• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: a to Dana rikal, ze Nuneska uz nikdy nebude headlinovat event… :D
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    ULRIK: Mame ted po dlouhy dobe event v Sydney, ale presne: ty prachy?!
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    chjo...ale zustala tam Valentina a Amanda...v prelims Cejudo - Reis...u mě furt dobrý :)

A ten Donald....sakra, to je lákavý...ale ty prachy :(
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    If you're just waking up then prepare yourselves. Demetrious Johnson vs. Ray Borg is off due to Borg falling ill.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Donald v Polsku!

Donald Cerrone vs. Darren Till slated to headline UFC Gdansk - MMA Fighting
    https://www.mmafighting.com/...7/9/7/16267620/donald-cerrone-darren-till-headlines-ufc-gdansk-poland
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK: ja na to koukal vcera a uplne me to nenadchlo. Struva mam rad, fandil sem mu, ale uz nema takovou chut mi prijde jako mival, Volkov ma. Na druhou stranu se mi nelibi tak jako mladsi Struve. Ale cet sem clanek, ze Volkov je presne to, co HW ted potrebuje, tak vsechen respekt.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    BIOBOID: Holt Drago :-) Jen musi zapracovat na chovani a zacit hazet hlasky jako "if he dies, he dies" :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ULRIK: Mně to přišlo jako dost velký bomby teda... a on nic...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    BIOBOID: Já právě přemejšlím, jestli je to tím, že Struve nemá takovou ránu a nebo má takovou výdrž :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ULRIK: ... a jaký bomby dostal a nic....
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Tak kdo si po MayMacovi dal Rotterdam?:) Prekvapive dobra karta. Zabit si firt mysli, ze je v Matrixu, Afghanec pripomina valec a Volkov je hodne zajimavej. Technickej HW, kterej po dvou kolech neni vystavenej? Gimme moar.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    BUTTERFLY: Co ctu, tak prosel krevnim testem hned po zapase, ktery snad ale netestuje Turinabol. Takze to nic moc nerika. Dal pak prosel 7 nehlasenyma testama pred zapasem a jedinym ohlasenym, tedy o kterem vedel, neprosel - ok, to je vazne divny. Nicmene, USADA pry zlepsila testy a laborky odhalujici Turinabol nejak plosneji teprve nedavno, takze mu stejnak furt neverim a moje louc stale hori jasnym plamenem!
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    My na to v praci chteli jit do hospody a nakonec mi vsichni rekli, ze nemuzou, tak jsem to 2h po zapase stahnul pres fight-bb.org.
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    Tak se objevují zprávy, že Jones je čistej. Snad to bude pravda, ani se mi nechce věřit, že by byl tak blbej a něco si vzal v takhle střeženym období...
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    MASTA: je to tak, cumim na masters kazdy rok uz asi 3-4 roky za sebou.. :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    RAVNOS: Golfu??
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    YGGDRASSIL: DAZN, sportovni online kanal v Nemecku. Jinak si platim FightPass a vetsinu PPV si kupuju pres to
    FUTAS
    FUTAS --- ---
    staženo přes torrent
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    ja som to pozeral na voyo, ktore som si platil kvoli boxu, golfu a nejakym dalsim letnym udalostiam.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mě to bylo celkem fuk, takže torrent o nějakých 24 hodin po akci. Ale nebyl jsem u kompa, jinak bych se asi musel podívat i něco dřív abych si to nespoilnul.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam