• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: A kvůli tomu jsem byl vzhůru z neděle na pondělí...Yamasaki mě tím nasral.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    UFC Fight Night 112 Results: Kevin Lee's Controversial Win Leads Card | Bleacher Report
    http://bleacherreport.com/...933-ufc-fight-night-112-results-kevin-lees-controversial-win-leads-card
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Tak Vemola tvrdi ze mu vyhra se souperem co ma x proher v rade nic neda.. tak trochu ho i chapu, podle me k tomu zapasu dojde, Vemola ma smlouvu na 4 fajty s XFN a podle me to zkusej uskutecnit...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: Tvrdí, že chce do UFC..... a tady se mu válí potenciální vstupenka...... a on jde s Pínem.... hlavně že "krmili ho lehkejma soupeřema".....
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BIOBOID: To řekni Vemolovi :-)) já bych na to kouknul rád.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Chce to Pesta-Vemola.......
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: No jo no, ale........
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    super :-)
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    LEON_KOWALSKI: vyhral.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Nebylo to vůbec špatný. Jo, byl to drobet bizár, ostatně i main a co-main byly jasný, ale pobavily a i bez nich tam bylo dost kvality. I ten Bader byl tak nějak slušnej, i když to probíhalo jak se dalo čekat :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    jsme zvědavej, držím mu palce :-)
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    LEON_KOWALSKI: este pujde
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    a co Pešta?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LUDO
    LUDO --- ---
    BIOBOID: jak dlho? :D
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    A mà to za sebou, dle očekávání
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: 30. července.

Já se tedy u Bellatoru skvěle bavil. Ten turnaj byl plný různých bizarností, ale jinak to mělo od všeho něco. Akční ženský fight, výborné výkony prospektů, otřesné výkony prospektů, obhájené tituly, ztracené tituly, zranění, taktické vysokoprofilové MMA, MMA těžce za zenitem, double knockdown, legend sighting po desítkách... :) Hymny. Rozhodně to mělo big event feel.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    DETAYL: to si pak clovek tuka na celo jak mohl kdy dat vubec welter vahu... timhle zpusobem skonci brzo v HW. To ma asi z tech steaku a nervu.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Bellator tohle prostě umí :-)
    Vlastne... kdy je nejblizsi Rizin?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam