• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: Ruce slabina jo? :) jinak jdou na 6 kol, 82’kg
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    KEIKIN: Uz jsem to tady psal - za me v pohode. Rytmus pres dva roky intenzivne maka a je sikovnej. Marpo thaiboxer, jehoz slabina byla vzdy ruce. Pocitove, diky zkusenostem, za me Marpo favorit. Zajimavy to je v tom, ze jsou to dva predni raperi, kteri maji za sebou pocetnej zastup fanousku.

MASTA: No tak za ty prachy by to vzal skoro kazdej :)
    Na kolik kol pujde Rytmus s Mapem?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PODFUCK: a co říkáš na česko-slovenský fight Marpo Vs Rytmus ?
    Rytmus vs Marpo - Marpo přijal výzvu Fight bude 27.12.2018
    https://www.youtube.com/watch?v=TYGwpKiPjWk
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    jojo, s Hutnikem... ten cas, co bych dal za hledani videa by mi zabral vic, nez samotnej zapas. MMA Record: 0-0-0 (Win-Loss-Draw) :D a to ho mam jako fajtera fakt rad a klidne bych mu pral i vyhru.
    MASTA
    MASTA --- ---
    PODFUCK: Vemola vs Hutnik, Škvor vzniklo jen v nějaký diskuzi, páč tam napsali, že by to za ty prachy co se nabídli Attilovi vzali :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    Ty vyzvy na zapasy a pretlacovani na FB zacina byt v ceskym prostredi slusnej bizar:
    Vemola vs Atila: sportovne zajimavej fight s cilem vyprodat O2 arenu, ok :)
    Vemola vs Ondrus: znovu proc?
    Vemola vs Hutnik, Skvor, ... :)))
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Nodar Kudukhashvili vs. Samuel Kristofic / Нодар Кудухашвили vs. Самуэль Кристофич
    https://www.youtube.com/watch?v=63_nMBv0LVg

ale koho pro Karlose ted :) Pino 2 by byla nuda vcelku.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: No, tak tenhle zápas si můžeme škrtnout. A nejsem si jist, jak zaplní Octagon MMA O2Arénu s Borároszem, Petráškem a Kozmou.

Poslední dobou se mnou ten Ondra Novotný dost vibruje. Jeho MMA letem světem jsem přestal i sledovat. Kňourání, ublíženectví a aroganci si užívám do syta v práci. Nevim, třeba mu tyhle vidle zlepší náladu a menstruace skončí.
    MASTA
    MASTA --- ---
    GEG: Má velice slušný wrestling a k tomu souboji pod Oktagonem nedojde ;)
    GEG
    GEG --- ---
    Pokud k tomu dojde (velký kdyby) jaký máte predikce? Přál bych to Atillovi, ale nevim jestli má wrestling na takový úrovni aby se nenechal vzít na zem.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Pochopil si to spravne :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Vemola vs Végh
    Chápu to dobře, že fight chtělo uspořádat XFN, dva měsíce se mlčelo, aby Ondra Novotný podepsal Végha a s vítězoslavným úsměvem očekává, že to uspořádá on?
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Tak jsem mu fandil, btw byl jsem tam v hale a angličani fakt umí udělat neskutečnej kotel :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Je zajímavej...on vypadá, že moc nedělá a přitom vlastně defenzivně ví, co dělá a časem soupeře nějak rozebere. A bod za každýho HW, kterej nevypadá jen jako LHW co je línej shazovat.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Volkov mě baví moc.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ten Mousasi v MW chybi fest...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ULRIK: Correia by ji seděla a mohla by bejt slušná přestřelka...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    CAIDEL: Tak jasně, to je daleko nad jejím stropem, už kvůli tomu tu remcám, že potřebuje novej kemp :)

Ale zas když koukám na top 10, tak jsou tam prostě WTF reklikty typu Correia...a vlastne je vtipny, ze konecne jde rict, ze Pudilova je vejs nez Ronda :D :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ULRIK: No, myslím že zrovna proti McMann by Lucka strávila tak 14:30 z celého zápasu na zádech - a nevím jestli má BJJ na takovém levelu aby využila některou z těch fatál chyb, co McMann občas dělá.
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    MASTA: On zas ten bantam neni takova exhibice...dokud nenastoupi mlady vlcice a budou tam "stary" ranarky jako McMann nebo Cat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam