• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Mozna je to i tim, ze komunita je unavena fake/interim beltama. FW je rozesrana, LW je rozesrana a ted bude i MW.

Kolik uz melo slibovane title fighty, ktere si fakt zaslouzi?

Pokud se GSP vraci po skoro 4 letech, tak ma mit radeji ten superfight, kterym se drive vyhybal, misto aby sel do vahy, kde nikdy nezapasil (viz CAIDEL).

Rozumim UFC, proc dela co dela a jak na tom chce vydelat. Ale v pripade GSP neni potreba tomu dat ten pas. Si predstav, ze to bude 5ti kolova valka, kde na konci budou oba domlaceni a GSP vyhraje a hned v ringu znova skonci…

Ja jsem osobne jen rad za Bispinga, protoze si to za ty roky proste oddrel jako nikdo.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Já jim to tedy úplně nezazlívám - speciálně Bispingovi vůbec ne, pro něj je to naprosto logické.

Už taky asi před týdnem hlásil, ať se hejtři neposerou :) GSP je pro něj finančně absolutní terno, dostane za to pár mega, zatímco doteď se nikdy nepřehoupl ani přes milion. A Romerovi vzkazoval, že ze zápasu s GSP těžko vyjde nějak zvlášť domlácený, takže s ním může jít o šest až osm týdnů později.

Ale zase formálně nutno uznat, že by působilo lépe, kdyby se GSP vracel o titul velterové váhy, protože proč by měl jít o titul střední, když v té váze nikdy nebojoval. A dlouhodobě tvrdil, že by proti Silvovi byl malý a nedávno dokonce naznačil, že by zvládl shodit i do lehké :) Tohle je vážně trochu umělé. Nebo mohl jít cestou superfightů: Buď právě třeba s Andersonem Silvou, nebo třeba s Diazem - to by pro něj byl fight celkem bez rizika :)

Takže vidím obě strany.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Musím říct, že mě překvapuje diskusního hejtu vůči GSP - Bisping...

Moc nechápu, jak by si to představovali...mít GSP na nižší pozici v rámci PPV proti někomu z top 10? Jo, to by určitě podepsal. Nebo...ne, nenapadá mě řešení, jak zařídit, aby prostě někdo nebyl odsunutej stranou, když se vrací GOAT. Kdyby šel do welteru, opět uslyšíme vzteklej pláč nad tím, že byl přeskočenej Maia (a to by mi vadilo mnohem víc, než že má smůlu Cockhold, Cheatero i Jacare, u nějž mě to mrzí nejvíc, ale ten si udělá solidní moneyfight s Cockholdem.

Nevím, přijde mi, že část komunity se naučila jen remcat a neumí si užít fakt, že se vrací jedna z nejvýraznějších postav MMA v titulovým zápasu...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Ten Khabib na konci… :D

UFC 209 Embedded: Vlog Series - Episode 3
    https://www.youtube.com/watch?v=SbHR7GfBCpg
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Maia x Masvidal na UFC 211
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    A v patek hned tiskovka.

The Bisping-GSP press conference is Friday, 2:00 p.m. PT at the T-Mobile Arena in Las Vegas. Open to the public.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: A dobre je, ze je to o pas teda. A ne jen jako mezi-fight super-fight. Pokud Bisping prohraje, tak muze vzit poradny paycheck a odjet :-)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    ULRIK: To bude Romero prskat :D Kazdopadne to bude zajimavej zapas. Prijde mi ze 2017 je rok navratu...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    ROBOTON: Wow! Ale já to hrozně Bispingovi přeju :) Baví mě a myslím, že si to za ty roky dřiny zaslouží :) A opět jsem na to zvědavej...jak bude vypadat GSP a co na to Indomitable Count :)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    tak bude Bisping vs GSP
    It's official. Georges St-Pierre fights Michael Bisping later this year for the Middleweight Title!! Confirmed by Dana White.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Tony Ferguson : Nevim proc Steven Wonderboy Thompson vs Tyron Woodley je hlavni event, protoze ja a Khabib je to hlavni o cem se mluvi.
    T Wood : Protoze ja jsem svetovej sampion a ty ne. To je to proc jsme hlavni event.

https://www.facebook.com/MMAdaily/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    A jak vidite Woodley x Wonderboy?

Polepsi se Wonderboy a bude si vice drzet distance a boxovat? Zapracoval na lepsi takedown defence?
    Bude sazet Woodley vice na wrestling, takedowny a ground n pound?

Prijde mi, ze Wonderboy dokaze lepe reflektovat sve chyby a zapracovat na nich. Kdezto Woodley si mysli, ze vyhral poprve, tak bude delat to same jako minule.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Hmmm...tady si fakt nejsem jistej. Co mluví pro Tonyho je podle mě standup. Khabib je přinejlepším chaotik, nemit bradu z dagestánský oceli, tak ho Johnson sundal. A Tony umí držet distanc a standup (chudák RDA). Podle mě, jestli něco rozhodne, tak tohle.

Na zemi je Tony samozřejmě skvělej, ale myslím, že Khabib je o level dál, plus má dost nestandardní návyky díky sambu. Má vynikající přehled o pozici, dokáže i z drobnejch věcí upravit polohu a toho druhýho prostě ugrindovat a hlavně mu nic nedovolit (u Johnsona to bylo vidět, ale ten je slabší, takže opět chudák RDA). Myslím, že Tony je v tomhle "jen" skvělej, ale by-the-book, byť je dost dobře možný, že mu nahodí d´Arcyho ze stoje a nazdar.

Takže na to nesázím a pekelně se těším :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    UFC 209: Inside The Octagon - Khabib Nurmagomedov vs Tony Ferguson
    https://www.youtube.com/watch?v=y7MPbVB0Hbg
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    za me jednoznacne Khabib. A to ma oproti Tonymu jenom jednu vyhodu- je to fanatik.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BIOBOID: Souhlas. Tony x Conor by mohlal byt klasika jako Conor x Diaz 2. Khabib x Conor by bylo jen o tom jestli se Conor trefi nez ho Khabib sunda na zem. Takze, by to bylo jako s Aldem nebo jako Natem poprve.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: přál bych si to... Tony x Ir by byl zajímavější titulák než Khabib x Ir......
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    BIOBOID:
    HATORI:

Podcenujete Tonyho wrestling. Jak rika Lucien. Tony toho ma vice. A v sobotu to rozhodne.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Taky tipuju Tonyho. Ma vic zbrani.
    HATORI
    HATORI --- ---
    DETAYL: Sambo master zase zvítězí a pak sroluje McGregora na zemi..

BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    DETAYL: Já tipuju, že vyhraje Khabib. Ten jeho wrestling bude zas dominantní...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam