MASTA: Naopak, oproti OSP mi prisel mnohem klidnejsi a o rad lepsi. Na to jak dlouho byl mimo naprosto skvele... A DC dobre, hodne dobre - libilo se mi jak si veril, tlacil, v klincich to sazel a choval se jako champ. Jenze jak pises, Jones to ma v DNA a k tomu ma jeste za zady WJ. Po dlouhy dobe jsem si zase u UFC zakricel. Big McCarthy se zas ukazal jako nejlepsi ref, dal DC dost casu a utnul to presne kdy mel...
Oezdemir ma v rukavicich asi granaty nebo nevim. Vzdycky to vypada jako ze se jen tak otrel a konci to KO. Imho vyskakal nahoru rychle a ja bych to videl na jeste jeden zapas pred pred titulakem, aby ho proveril nekdo v 5 kolech - idealne Mauler. Ale ta LH je tak rozesrana, ze komu v tom pripade dat Jonese? Krom vyherce... ten Rumble tam chybi :(
Woodley... skoda slov. Kdyby si behem zapasu nandal ty svoje brejle, tak ani nepoznam, ze zapasi. A moc nechapu proc Maia vic nekopal...
Robbie/Cowboy taky pekne, jsem rad, ze se do toho Robbie oprel. Celkove to bylo pekny a hodne vyrovnany.
A Detayl... zas to tipnul, zmetek! :)