• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    GEG&ROMMIE: Till zápas tvořil, tlačil, byl držel střed, jeho údery měly větší damage, byl nebezpečnější a ve finále Thompsona i poslal k zemi. Tady mi to přišlo docela jednoznačný a ani u Thompsona jsem neviděl náznak nesouhlasu, to musel cítit i v tom zápase, ale no to asi má prostě jinak...

No a jestli měl Till víc tlačit a zkusit to rozhodnout jinak, toť otázka, co je proti Thompsonovi ve welteru realizovatelný. Je vysokej, rychlej, čte to, pořád utíká a má super kontry. Proč by si do něj soupeř furt nabíhal, když vede cesta k vítězství i tudy a je to tak nějak bez výraznějšího riskování...
    GEG
    GEG --- ---
    BIOBOID: sorry, ale Till predvedl uplne to samy.... 25minut skakani po oktagonu, za me teda zklamani. Nicmene za co to dostal fakt nevim. Significant strikes Thompson / Till: 55/50.

RDA to shrnul vystizne:

This guys touch gloves and hug it other more times than punch in the face #UFCLIverpool
    — Rafael dos Anjos (@RdosAnjosMMA) May 27, 2018
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: jak to myslis, ze prohrava? Vzdyt to jasne vyhral, to ze jsou domaci rozhodci idioti je vec jina
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    BIOBOID: docela mi to připomínalo jeho titulovou "bitvu" s Woodleym. Ale z tohodle jsem měl husí kůži, to je možný snad jen v Anglii.
    Incredible! Darren Till walks out to Sweet Caroline at UFC Liverpool
    https://www.youtube.com/watch?v=MqmrWpvWuAo
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Sorry, ale Wonderboy je nudnej, na jistotku, nic nezkusí, nezariskuje, ani když ví, že prohrává. Nevim no...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    UFC Frank Mir vs. TUF Roy Nelson at Grapplers Quest Submission Only No Gi BJJ Tournament Competition
    https://www.youtube.com/watch?v=2dj5xMeXybs&feature=player_embedded
    PITLYTU
    PITLYTU --- ---
    Musim uznat že co se týče český scény bojových sportů,tak mě ten Sivák baví čim dál víc. Je v tom dinamika, včas řízená agrese, přizpůsobení se na protivníka a hlavně mě baví ta hravost, že to neni fighter o pár naučenejch kombinacích, který by dokola opakoval a doufal že to jednou projde.. :-) Jen tak dál těšim se na další zápasy
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    https://youtu.be/1OBUa1q-nJU Machida pekne ...pořád ještě umi trefit :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Já vím, že o tom UFC dost mluví, ale velký PPV turnaj je v Rusku ve skutečnosti dost nepravděpodobný. Jedině pokud by se šlo na model kdy je to v Rusku třeba dopoledne nebo v půlce noci, aby neutíkaly PPV tržby v USA (nevím teď kolik mají posun, nechce se mi to zjišťovat).
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Michal Reissinger VS Luboš Raušer - XFN česko vs čina
    https://www.youtube.com/watch?v=250xnGJDH9E

Václav Sivák VS Fang Feida XFN CZECH VS CHINA
    https://www.youtube.com/watch?v=k1SGzrBLjw0
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CAIDEL: bummer, jsem nevedel, ze to je Fight Nights... velka skoda.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    LUCIEN: Conor / Khabib tak na 95% nehrozí. UFC debut v Rusku je turnaj z kategorie Fight Nights a ne PPV, tudíž je tam Conorův fight v zásadě vyloučený a ani Khabibem tam UFC pravděpodobně plýtvat nebude.

(a s PPV by tam byl problém kvůli časovým pásmům, takže jestli někdy na Conor vs. Khabib dojde, čekej to buď v Las Vegas nebo maximálně v Madison Square Garden v New York).
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    A je to tu!
    Connor/Khabib je asi jasnej...

YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    obecne plati, ze bud jsi curak, co si na to jen hraje, a pak jsi agresivni, ale nic neumis, a nebo jsi do toho pronikl dost na to, abys neco umel, ale pak te to zpravidla zmeni a uz nejsi agresivni.

z "normalnich" lidi jsou nejvic agresivni vzdycky idioti, kteri se nikdy neprali. synkove bohatejch tatinku, nerudny dedci a baby, ktery ani nenapadne, ze by jim mohla nazpatek priletet byt obycejna facka. tenhle typ lidi vetsinou bojovy sporty dost uklidni. za prvy ti kontakt zevsedni, takze uz to neni tak vzrusujici a nepotrebujes to tolik vyhledavat, za druhy par ostrejsich sparringu te nauci velky pokore a opatrnosti. s tim, ze samozrejme vyjimky existujou:)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: oblibu MMa vyhajpovali sociální sítě - konflikty a spory jsou sledovány. A taky projekt Oktagon, resp. jeho marketing přispěl.
    Zvláštní imho je, že třeba K1, thaibox apod. až takovou pop~vlnu nemá.
    Nemyslím si, že mělo přibýt více agresivity. Nebezpečí vidím spíše v tom, že se každý hned chce prát v kleci, ale vůbec nemá zmáklé základy, natrénováno adt. Víš jak, třeba fotbálek si čutneš i rekreačně, ale u MMa stačí, abys narazil na trénovaného fightera a je vypnuto - to vnímám trošku jak dehonestaci - moc křiklounů a někdo si na nich pak hmůže honit to ego.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Jakej mate nazor na to ze jak je u nas ted mma v rozpuku (podle myho dojmu, treba se pletu) a stava se modou chodit do gymu a rikat si fighter (viz rytmus, benko atd. ) tim padem pribejva i lidi kolem me ktery si fotej na instagram boxerky a i ja jsem zacal chodit flirtovat s TB, ze nepribude na ulici vice agresivity kdy si budou ti co to nemaji v hlave srovnany, honit si ego ?
    DETAYL
    DETAYL --- ---
    Hlavni je, ze bude Alvarez x Dustin 2!
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    BIOBOID: Diaz : GSP? Já ti nevím.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    LEON_KOWALSKI: ale výsledek je celkem jasnej...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    HATORI: tak tady fakt nevím komu fandit, to je stejný jako zápas Holy : Miesha, tam jsem taky nevěděl komu fandit :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam