• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    S tim Maxem to budou mít hoši v pérovce dost složitý...
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIOBOID: jj no..tak návrat staryho Alda se holt nekonal :) teda jestli měl vůbec někdy nějak výrazně víc soudnosti :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    DETAYL: no že začátku to tak jednoznačný nebylo :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    MUTOID: Aldo Maxovi neco daval? Max si tam delal co chtel. Dyt i ty povestne low kicky ustal bez problemu.
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Ja to rikal )) DETAYL

Max je KRAL.

Alvarez skvele prekvapil. Ty body shots byly genialni.

Stipe bye bye, protoze jak se Ngannou trefi, tak je konec. Nikdy nebyl dal nez v druhem kole, tak jedine to muze byt cesta.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ULRIK: já řval u televize. Ten zápas byl takovej, jakej měl bejt. :-) Eddie skvěle!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ULRIK: a nikdo neresi reema a jeho ustrelenou hlavu? :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Krpálek získal v Tokiu hořkosladké stříbro, Klammertovi unikl bronz - iDNES.cz
    https://sport.idnes.cz/...io-jusei-ogawa-david-klammert-pzy-/sporty.aspx?c=A171203_082312_sporty_ten
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Bytyqi i Sedláčková mají stříbrné pásy WBC, mohou vyzvat mistryně světa - iDNES.cz
    https://sport.idnes.cz/...a-bytyqi-lucie-sedlackova-wbc-d9b-/sporty.aspx?c=A171202_224015_sporty_rou
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Nikdo není hotovej z Eddieho? Takovej epic fight :-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MUTOID: Ta hláška "Aldo nebyl soudnej v tý přestřelce" je uplně signifikantní pro něj. soudnost ztratil dávno.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    BIOBOID: Nagannou je gorila jak hovado :D strasny úplně :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    hmm tak aldo mi nevyšel...škoda ...jako dával maxovi docela kouř ale ten g&p hmm :/
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Musim říct, že Stipemu nezávidím.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Whoooooow!
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    MUTOID: Sem se dneska znova dival na prvniho Maxe s Aldem. Nechapal sem, proc nedal snad ani jeden lowkick, pritom s jabem je to jeho nejvetsi zbran. I kdyz Maxe nekolikrat dobre trefil, tak Max ma skvelou bradu, zato Aldo uz mel KO od Conora a Max ho taky sundal a dobre mu nandal na zemi.

Vidim to podobne jako minule. Max!
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    DETAYL: já si myslím že uvidíme trochu jinýho Alda..toho staryho dobryho... a jsem si tím docela jistej...u toho Alvareze trochu tápu a Overeem se skleněnou bradou a x KO za sebou, to by musel být sakra stratég a v to spíš nevěřím :)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Max "Bad Tat" Holloway

DETAYL
    DETAYL --- ---
    MUTOID: Max, Justin, Nagannou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam