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: No a jeste jedna vec, kterou moc lidi nevi. Conor 14 dni pred 1. zapasem s Diazem dobral pomerne dost silny antibiotika na stafylokoka. Tydle sracky ti celkem rozhazou telo, takze ten kyslik, to nebylo jen velkou snidani.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: Reklamní řečičky. Conor i Nate jsou lehké váhy. Jen se v rámci tohohle fightu vybodli na nesmyslný odvodňovací obřad.

Vsadím se, že do klece Conor lezl +/- kilo (max dvě) stejně, jako kdyby bojoval s RDA (jojo, to je ta velká snídaně). A Diaz měl nejspíš v kleci úplně tu samou váhu co vždycky.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL: Rozdil je, ze Aldo mel x mesicu na pripravu proti Conorovi (dokonce 2x). Kdezto Conor sel z LW do WW za cca tyden. Nezapominej, ze se Conor pripravoval na RDA v urcite vaze.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BIOBOID: Čemu se divíš? Conor přece taky s Diazem poprvé neprohrál, protože dostal na držku, ale protože „nehospodárně zacházel s energií“ a příliš se přežral u snídaně :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    K tomu Conorovi, Aldovi (a Mendesovi)

Tohle je moje oblibene video skveleho fightu a 'jineho pohledu'

Full Blast: Conor McGregor - Aldo vs Mendes 2
    https://www.youtube.com/watch?v=Ceg9qaBBBrg
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Max taky vyhraje diky "an eventuality".
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ULRIK: To snad ne.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: One zakázalo soccer kicky už tak nejmíň před půl rokem, ne-li déle.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: "Eventuality"...

Tak dlouho v tom sportu a neumi ani prijmout porazku. Achjo.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A vzdycky, kdyz ho zase zacnu mit rad...

"I knew this would happen,” Aldo said. “To me, I never stopped being the champion. I lost that fight due to an eventuality. I knew I would win a rematch and become the champion again. It's not my fault he (Conor McGregor) is such a coward who was never a champion. I can't see myself losing to anybody in this division or any other.”
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam