ULRIK: no hele jako, tech 700k je v tomhle pripade vlastne uplne jedno. Furt se tu bavime o sportu - kterej by mel bejt bud uplne cistej nebo naopak nelimitovanej (to je muj nazor), nebo jinak - mel se jet podle pravidel. Pokud teda hrajeme na to, ze by mel bejt cistej, pak naprosto chapu proc je Hunt nasranej. Pokud bych ja zapasil v HW (reps. super HW) kde dostavas bomby jako od bucharu a k tomu pred tebe pak lezou typci, ktery si nedovolene pomahaj aby ten jejich buchar byl jeste hrosi, pak bych byl nasranej dost podobne. A bylo by mi uplne jedno kolik mi UFC zaplati, protoze se taky muze stat, ze vlezu do klece s nekym, kdo ten svuj buchar vylepsil tak, az mi z toho vytece mozek usima. Muzes rict, ze prehanim nebo ze se to da vztahnout i na ostatni vahy, ale precijenom ja v ty HW vidim trochu jinou ligu. Ale i kdyby, porad je to podvadene a je to sport, kde jde o zdravi vic nez v jinejch sportech.
Co se mi na Huntovi ale libi nejvic, ze po dlouhy dobe prisel s necim, co ma hlavu a patu. Prestal fnukat furt do kola (jak ty pises - taky me tim uz rozciloval) jako kluci z MAA-AA, ze je to vsechno nefer a vymyslel to proste a jednoduse - budes podvadet? Pak te zazaluju. Jednoduchy jako facka.