• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Neni to škoda, Masto?

️Jan Janka o odchodu z XFN️

Hlavní promotér organizace XFN Petr Kares v jednom z posledních živých vysílání prozradil, že organizace s podmínečně propuštěným Jankou ukončila spolupráci, k čemuž se na vyžádání MMA Shorties Honza vyjádřil:

"Ahoj, s odpovědí nemám problém. Nebudu se pořád do kola omlouvat, ale musím se přiznat, že mi to opravdu jedno není. MMA je můj životní styl, který jsem začal žít od svých 13-14 let. Dnes mi je 21 let a udělal jsem už hodně chyb, ze kterých se vždy snažím poučit. Plně respektuji rozhodnutí organizace XFN a dodávám, že této organizaci děkuji, za umožnění 2 zápasů. Taktéž přeji organizaci XFN a jejím zápasníkům jen to nejlepší. Já nadále budu pokračovat ve své cestě."

Jankův trenér Erdélyi Ladislav Durabo zároveň potvrdil, že zvažují několik nabídek od různých organizací, takže je šance, že talentovaného bojovníka uvidíme brzy zpět v akci.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kincl jako McGregor! Vlétl do garáže a zaútočil na Vémolu v mustangu | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/.../kincl-jako-mcgregor-vletl-do-garaze-a-zautocil-na-vemolu-v-mustangu.html

Ale jo, docela vtipný :-)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Koukám, že to přebral po mně (minimálně co se základních pravidel, tedy sherdog a fightmatrix týče), pár let zpátky jsem to taky dělával... no to mu nezávidím, je s tím hrozného sraní :)
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Daniel Barták | Czech MMA ranking – červen 2018Czech MMA ranking – červen 2018 - Daniel Barták
    http://www.daniel-bartak.cz/?p=1437
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Me prijde vtipny mit na predzapasech fightera z 900tis dollaru :) nicmene me osobne CM Punk neurazi... chapu proc tam je
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Nevím no, ale raději bych na hlavní kartě viděl zápas Curtis Blaydes : Alistair Overeem, než Mike Jackson : CM Punk, to byl děsněj fight.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Zhruba tolik co Anthony Smith ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Ma nekdo odhad kolik dostane Vemola za zapas s Kinclem, kdyz tvrdi ze je to jeho nejlip cenenej fight v cechach historicky
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    UFC 225: Výplaty

Alistair Overeem: $860,000
    Robert Whittaker: $610,000 ($70,000 od Romera za nesplnění váhy, $100,000 jako bonus za zápas večera)
    CM Punk: $503,500
    Colby Covington: $380,000
    Rafael dos Anjos: $380,000
    Yoel Romero: $290,000
    Andrei Arlovski: $270,000
    Rashad Evans: $170,000
    Charles Oliveira: $165,000 ($50,000 bonus za výkon večera)
    Curtis Blaydes: $105,000 ($50,000 bonus za výkon večera)
    Joseph Benavidez: $92,000
    Clay Guida: $79,000
    Sergio Pettis: $76,000
    Holly Holm: $75,000
    Ricardo Lamas: $68,000
    Claudia Gadelha: $63,000
    Anthony Smith: $52,000
    Mirsad Bektic: $51,000
    Carla Esparaza: $44,000
    Tai Taivusa: $31,500
    Mike Jackson: $23,500
    Chris De La Rocha: $23,500
    Dan Ige: $23,500
    Megan Anderson: $13,500
    Mike Santiago: $13,500
    Rashad Coulter: $13,500
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Vemola na body. První dvě kola pro něj, třetí Kincl.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LUCIEN:

Bojovníci reaguji na Romerovo nesplnění váhy

"Ha," Luke Rockhold.

"Lidé říkají, že by Whittaker ten zápas neměl brát, ale jestli viděl, jak Romera skoro nesou z vážení, tak si teď musí oblizovat prsty," Chas Skelly.

"Buď splň váhu, nebo jdi o divizi výš. Tohle začíná být trapné," Anthony Smith.

"Vážím 185 a bydlím hned přes ulici," Belal Muhammad.

Romero nenavážil už v minulém zápase proti Rockholdovi, takže jeho další setrvání v divizi je poněkud nejisté. Obzvlášť vzhledem k věku, který bude další hubnutí jen stěžovat.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ajaj, Romero nenavazil... sic "jen" o 0.2lbs :(
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Nekdo kdo sleduje ceskou mma scenu, jak vidite vysledek Vemola Kincl a proc ?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    ROMMIE: Jestli vydrží kolo, tak to bude výhra.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    ROMMIE: Mám stejný názor.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    BIOBOID: ty pico! Alex je ve formě, obavám se ze Pestu zrusi
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Pešta proti Alexandrovi Emalienkovi.
    No, tak to mu moc nezávidim :-)