• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    staženo přes torrent
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    ja som to pozeral na voyo, ktore som si platil kvoli boxu, golfu a nejakym dalsim letnym udalostiam.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mě to bylo celkem fuk, takže torrent o nějakých 24 hodin po akci. Ale nebyl jsem u kompa, jinak bych se asi musel podívat i něco dřív abych si to nespoilnul.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Já mám výhodu, že pracuju ve firmě, co se zabývá IPTV, takže jako firemní benefit mám k dispozici na webu portál, kde mám všechny možný i nemožný programy s archivem o týden zpět. Kdybych tu přestal pracovat, tak asi okamžitě tuhle službu nakupuju, je to silně návyková věc. A můžu jen doporučit.

A abych odpověděl na anketní otázku: z výše uvedeného vyplývá, že jsem na to koukal na NS1, čili legálně... ale až ráno, usnul jsem u toho. Box mě holt nebaví tolik, co MMA :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ULRIK: jj, já taky, proto koukám na UFC na Nově a taky je dost eventů na Eurosportu atd... . Výhoda je, že mám UPC mediabox a co chci vidět a nestíhám, nebo když je to v debilní dobu jako 4:00 ráno, tak si to nahraju a koukám na to později.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ja to mam v ramci upc :-)
    AMANT
    AMANT --- ---
    YGGDRASSIL: to neni podvod, ale optimalizace
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    BIOBOID: mozna lepsi otazka, kdo za to dal penize? my taky koukali na Voyo, cili technicky vzato legalne, ale na ucelove zrizenym novym ucte z ucelovyho mailu, ergo zadarmo vochcavka
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    YGGDRASSIL: Legál
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    schvalne by me tady zajimala anketa, kdo na to koukal legalne (za svy prachy a nebo na nove) a kdo piratsky
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ROBOTON: No, "spousty." DW tvrdí, že prodeje jsou 6,5 milionu. Objevily se odhady, že další tři mega na to koukaly na ilegal streamech. A pak tedy se streamy byly problémy a hodně lidem to nešlo, ale můj odhad na nějaké refundy bude tak v desítkách tisíc, určitě nebudou prachy vracet třeba dvěma milionům diváků :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    DETAYL: Ale to zase uplne nic nemeni na tom ze to chtelo videt rekordni pocet lidi :)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    MASTA: Akorát sem četl na mmamania, že budou spousty PPV refundovat, páč spoustě lidem to nešlo :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    LEON_KOWALSKI: tam to paradoxne vubec nikdo neresi
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BAMBUSARNA: Byl to zápas v boxu, tak co kdyby ses s tím přesunul do příslušného auditoria? Budou z tebe mít určitě radost.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BAMBUSARNA: To je ten clanek od Tondy Vavrdy ne? Stejnej clovek co vykrikoval ze tuhle saskarnu nebude podporovat a nebude o tom psat, pak hazel clanky x krat tejdne, prototoze "se ho lidi na to ptaj", samosebou nezapomnel vsechny poradne oznacit a otagovat. Dobrej alibismus. Muze si o tom myslet sve, stejne jako ja, ale kdyz prodas 6.5 mil PPV tak hadam ze jsou ti podobny ubuleny clanky dost k smichu...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Trochu mi tu chybí slovo apokalypsa, ale nevadí...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    BAMBUSARNA: Jsi otravnejsi, nez ten dojezd milionu analytickejch clanku...a to uz je co rict...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BAMBUSARNA: Chapeme, nazor si tu dal nekolikrat jasne najevo, muzeme uz popojet?
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    KALISNIK: Smrdí to kyselejma hroznama...:)

Ale stranou MayMaca, v Bellatoru Korseshkov zatloukl Njkuaniho nekam tri metry pod ring...fakt jsem zvedavej na to, az bude stat proti winnerovi Larkin - Rory...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam