• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Conor / Khabib tak na 95% nehrozí. UFC debut v Rusku je turnaj z kategorie Fight Nights a ne PPV, tudíž je tam Conorův fight v zásadě vyloučený a ani Khabibem tam UFC pravděpodobně plýtvat nebude.

(a s PPV by tam byl problém kvůli časovým pásmům, takže jestli někdy na Conor vs. Khabib dojde, čekej to buď v Las Vegas nebo maximálně v Madison Square Garden v New York).
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    A je to tu!
    Connor/Khabib je asi jasnej...

YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    obecne plati, ze bud jsi curak, co si na to jen hraje, a pak jsi agresivni, ale nic neumis, a nebo jsi do toho pronikl dost na to, abys neco umel, ale pak te to zpravidla zmeni a uz nejsi agresivni.

z "normalnich" lidi jsou nejvic agresivni vzdycky idioti, kteri se nikdy neprali. synkove bohatejch tatinku, nerudny dedci a baby, ktery ani nenapadne, ze by jim mohla nazpatek priletet byt obycejna facka. tenhle typ lidi vetsinou bojovy sporty dost uklidni. za prvy ti kontakt zevsedni, takze uz to neni tak vzrusujici a nepotrebujes to tolik vyhledavat, za druhy par ostrejsich sparringu te nauci velky pokore a opatrnosti. s tim, ze samozrejme vyjimky existujou:)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: oblibu MMa vyhajpovali sociální sítě - konflikty a spory jsou sledovány. A taky projekt Oktagon, resp. jeho marketing přispěl.
    Zvláštní imho je, že třeba K1, thaibox apod. až takovou pop~vlnu nemá.
    Nemyslím si, že mělo přibýt více agresivity. Nebezpečí vidím spíše v tom, že se každý hned chce prát v kleci, ale vůbec nemá zmáklé základy, natrénováno adt. Víš jak, třeba fotbálek si čutneš i rekreačně, ale u MMa stačí, abys narazil na trénovaného fightera a je vypnuto - to vnímám trošku jak dehonestaci - moc křiklounů a někdo si na nich pak hmůže honit to ego.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jakej mate nazor na to ze jak je u nas ted mma v rozpuku (podle myho dojmu, treba se pletu) a stava se modou chodit do gymu a rikat si fighter (viz rytmus, benko atd. ) tim padem pribejva i lidi kolem me ktery si fotej na instagram boxerky a i ja jsem zacal chodit flirtovat s TB, ze nepribude na ulici vice agresivity kdy si budou ti co to nemaji v hlave srovnany, honit si ego ?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Hlavni je, ze bude Alvarez x Dustin 2!
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BIOBOID: Diaz : GSP? Já ti nevím.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: ale výsledek je celkem jasnej...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    HATORI: tak tady fakt nevím komu fandit, to je stejný jako zápas Holy : Miesha, tam jsem taky nevěděl komu fandit :-)
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    White: Rockhold Vs Gustafsson Targeted For UFC 227

ANO PROSIM
    HATORI
    HATORI --- ---
    Novinky..

ULRIK
    ULRIK --- ---
    BIOBOID: Nemyslím, že se to někdy stane, víza nevíza

Alexander Emelianenko sentenced to 4.5 years in jail for sexual assault - Bloody Elbow
    https://www.bloodyelbow.com/...-to-5-years-in-jail-for-sexual-assault-rape-kidnapping-mma-news-crime
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MASTA: Jojo. Taky mám za to, že na víza nemá nárok.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Alex podle me v uz nikdy nedostane viza do USA
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Dana White by měl co nejdřív podepsat Alexandra Emalienka než ho zavřou...
    Gonzagu smazal uplně a určitě by byl pro UFC zajímavá postava...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    LUCIEN: Jako taky mi prislo, ze je takova...skrehotavejsi :) Smrkani jsem nezaznamenal, ale je to mozny :) Ale nedivil bych se nejaky bronchitide :)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jsem si ted dokoukaval jeste prelims z 223 a neprislo tu nekomu, ze byla Karolina Kowalkiewicz nastydla? Mozna se mi to jen zdalo, ale hodne smrkala, mezi kolama kolem ni stalo nejak moc doktoru a na konci v interview mi prisel jeji hlas pomerne jinde nez co ji znam... Jasne, vsechno to mohlo bejt ze zapasu, ale proste mi neprisla uplne ok. Vsiml si nekdo neco podobnyho? Ulriku :) ?
    MASTA
    MASTA --- ---
    GEG: 28.6.
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Na kdy to je?
    MASTA
    MASTA --- ---
    VESNACH: Tak kupuj lupeny do o2 :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JINX: on je pohybově úplně jinde. Takový kašpárek, co nikdy nebude mít kondici na ustání kola.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam