• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ULRIK: Pro mě taky

ULRIK
    ULRIK --- ---
    Hele a co je to za trenéra, něco infa pro nezasvě+cené, kteří nemají o české scéně moc velký přehled :) (pro mě!)
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: Me to prijde strasne absurdni ;)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ULRIK: Taky jsem si rikal ze je nejaka zelena, ale pak jsem si vzpomnel, ze na Titanech kde jsem ji piskal taky nevypadala moc zdrave a souperku slusne prejela. Kazdopadne velkej respekt, ze s timhle "trenerem" dostala kam se dostala.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Tak Dana to možná pojme jako příležitost k reklamnímu tažení :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Dunno, u Conana si zazdej pousti hubu na spacir, dokud to nebude na papire...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DETAYL: tak jestli to vezmou jako exhibici, tak dobrý, jestli pojedou naostro, tak Bůh buď milostiv Irovi. :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Pudilova vypadala pri vazeni desne nervozne...a v publiku jsem slysel cestinu, priznejte se! :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    at uz to je za nama

Dana White: Conor McGregor vs Floyd Mayweather is going to happen - MMAmania.com
    http://www.mmamania.com/...096/ufc-dana-white-conor-mcgregor-vs-floyd-mayweather-going-to-happen-mma
    HATORI
    HATORI --- ---
    Už se těším na premiéru od Lucky

ULRIK
    ULRIK --- ---
    Vitor Belfort wants CM Punk at light heavyweight for last fight - Bloody Elbow
    http://www.bloodyelbow.com/.../14955132/ufc-vitor-belfort-cm-punk-light-heavyweight-ufc-212-mma-news

vlastne bych to pral obema :))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    FUTAS: nic proti nicemu. Nema to jednoduchy to se da pochopit, ale taky to nemeni nic na tom, jak se prezentuje co se vratil. Me se to nelibi a nevidim v tom nic, co by mu zvedalo kredit.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    FUTAS: Je to stejny jako kdyz teoretizujeme o Silvovi, Rockholdovi apod :-) Ja vim, ze je to asi iritujici pro nekoho, kdo ho zna, ale furt je to jen internetovej theorycraft a myslim, ze ne myslenej zle :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    FUTAS: Od toho tu sme ;-)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    FUTAS: Sebevodomi je tema vice nez 3/4 sportovcu na vsech urovnich, takze kdyz nekoho oznacis za nesebevodomyho, tak mas velkou sanci ze se trefis :D
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    Je zajímavý, kolik je tu psychologů, kteří vidí Viktorovi do hlavy a zaručeně ví, jak se cítí a na jakým levelu má zrovna teď sebevědomí. Vskutku obohacující.
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    DETAYL: Vcera akorat sem poslouchal rozhovor s mighty mouse a rikal, ze je trapny, ze ufc nema ani poradnou grafiku, ze plakaty vypadaji x-let porad stejne.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: Jo, ty posledni vykriky, to je zalostny...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LUCIEN: Dyt tam byl porad. Trenoval v Blackzillians a snad i v Allianc chvili? Proste to nema v sobe… fakt tam chybi to odhodlani, hlad a hlavne sebeduvera, ze i mimo CR neco znamena (nebo muze znamenat). Posledni FB vykriky to jen dokazuji…
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: A prave proto jsem rad, ze jede zpatky trenovat na Floridu :) At si plni svuj sen, at je mezi nejlepsima a najde znovu drajv a moral.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam