• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Jo, to bylo prostě best story ever.

Jinak, Tyron má už zase krámy...jako musím říct, že to chce hodně snahy, bejt neustále agresivní k Thompsonovi, kterej prakticky netrashtalkuje, je furt slušnej (občas tím americkým "yeah, maaan" způsobem) a je velmi nekonfliktní. Pak se nemůže Woodley divit, že ze všeho, co vypustí z pusy, už vypadá jako emocionální whiny bitch, který bude někdo fandit leda pod vlivem...

UFC 209: Tyron Woodley and Stephen Thompson trade barbs in tense interview - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/...2/ufc-209-mma-news-interview-video-tyron-woodley-stephen-thompson-espn
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Jako vzit pas Rockholdovi mi prijde jako jeho nejvetsi skalp. Vetsi nez Silva, GSP, Hendo…
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Co myslíte o Rashadovi? Kelly je takovej...meh, ale...vydrží...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    VESNACH: U toho pupku citim mocný Photoshop :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    ULRIK: i Bisping ti dava za pravdu...
    UFC 209 Predictions: Woodley vs. Thompson | UFC TONIGHT
    https://www.youtube.com/watch?v=TIr8qeG4MT4
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ale nakoukavam videa plus skvely Inside the Octagon a prijde mi, ze El Cucuy je idealni anti-khabib...mozna jeste vsadim...:-D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    a k tomu Henda, Rockholda...tomu se rika labuti píseň pred duchodem :-D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DETAYL: Tak. Což není tak vyloučené, na GSP má určitě stylisticky lepší šanci, než měl na Andersona a i toho zvládl.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    to on ted nekde Bisping i rikal, ze mu de hlavne o ten skalp.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL: A pokud Bisping vyhraje, tak bude mit skalp Silvy a GSP. Kdo by to drive rekl.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    K tomu malá statistická perlička: Bisping vs. GSP bude zápas ve kterém bude na straně obou borců historicky největší součet vyhraných zápasů v UFC. Oba dohromady mají 39 UFC vítězství.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Mozna je to i tim, ze komunita je unavena fake/interim beltama. FW je rozesrana, LW je rozesrana a ted bude i MW.

Kolik uz melo slibovane title fighty, ktere si fakt zaslouzi?

Pokud se GSP vraci po skoro 4 letech, tak ma mit radeji ten superfight, kterym se drive vyhybal, misto aby sel do vahy, kde nikdy nezapasil (viz CAIDEL).

Rozumim UFC, proc dela co dela a jak na tom chce vydelat. Ale v pripade GSP neni potreba tomu dat ten pas. Si predstav, ze to bude 5ti kolova valka, kde na konci budou oba domlaceni a GSP vyhraje a hned v ringu znova skonci…

Ja jsem osobne jen rad za Bispinga, protoze si to za ty roky proste oddrel jako nikdo.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Já jim to tedy úplně nezazlívám - speciálně Bispingovi vůbec ne, pro něj je to naprosto logické.

Už taky asi před týdnem hlásil, ať se hejtři neposerou :) GSP je pro něj finančně absolutní terno, dostane za to pár mega, zatímco doteď se nikdy nepřehoupl ani přes milion. A Romerovi vzkazoval, že ze zápasu s GSP těžko vyjde nějak zvlášť domlácený, takže s ním může jít o šest až osm týdnů později.

Ale zase formálně nutno uznat, že by působilo lépe, kdyby se GSP vracel o titul velterové váhy, protože proč by měl jít o titul střední, když v té váze nikdy nebojoval. A dlouhodobě tvrdil, že by proti Silvovi byl malý a nedávno dokonce naznačil, že by zvládl shodit i do lehké :) Tohle je vážně trochu umělé. Nebo mohl jít cestou superfightů: Buď právě třeba s Andersonem Silvou, nebo třeba s Diazem - to by pro něj byl fight celkem bez rizika :)

Takže vidím obě strany.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Musím říct, že mě překvapuje diskusního hejtu vůči GSP - Bisping...

Moc nechápu, jak by si to představovali...mít GSP na nižší pozici v rámci PPV proti někomu z top 10? Jo, to by určitě podepsal. Nebo...ne, nenapadá mě řešení, jak zařídit, aby prostě někdo nebyl odsunutej stranou, když se vrací GOAT. Kdyby šel do welteru, opět uslyšíme vzteklej pláč nad tím, že byl přeskočenej Maia (a to by mi vadilo mnohem víc, než že má smůlu Cockhold, Cheatero i Jacare, u nějž mě to mrzí nejvíc, ale ten si udělá solidní moneyfight s Cockholdem.

Nevím, přijde mi, že část komunity se naučila jen remcat a neumí si užít fakt, že se vrací jedna z nejvýraznějších postav MMA v titulovým zápasu...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Ten Khabib na konci… :D

UFC 209 Embedded: Vlog Series - Episode 3
    https://www.youtube.com/watch?v=SbHR7GfBCpg
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Maia x Masvidal na UFC 211
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    A v patek hned tiskovka.

The Bisping-GSP press conference is Friday, 2:00 p.m. PT at the T-Mobile Arena in Las Vegas. Open to the public.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: A dobre je, ze je to o pas teda. A ne jen jako mezi-fight super-fight. Pokud Bisping prohraje, tak muze vzit poradny paycheck a odjet :-)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    ULRIK: To bude Romero prskat :D Kazdopadne to bude zajimavej zapas. Prijde mi ze 2017 je rok navratu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam