• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VESNACHBojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi | MMA,K1,BOX,BJJ,JUDO,GRW: UFC Who is the best fighter in the world?
    Fotky, videa, termíny konání, oblíbení sportovci, osobní úspěchy, komentáře k zapasům, zákulisní drby: Oktagon,UFC,KSW,Bellator,M-1,Rizin,ONE...
    https://mmashare.fullfight.video/

b j p
    rozbalit záhlaví
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: aha, rozumím, já to pochopil tak že jste jeho podmínky neakceptovali. No, asi ho Novotný přeplatil nebo vytáhl nějaký papír co někdy podepsal.....
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    MASTA: necekal ze mu xfn kejvne a posral se z predstavy ze pujde s Karlem :-)
    MASTA
    MASTA --- ---
    KEIKIN: Asi ti nerozumim :) my jsme na jeho podminky kyvli a nebyly zrovna maly, promoter byl za nim nekolikrat na Svk... ale najednou vyslo video ze podepsal Oktagonu.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    MASTA: Měli jste ho podepsat. I když si řekl o dost, byl by to marketingový majsterštyk - [ KEIKIN @ Bojova umeni jako sport. Souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi / MMA,K1,UFC Who is the best fighter in the world? ]
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Jj to byl i duvod proc se na to kyvlo...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Ten zápas by dával smysl.
    Karlos s Pirátem by to vyhypovali, sledovanost by byla.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Je to mozny ale s tema penezma co si rekl by zaplatil i tu pokutu co ma ve smlouve ;)
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Mně přijde Pirát ale docela příčetnej, nedal mu spíš Novotný nůž na krk?
    MASTA
    MASTA --- ---
    BIOBOID: Hale presne nevim, to by vedel Petr Kares, ale dneska podepsal novou s Oktagonem, tak asi nebyl nebo mu koncila.
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    MASTA: Pirát byl bez smlouvy?
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Malá scéna a házej si klacky pod nohy...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    MASTA: to je jedno - ať už bylo pozadí jakýkoliv, přijde mi to zbytečný a detinský. Být správcem oficiálního profilu, tak tohle nezveřejním. Toť můj pohled na věc.
    MASTA
    MASTA --- ---
    BUTTERFLY: Sorry, resilo se to cely tyden a probehlo to presne takhle... (samo ne ty podminky). frajer prisel sam za xfn ze chce u nas zapasit, nadiktoval si dost sileny podminky a my rekli ok, a frajer pak utece podepsat k Oktagonu?? Jako ze jsem dost zdrzenlivej, tak tohle si zaslouzi...
    BUTTERFLY
    BUTTERFLY --- ---
    MASTA: Nevim... kdyby to sdílel nějaký fanoušek, nebo jiná stránka, tak asi ok, sranda, ale že to sdílí přímo XFN - akorát dávají za pravdu Novotnému.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KEIKIN: to muze bejt pravda stejne jako ta s tim takedownem
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CHEWBACCA: připsal bych to dani pro domácí pořadatele...pro fanoušky...Nicméně i kdyby to rozhodčí neukončil, tak možná Pešta vyhrál druhé kolo na body, nicméně by to ve třetím kole dopadlo stejně jak v tom druhém...
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    CHEWBACCA: Boxovací pytel Karlose, tak to bych chtěl vrátit vstupný.
    MASTA
    MASTA --- ---
    CHEWBACCA: Ano dost me to prekvapilo ;))
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TSU23: prej Pasivita, nesmysl. Kdyby sli do tretiho kola a Pestovi se povedl Take jako se mu daril predesly kola mohl vyhrat na body. Skoda
    TSU23
    TSU23 --- ---
    CHEWBACCA: taky by me zajimalo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam