• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Kez by se tohle povedlo

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DETAYL: U Sakiho si vždy vzpomenu na tyhle dva zápasy, který jsem viděl live na Eurosportu (v dobách, kdy tam jela K-1)

Gokhan Saki VS Deutsch Puu K 1 WGP 2008
    https://www.youtube.com/watch?v=vprYCabHCtA

Gökhan Saki vs Freddy Kemayo
    https://www.youtube.com/watch?v=YslEnrYvpDg
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Kickboxing standout Gokhan Saki makes UFC debut vs. Henrique Da Silva in Japan | MMAjunkie
    http://mmajunkie.com/2017/07/kickboxing-gokhan-saki-ufc-debut-henrique-da-silva-japan
    MASTA
    MASTA --- ---
    ROBOTON: Jj dle poslednich videi uz trenuje, mel by bouchat v rijnu na XFN v Hradci..
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ROBOTON: Ja byl spis prekvapenej ho videt v CR. Nema on tam celou rodinu?
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Akorat sem prilitl z Londyna, letel v letadle Vemola, nemel nejakej zapas tam? Nebo uz trenuje po tom svym zraneni ruky!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CAIDEL: all aboard the hype train, hele vesmes sme tady vsichni mladi a inteligentni lide, co se zajimaji... ignorovat tenhle cirkus by bylo jako nam zakazat susenky. Je na kazdym, at nesdili zbytecny picoviny a verim, ze nas to prestane brzo bavit.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Hele, nemohli bychom tu tenhle debilní cirkus tak nějak ignorovat, dokud se nesejdou v ringu? Dost mě nebaví současný stav většiny zahraničních webů, kdy je z deseti nových článků osm o tom co ti dva kde vyžbleptali a kdo koho svým krutým ostrovtipem zdrtil. Vyloženě stylem jedna rádobyvtipná hláška = jeden článek.

Je to v zásadě nuda a nezajímavý šum, protože co dneska někdo žblebtne je zítra přesně naopak a vpodstatě nemá vůbec smysl se tím zaobírat. Oba lžou (ehm, promují) jako když tiskne, takže je to dost o ničem a bude to tak probíhat každý druhý den.

Je to trochu reakce na ULRIKA, protože na článek "McGregor Is Destroying Mayweather" jsem dneska viděl nejmíň čtyři jiné, ve kterých byl autor toho názoru, že Mayweather si McGregora vodí jak malého kluka a ten je úplně mimo. Zkrátka osobní projekce jak sviň - a především je to úplně fuk.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    oooh, krute

McGregor Is Destroying Mayweather - Ring Observer
    http://ringobserver.com/2017/07/13/mcgregor-is-destroying-mayweather/
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Viktor Pesta
    Tak mám podepsanou smlouvu na další zápas. Detaily se dozvíte jakmile to bude oficiálně venku.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Mousse přímo říká, že UFC neni happy s Reebokem a Reebok s UFC (pokud tedy jen nebásní), tak se na to snad vyserou.

Ta druhá tiskovka je lepší, ale prostě si musím cenit těch u UFC...proti tomuhle vrchol důstojnosti.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Jsem zvedav, jak ta spoluprace UFC - Reebok bude pokracovat, znam jeste jednu velkou znacku, kde to Reebok, jakozto hlavni partner znacne sere, asi to neni nahoda.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: Jojo. Reebok byl značné mínus na straně UFC.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    CAIDEL:
    ULRIK:

Ja bych radeji zapas s Cockholdem na 215 -)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Mno...IMO jim tady v tom rozhodování zlomil vaz i Reebok. Ale jako kudos pro Moose, vydělal na tom.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Zajímavost k tomu Mousasimu: Konečně vyšly najevo nějaké podrobnosti z vyjednávání a tentokrát Bellator prostě dal lepší nabídku než UFC. UFC jí prý dalo také velmi slušnou (včetně nabídky na fight s Rockholdem na UFC 215) a téměř se té z Bellatoru vyrovnala, ale ta z Bellatoru byla prý přece jen o něco lepší.

Hlavní body smlouvy s Bellatorem:
    - šest zápasů, garantovaný plat předem a vyšší plat za zápas
    - podíl na PPV zisku, kdyby na to došlo
    - možnost bojovat pro zahraniční organizace nebo v boxu (hele Rizin, já to říkal...)
    - možnost bojovat ve více váhovkách (Mousasi umí střed i polotíhu)
    - možnost dodatečného dopingového testování (alternativa USADA) pokud by na tom Mousasi trval
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BUTTERFLY: jsem cekal kdy mu exploduje hlava jak rudnul :)

Jinak cela ta konference byla strasna fraska. Jak mi u UFC trashtalku nebejva trapne a uzivam si to, tady jsem mel nekolikrat nutkani to utnout.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK: tak on na to "pristoupil". Alespon vykrikoval, ze je mu to jedno, ze pude klidne v 8,4oz... pak to schaub rozebiral s tim boxerem, co ho tam meli na zhodnoceni, jestli to je vubec mozny vuci pravidlum a nebyli si poradne jisty... uzavreli to s tim, ze mozny je vsechno.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Saskarna, kterou ma ale potrebu kazdy komentovat. Ja osobne se na to podivam, jestli to bude dostupne.
    Btw. kdyz DW uvadel Conora, tak prvni co se mi vybavilo byl Steve Ballmer a jeho slavne vystupy na Microsoftich konferencich.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam