• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    LUCIEN: dokud něco neudelaji s weight cutem, bude to porad problem a mma neporoste. Je nemyslitelny abych si třeba koupil lístek na fotbal a v sobotu oznámili ze Sparta hrát nebude, ale přijedou Budějovice...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Max Holloway talks with Michael Bisping and Kenny Florian | INTERVIEW | UFC TONIGHT
    https://www.youtube.com/watch?v=bd0PUAJvg5Y
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Ta karta byla prilis dobra na to, aby to byla pravda. Na to uz jsme si snad vsichni za ty roky zvykli :/

Max Holloway hospitalized, pulled from UFC 226 title defense against Brian Ortega - MMAmania.com
    https://www.mmamania.com/...loway-hospitalized-pulled-ufc-226-title-defense-against-brian-ortega-mma
    MASTA
    MASTA --- ---
    LOGO: Je to obchod, tezko ho muzes delat jen s usmevama... ty charity okolo jsou super, me i kluky to bavi.
    LOGO
    LOGO --- ---
    Já to tady teda většinou jen sleduju, ale teď bych i něco napsal- znamená to tedy, že Mirek Dušín XFN, který daruje kostní dřeň, běhá pro Světlušku a podobně, tedy umí i praktiky, který už nejsou tak hezký, jak se všude všeobecně prezentují? Cool..
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Tak já ten článek pochopil tak, že Joj nechce, aby pirát prohrál s melounem. Tzn aby s nim vůbec nenastoupil.
    Kdyby bylo napsáno, že tv joj chce piráta na eventu v Blavě, řeknu si “ok”. :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Vazne myslis ze je pro Jojku lepsi aby Meloun bouchal s Piratem v Praze nebo o dva mesice pozdeji v Bratislave? ;)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Tak vzniklo to asi tak, že si to někdo přimyslel k Ondrovo failu se zamlčováním :-)
    Říká se sice, že na každém šprochu..... ale tady mi přijde celkem jasný, že televizi zajímá pouze sledovanost a sledovanost nezvýší tím, že stáhnou hlavní hvězdu její cílovky a ještě jako sehrajou zranění. Nevim no. Je to o to smutnější, jestli je to z dílny xfn.

Dneska ale Ondra v Letem světem docela krotkej, asi ví, že má hodně máslíčka na hlavě a nechce to celý moc rozmazávat ;-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    MASTA: Facku bych od nej asi nechtel :)
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Omacka z hoven nevim hele :) vubec netusim jak to vzniklo, i me to prijde divny. Nicmene Ondra lze kdyz rika ze televize nema zadny vliv, Oktagon je jejich to je fakt, ale Oktagon Vyzva patri televizi... cili si myslim ze klidne muzou kecat do toho s kym chtej aby Pirat zapasil... ale to je jen moje spekulace.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Házenkáři maj ale slušný facky, ne že ne ;-)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Takže shrnutí na závěr:

1.) jeden cirkus kvůli prodeji lístků nějakou dobu zamlčoval skutečnost, že hlavní atrakce nebude

2.) druhý cirkus to zjistil a přes anonymní web “to” propálil a přidal k tomu omáčku z hoven, aby konkurenční cirkus poškodil

Principál cirkusu 1 se zkušeně vyhýbá tomu, aby vysvětlil, proč promovali atrakci, o které věděli, že nebude, a celou energii věnuje nemorálnosti omáčky z hoven cirkusu 2. Principál cirkusu 2 zase poukazuje na nemorální chování cirkusu 1 kvůli prodeji lístků na atrakci, o které věděli, že nebude, a naprosto ignoruje téma, jestli vlastní anonymní web a stojí i za omáčku z hoven.
    To je fakt žalostný. Z obou stran, sorry.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: dík.
    MASTA
    MASTA --- ---
    LEON_KOWALSKI: Jo jo ale na hobby urovni, hral vrcholove hazeniu driv.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    MASTA: co dělal Novotný vůbec? Box a muay thai, nepletu-li se?
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    AMANT: jj, hehe.
    pirat
    AMANT
    AMANT --- ---
    KEIKIN: to bylo trochu pikantnejsi:) oni na nem postavili celou letni kampan "NASLEDUJ KAPITANA", nacez ho na zacatku leta vyhodili a obratem ho podepsala Sparta
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: Každopádně z dlouhodobého hlediska je podle mně nevhodné, aby se promovala akce víceméně na jednom fightu - ale zas chápu, že se to lépe prodává.
    Si vzpomínám jak před lety Slávisti lákali fanoušky na Ericha Brabce na billboardech, „Poslouchej kapitána, kup si permanentku"... jenže on mezitím odešel.
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Hale ten duvod se mi zda divnej taky. Ale o zruseni se vedelo uz minuly tyden, kdy byl Pirat zdravej na nasi akci ;) a kluci promovali jako o zivot ze ten zapas bude ...
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: Kluci z oktagonu byli donuceni to zrušit a z toho článku o zrušení to vypadá na zákulisní hrátky...Já nechápu, proč by měla televize dávat nůž na krk kvůli upadající sledovanosti v souvislosti s tím, že Pirát prohraje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam