• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    207 vypada fajne!

Tesim se na Magnyho. Doufam, ze Hendricks da vahu.
    TJ x Lineker muze byt dobre.
    Cruz x Cody bude mit hype a Cruz ho asi vyskoli.
    Nunes Rondu asi sunda.
    Werdum x Cain netusim.

Latest UFC 207 fight card, rumors, and updates for 'Nunes vs Rousey' PPV on Dec. 30 in Las Vegas - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...test-ufc-207-fight-card-rumors-updates-nunes-vs-rousey-ppv-dec-30-ppv-mma

DETAYL
    DETAYL --- ---
    LEON_KOWALSKI: real jon snow aka two-division champion
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    co tam bude hrát :-O
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LOL, Conor bude mit roli v Game of Thrones :-D
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Mam to stejne. Co x mesicu mam MMA hangover. Vcera jsem jen projel twitter (aspon chronologicky) a vypadalo to na fajn kartu, ale tim to tak skoncilo.

Jinak samotny event mel neco malo pres 2.000 tisic navstevniku …
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Teda...uz jsem presycenej. Vcerejsi karta prej byla super, ostatne main a co-main mely skvely jmena, ale uz toho je moc. Zkouknul jsem vysledky a nazdar. Tohle je IMO kontraproduktivní, zrovna MM to moc nepomuze...
    HATORI
    HATORI --- ---
    ULRIK: Taky jsem mu fandil Japanovi a ten verdikt rozhočích, že Hiromasa Ogikubo nevyhrál ani jedno kolo, dost dobře nechápu..
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Demetrious Johnson: A Casualty of Hyperbole Fatigue, Size-ism, and His Own Greatness | FIGHTLAND
    http://fightland.vice.com/...-johnson-a-casualty-of-hyperbole-fatigue-size-ism-and-his-own-greatness

"He’s cleaned out flyweight in a way that both demonstrates dominance and is also self-sabotaging. In their primes, Anderson Silva, Jon Jones, and Georges St. Pierre were all brought to the brink of defeat or even past it, leaving space for doubt that would compel you to watch. In four years, Johnson has rarely suggested that he could ever lose. How much faith could you have a TV-groomed challenger slaying a 125-pound apex predator?"
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Jako, že to vyhrál Elliot je docela bummer...nestihl jsem teda poslední tři díly, ale... prostě jsem doufal, že z toho poolu vynoří někdo jinej, než ten, kterej už v UFC vyhořel...ten Japonec byl dobrej...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    DETAYL: Doufam, ze DJ brzo prejde do BW… dyt ho to ve FW uz nemuze bavit
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    P4P king – Mighty Mouse – ma v sobotu zapas proti Tim Elliottovi (TUF winner)

Elliott (13-6-1) went 2-3 over his last five UFC fights from 2012-15 before getting cut from the organization. But he went on from there to win three straight fights in becoming Titan FC flyweight champ and earning the spot in the TUF tournament.

Demetrious Johnson defends flyweight title against Tim Elliott at TUF 24 Finale - MMA Fighting
    http://www.mmafighting.com/.../demetrious-johnson-defends-flyweight-title-against-tim-elliott-at-tuf
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: to smrdí Floydem :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Btw. Conor dostal boxing licenci v Californii...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: Ze ti to za to jeste stoji se rozcilovat. Ja to cetl rano cestou do prace a jen jsem se hlasite smal.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: To působí hodně rozpačitě a dost fighterů už na to poukazuje.

Vždyť neřekli jedinou konkrétní věc! Ať řeknou, že chtějí zrušit/ přejednat smlouvu s Reebokem a bude to mít smysl. Ale jediný, co vypadlo je, že chtěj víc peněz z toho, co WME vydělává...jako LOL. Sorry, ale UFC platí ve srovnání s konkurencí krásně a to i pro nižší ranky, proto se tam chce každej dostat. Jediná vojebávka, která je nanic je Reebok.

Rebneyho žvanění do toho dělá z celý věci ještě větší frašku...on označí UFC za monopol? Dělá si ze mě prdel? Rozumí tomu, co to slovo znamená? plus

it must be heavily noted that each fighter involved in the announcement is a client of Creative Agents Agency (CAA), WME-IMG’s direct competitor."
    +
    "Rebney brought up a labor strike as a possibility as a way to take action against the UFC, though Velasquez and Kennedy both said they would not want it to come to that."

"He took aim at WME-IMG, saying the first thing the conglomerate should have done was fly all the UFC fighters out and apologize to how they've been treated."

Přijde mi, že CAA a Rebney rozjeli akci proti WME a využili pro to oprávněnou nespokojenost s Reebokem a prostou hamižnost.

Tady máte 5 slavnejch ksichtů a jednoho týpka, co ještě v Bellatoru neproslul jako pro-fighter manažer a oni to myslí dobře (a vůbec je nepodporuje konkurence majitele UFC). Chceme, abyste se k nám přidali, protože se vám UFC musí omluvit za to, že s vámi jedná hrozně (podívejte, jak je tráva jinde zelenější), ale potřebujeme vás, vyjděte z anonymity, protože...jsme jen pět slavnejch ksichtů, který nemají fakticky žádnou moc. A chceme víc peněz. Protože vy vyděláváte.

Já jsem prostě fascinovanej tím, jak si někdo něco nárokuje stylem "mám právo." Zejtra bych mohl zajít za šéfem, že by se mi měl omluvit, protože firma roste a mně nepřidal na platu tolik, kolik bych chtěl. Mám na to právo. Podle nich. Stejně tak je někdo nutil podepsat kontrakt...

Kdyby přišli s tím, že:
    - chtějí přepracovat Reebok deal, protože hodně z nich tratí
    - chtějí status zaměstnance se vším, co k tomu patří
    tak směle do toho, budu držet pěsti. Tohle je... já nevím co.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    tak ofiko MM3A :)
    Georges St-Pierre & Bjorn Rebney Reveal MMA Fighter's Association
    http://www.lowkickmma.com/...bney-reveal-fighters-union/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=carlos+condit
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tak Gastelum je zpet … 206

185 lbs.: Tim Kennedy vs. Kelvin Gastelum
    SHM8
    SHM8 --- ---
    MASTA: cokoliv chceš..
    MASTA
    MASTA --- ---
    SHM8: A co s tim?
    SHM8
    SHM8 --- ---
    VIDEO: Nechutné. Čečenský vůdce Kadyrov oslavil narozeniny MMA zápasy dětí bez chráničů | Ostatní sporty | Lidovky.cz
    http://sport.lidovky.cz/...eteho-syna-ifm-/ostatni-sporty.aspx?c=A161006_110529_ln-sport-ostatni_atv
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam