• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MUTOID: Ja tipsport...coz jsou napicu kurzy, ale sem linej :-)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: pres co vubec sazite?
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: :D
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Kurz na TJ je 2,55??? huh, to mi prijde...odvazne. All-in (coz jsou tri kila :-)))
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: souhlas... boogie my ass JJ ;) ... uz je to moc, je fakt tahač, maká... ale to i ostatni.. to jeji "bubu bojte se mě" ehhh už to nudí :D

ULRIK:
    DETAYL:
    ROBOTON:
    ok tak jak to vidim ja :)

Binsping-GSP
    GSP submission v 3 kole ... Bisping se toho bjj/graplingu bojí, očividně a v postoji ho GSP ustojí

TJ-Cody ... eh Cody je moc ueber loayal a celej ten bullshit kolem alfamale... nicmene tady si nejsem uplne jistej oba bombjeji, brawl a slusna zem ... ale fandim TJovi :)

JJ-Rose
    Doby kdy jsem fandil JJ jsou uz davno ty tam, namyslena buchta a uz mi pripomina RR :D takze doufam ze ji Rose submitne, to je asi jedina jeji moznost

Thompson-Masvidal
    Wonderboj je spravnak a mnohem komplexni nez Masvidal... takze Wonderboj a asi spis UD

Handricks-Costa
    nevim :D vubec jsem je nevidel delsi dobu a nemam ani chut je ted kratce nakoukat :D ... doufam v Bigg Rigga, pral bych mu zase trochu rajs up protoze uz se snad vyfnukal :D

ULRIK
    ULRIK --- ---
    Ewww, weight-in byl jeste vic awkward...

Tedy az na highlity že zapasu TJ s Linekerem, musel jsem si to zas pustit :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Mně fakt přijde, že to stupňuje do víc a víc bitch módu...kde jsou ty časy, kdy jen dělala ten creepy face zespoda.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK: Ale tak tohle JJ dělala dycky... tyhle “vypjaté” staredowns
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Teda musim rict, ze Joanna se zacina chovat vic a vic jako pica...ten staredown, kdy vrazi Rose do obliceje pest...
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    ULRIK: to ja se tesim, sice to muze dopadnout presne jak pises ale i tak drzim Rose palce :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: Doufám, že Bisping...jako měl by IMO, Georges byl dlouho pryc a je mensi...

Palce budu drzet TJ, jeho styl se mi mnohem vic libi a navic me Cody sere povahove...

Na JJ s Rose netěším :( Pamatuju, jak strašně jí dávala Karolína...sice říká, že tehdy měla problémy s psychikou, ale prostě s klinčem si neuměla poradit. Bojím se, že na konci bude spousta krve z Rose...:(

Masvidal s Thompsonem muze bejt desiva nuda, pokud budou oba opatrny, i kdyz Masvidal na tohle uz netrpi jako driv. Ale Wonderboy...pamatuju na zapas s Rorym a to bylo hoooodne takticky a defenzivni... Kdo vi, kde je ted...
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Bisping, už jenom kvůli tomu, že ho podceňuje spousta lidí.
    Tj, ale to je spíš otázka toho, že nemám rád Codyho. Killashaw ho snad dá.
    Jasná JJ, tipuju spíš TKO a už se těšim až jí po první ráně od Rose naskočí ta sexy boule na čele :D
    Souhlas s Detaylem, po těch dvou zápasech s Woodleym netušim, co předvede.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Tak pojedeme tipy?

Bisping x GSP
    Chci Bispinguv krasny zaver a dalsi skalpel legendy. Odchod na vysluni.

Cody x TJ
    Na to jsem fakt zvedavy. Cody po tech problemech se zadama? Poda vykon jako proti Cruzovi? Je TJ jako Cruz 2.0? Tipuju 5 kol. SD pro Codyho. Asi. Nevim. 50/50

JJ x Rose
    Obavam se, ze Rose na konci bude k nepoznani, ze pujde jak bulldog proti sharp-shooter JJ a ta ji vyskoli. Nebo Rose prekvapi a submitne JJ? Bych se asi hodne divil.

Thompson x Masvidal
    Po dvou 'zapasech' s Woodleym uz ani nevim kdo je Thompson. Takze Masvidal UD.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    The Count vs Everybody

Video: Michael Bisping and Jorge Masvidal nearly come to blows at hotel - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/...video-michael-bisping-jorge-masvidal-nearly-come-blows-ufc-fighter-hotel
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Hlavně celý to je prostě hollywoodskej biják...byť s přivřenejma očima :)

Nejdřív se zvedne po vypínacím kolenu od Andersona Fucking Silvy a zatímco ten zkouší pantakuan stínování prorve to až do finiše na body. Pak naskočí v naprosto absurdním termínu proti mašině (jak Rockholda nesnáším, tak je prostě i přes některý mezery v technice pro mě děsivej), která ho už jednou smázla a z Weidmana udělala biftek a sundá jí v prvním kole. A nakonec nastoupí proti H-Bomb nemesis (jasně, zestárlý as fuck), dostane přesně tu bombu, kterou všichni čekaj a zase to dorve buldočním způsobem do konce.

Pro mě je to super :)

Navíc, jakkoliv GSP respektuju a je vynikající, jeho posledních pár fightů si prostě nepouštím jako to dělám u jinejch, protože prostě...zíííív.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    ULRIK:
    MUTOID:

Bisping all day.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    ULRIK: presne na to jsem mysle kdyz jsem koukal vcera na embedded :DD... Jako taky mam dilema, sice ne takovy jako kdyz bylo gsp vs nbk ale jo mam. Bisping je frajer
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Vysledek je jasnej. Snad poprve rekl mladsi Bispinguv syn, ze vyhraje jeho tata a ne ten druhej. Chjo, zrovna tady nechci GSP renesanci, aby ho pak strasne zbusil Luke nebo Whittaker.

Plus jsem uz asi na stary kolena Bispinguv fanboy...asi krize stredniho veku.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Tun Tun Min vs Dave Leduc, 2nd Rematch, Myanmar Lethwei Fight 2016, Lekkha Moun, Burmese Boxing
    https://www.youtube.com/watch?v=8DOMHu1lTKc
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    jak se to spravne rika? LET'S GOOOOOOOOOO

UFC 217 Embedded: Vlog Series - Episode 1
    https://www.youtube.com/watch?v=DU_XfiNJkos
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DETAYL: šššš.....hlavně nezakřiknout!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam