Plus tam byl Big John, kterej je na to vysazenej a JJ za to prcal jeste před new rules :-)
Jezis tak at proboha Woodley leakuje a pak drzi hubu. Stoji za to poslechnout si celej zaznam, jak si protireci, navazi se do Robbieho atd.
Jo, to zraneni mu verim (i kdyz o nem po zapase iirc ani neceknul?), ale vyhrozovanim "Dana se mi musi omluvit, jinak zacnu leakovat" to definitivne pohrbil. Jo, doplaci i na to, ze ma za sebou nic moc zapas s wonderboyem a naprosto otresnej zapas s wonderboyem, ale to nic nemeni na tom, ze pro me byl s Maiou neomluvitelnej. Damian je one trick pony, OK, ale celej zapas se snazil aspon o to jedno, on byl agresivni, druhy kolo dokonce podle me vyhral... Woodley delal...nic. Branil se a cekal...cekal...cekal...stejne jako s Wonderboyem...a cekal...porad cekal...agresivita, aktivita nula nula nic.
Fajn, je champ, zaslouzene. Ale nikdo me nedonuti mu tleskat za tenhle styl a rozhodne me nikdo neprimeje si snad kupovat PPV, kde bude jako main event. A ze uz do toho priste zase pujdu, proroze ten cekej komentar mi to seriozne kazi.