• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LYNCH: Brutální rozdíl je v rychlosti, dynamice pohybů...
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    rozdil v sile uderu je brutalni
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ale musim rict, ze jsem spoiled brat... Ty zapasy pred me nebavily, snad jen co-main.

LOL, celej twitter mi bzuci tim, jak Conor prekvapil a jde mu to a Novotny zvatla o tom, jak na nej dolehla psychika a vubec neni nebezpecnej.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    A Conor uz teda nemuze...jsem cekal, ze cardio mu vydrzi dyl.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ty vole, Novotny zas traged :-) Ten tak nesnasi McGregora, ze neni schopnej komentovat co se deje.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    bych spal..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dle přepokladů: box je nuda...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Budík na 6 to jistil. De se na to!
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ja si dal budik na 3. A crcaj se s tim, crcaj...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Sem to zabalil, zavírají se mi oči. Takže jsem pustil na televizi nahrávání a kouknu na Floyda s Conorem ráno. :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ULRIK: druhé dva díly jednou gěsně před fightem, vysílá to N@VA SPORT z 26 na 27. srpna

ULRIK
    ULRIK --- ---
    LEON_KOWALSKI: Ale diky tomu na to budou koukat i lidi co pri slove box řeknou jen Rocky a Ali a MMA vubec neznaj :-) Jako zmakli promo dobre :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    teď jede na N@VA Sport 2 "Floyd Mayweather vs. Conor McGregor Preview 1/4" a "... 2/4", tak na to u práce koukám .... jsou to exoti, oba dva :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    :-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    vas clovek cte a dostal by chut ;D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    YGGDRASSIL: Z toho co jsem postřehl jinde se zrovna tenhle málokdy používá sám o sobě. Spíš v rámci různých mixíků.
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    CAIDEL: Ok, tohle jsem nevedel, muze to byt duvod, proc to nasli, ale stejne mi nejde do hlavy, proc to zral. On je to docela slabej steroid, takze to imho nestoji za to
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Potíž je pak taky PR. I pokud ho omilostní, tak prudce stoupne počet fans, kteří už mu to prostě neuvěří a zlomí nad ním hůl. Na zahraničních fórech jsou z toho všichni fakt dost rozhození, přišlo to pro Jonese ve strašně špatný čas - vlastně na vrcholu kariéry v okamžiku nejepičtějšího návratu kdy už málem všechny zlomil na "já už se fakt změnil" a už to začínalo vypadat i věrohodně.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    YGGDRASSIL: Podle všeho to bývávalo tak jak říkáš - jenže nová doba znamená renesanci jak užívání, tak nálezů. Chytrý článek s detaily:
    TMZ reports Jon Jones fails USADA test for Turinabol - What is that? - Bloody Elbow
    https://www.bloodyelbow.com/...a-drug-test-anabolic-steroid-turinabol-ped-ufc-214-daniel-cormier-mma

Klíčové jsou pro tenhle případ tyhle pasáže:

The compound came back in vogue over the last decade or so, which combined with the development of a new test detecting a long-lasting metabolite of the drug, resulted in a spike in athletes failing tests for the drug over the last five years or so.

Not all WADA-accredited labs were able to test for the longlasting metabolite even as recently as 2016, but full time testing for the metabolite has been rolled out to most or all WADA-accredited labs over the past few years. The new test can detect the use of Turinabol weeks or months after it was taken.

V Jonesův prospěch by pak hrálo tohle:

Turinabol has shown up in a number of supplements, especially over the last couple of years. USADA’s 411 high risk list of tainted supplements lists at least seven supplements verified as containing turinabol, or listed as containing it on the label.

- ale zase: pokud je v tom nevinně, tak najet hypoteticky na nový tainted supplement pár dní před zápasem je taky pěkná demence, zvlášť když už jsi byl jednou chycený na clomiphene a letrozol :))
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    CAIDEL: Hlavne se prej docela rychle vylouci, takze by si ho musel dat nekdy bezprostredne kolem zapasu. Coz je sportovni sebevrazda, to nikdo s mozkem nemuze udelat. Vubec cely to je naky divny, proc by to zral? Dyt mu to k nicemu neni, turinabol je padesat let starej levnej steroid, to zobaj pumpicky ve fitku jak lentilky, protoze je to malo androgenni
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    BUTTERFLY: Jako ano, zatím teoreticky nevinen a B vzorek může být čistý, ale je tu přece jen pár přitěžujících náznaků:

- spekulace o Jonesovi a dopingu sahají už x let zpět, kdy měl podezřele nízké hodnoty testosteronu (Victor Conte už tehdy hlásil, že je dost jasný)
    - pak jsou tu ty maskovací látky, které posledně uhádal na pilulky na péro
    - teď nový nález na Turinabol - ve chvíli, kdy USADA nasadila novou generaci citlivějších testů (což může být hlavní důvod, proč mu v náhodných testech předtím nic nenašli)

- a pak přidružené detailíky: kokaína a ta drobnost, že oba jeho bratři byli v NFL usvědčeni z dopingu.

Možné je kdeco, ale nevypadá to s ním moc dobře...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam