• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: tak potom nechapu slova vemoly ze bude mit vahovou prevahu a ani komentaroru kteri tvrdili ze na tuhle vahu neni Kincl zvyklej a bude pomalej.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: to si pis že plus mínus je ;)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: on neni standardne na 90 kilech v zapase ne? Vsichni mluvili o tom i Vemola, jak bude mit vahovou prevahu a pritom byl rozdil necely dve kila
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    BIOBOID: Na ČR to zatím stačí, ale když víš, že jeho jedinou zbraní je strhnout soupeře na zem.....tak se brzy najde někdo, kdo to ustojí. Atila by ho dal si myslím.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Vyzral? :)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    KEIKIN: Tak on je k poražení vždycky, ale ne každým. V ČR tak možná Peštou a Procházkou.
    Krom první půle třetího kola, kdy mu došla šťáva, to dost v pohodě kontroloval a Kincl rozhodně nebyl ten, kdo by diktoval zápas.
    I přes to, že se Vemola sotva držel chvílema na nohou, tak ho stejně hodil a i tohle kolo asi nakonec urval.
    Na ČR mu to stačí, na UFC to neni.

Jsem zvědavej na toho Peštu, jestli se mu povede ten zápas držet taky na zemi, ale obávám se, že mu dojde benzín a Saša ho vypne.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    Karlos byl včera k poražení a Patrik vlastně ostatním ukázal, jak by to šlo. V tom třetím kole se tam "motal" a byl zralý na úder. Naštěstí pro něj ho "zachránily" takedowny.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA:
    XFN 11 - Vemola vs Kincl - 28.6.2018
    https://www.youtube.com/watch?v=feb6HW5TZFY
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    parádní fight od Macha !
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Kincl se vyzral na 91,7 kg takze jen o dve kila min nez Vemola.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Tak jsem to vyresil o2tv na 99 kc na 24 hod a uz jedu v hdcku na notasu. Parada
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Mame moznost dnes nekde sledovat xfn krom o2 areny a o2tv ?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    super článek...

Království nebeské | Bez frází
    https://www.bezfrazi.cz/kralovstvi-nebeske/
    MASTA
    MASTA --- ---
    GEG: Ano nemaj :) jakoze dost nemaj
    GEG
    GEG --- ---
    MASTA: Kares s Reindersem se nemaj radi jo?
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Mame tam mlady sikovny kluky neboj... ted se bude ofiko spolupracovat s MMAA, novy hvezdy se najdou. Jediny kdo se nechal utect je mozna Kozma ale ten chtel jit protoze chce Gabora, Meloun se udrzet nedal, kdyz se jeho trener nesnasi s nasim sefem... jen byl usmevny ten zpusob, trochu me mrzi ze se ta spina nenechala vyplout. Mam Melouna rad, ale rikal jen pul pravdy o tom vsem. Janka mohl pokracovat pokud by chtel, ale rozhodl se sam jak se rozhodl.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Jo, tak nejde o ten důvod ani, ale nechat si prchnout Melouna, Kozmu, teď i Janka..... perspektivní takentovaný mladý kluky... Vemola, Kincl i Muradov můžou mít za půl roku podepsáno v Americe a postavíte to na kom?
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Duvod jeho odchodu neni v tom incidentu ...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Neni to škoda, Masto?

️Jan Janka o odchodu z XFN️

Hlavní promotér organizace XFN Petr Kares v jednom z posledních živých vysílání prozradil, že organizace s podmínečně propuštěným Jankou ukončila spolupráci, k čemuž se na vyžádání MMA Shorties Honza vyjádřil:

"Ahoj, s odpovědí nemám problém. Nebudu se pořád do kola omlouvat, ale musím se přiznat, že mi to opravdu jedno není. MMA je můj životní styl, který jsem začal žít od svých 13-14 let. Dnes mi je 21 let a udělal jsem už hodně chyb, ze kterých se vždy snažím poučit. Plně respektuji rozhodnutí organizace XFN a dodávám, že této organizaci děkuji, za umožnění 2 zápasů. Taktéž přeji organizaci XFN a jejím zápasníkům jen to nejlepší. Já nadále budu pokračovat ve své cestě."

Jankův trenér Erdélyi Ladislav Durabo zároveň potvrdil, že zvažují několik nabídek od různých organizací, takže je šance, že talentovaného bojovníka uvidíme brzy zpět v akci.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Kincl jako McGregor! Vlétl do garáže a zaútočil na Vémolu v mustangu | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/.../kincl-jako-mcgregor-vletl-do-garaze-a-zautocil-na-vemolu-v-mustangu.html

Ale jo, docela vtipný :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam